Voyager ja avaruuden energiakanavat

Aika-avaruus voi olla suunnitelmallinen ja kokonaisuus vain siinä tapauksessa, että aika-avaruuden osat ovat toisiinsa yhteen liitetty yksilöitävissä olevien ”säikeiden”, linjojen avulla. Ilman tähtien välisiä yhteyksiä ei voida puhua Jumaluuden vaikuttamasta universumista. Nyt tiede on -pyytämättä ja yllättäen- ensi kertaa päässyt hieman perille, että avaruudessa on tosiaankin kanavia, joissa virtaa energiaa.

Tämä on lähinnä tieteestä kiinnostuneille ja erityisesti Stefan Tallqistille. Nimittäin Voyager-luotain on tehnyt löydön, joka on jo ilmaistu Urantia kirjassa; Avaruuden kanavia, joissa energia virtaa tähtien välillä (kanavat ovat myös tähtimatkustamista varten). ”35 vuotta matkannut Voyager teki löydön aurinkokunnan rajalta”: 

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288521212165.html :

Nasan Voyager 1 -avaruusluotain on löytänyt eräänlaisen ”magneettisen valtatien” aurinkokunnan laitamilta. Löytö on yllättävä, sillä luotain on ollut tutkimusmatkallaan jo 35 vuotta.

Urantia kirjan selvityksiä avaruuden valtateistä, kirjan sivulta 458: ”Urantia on suunnattomien energioiden linjalla, pieni planeetta valtavien massojen virtapiirissä, ja paikalliset valvojat käyttävät toisinaan tavattomia määriä oman luokkansa yksilöitä pyrkiessään tasaannuttamaan näitä energian linjoja.

Ja sivulta 464: ”Auringoissa, jotka on kytketty avaruusenergian kanaviin, aurinkoenergia vapautuu monimutkaisten ydinreaktioketjujen kautta.

Ja sivulta 323: ”Tapa, jolla nämä elävät olennot toteuttavat universumienergian pääpiirien manipuloinnin ja säätelyn, on sangen kaukana selityskykyni rajoista. Jos ryhtyisin kertomaan teille lisää näiden jättiläismäisten ja miltei täydellisen tehokkaiden voimakeskusten suuruudesta ja toiminnasta, se sekoittaisi ja hämmentäisi teitä vain entistäkin pahemmin. He ovat sekä eläviä että ”persoonallisia”, mutta he ovat teidän käsityskykynne tuolla puolen.

 

Stefan Tallqist varmaan halutessaan pystyy varmaan paremmin selvittämään tätä uusinta, yllätyksellistä ja odottamatonta löytyä Urantia kirjan valossa.

 

Muutama edellinen tieteen tulos, joita on selitetty Urantia kirjassa:

Planeettojen ratataso poikkeaa auringon ekvaattoritasosta:  http://www.avaruus.fi/uutiset/eksoplaneetat/aurinkokunta-on-paksukainen-planeettakuntien-joukossa.html

Avaruus on toisiinsa liittyvien pisteiden joukko (matriisi):  http://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/avaruuden-rakeisuudelle-saatiin-ylaraja-osa-saieteorioista-kaatuu.html

Pyörivä kaikkeus: http://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/kaikkeus-syntyi-pyorivana-ja-luultavasti-pyorii-edelleen.html

Kuun alkuperä: http://yle.fi/uutiset/uusi_tutkimus_kyseenalaistaa_kuun_alkuperan/3360434

ps. Itse kirjoitin netissä jo -90 luvulla, että tiede tulee löytämään energiakanavia… En silti halua, että tiedettä luettaisiin Urantia kirjasta, koska se ei ole tehty sitä varten.

Kaikille avaruudesta ja totuudesta kiinnostuneille suosittelen Urantia kirjan erästä kauneinta lukukappaletta: http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/118-fin.htm

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu