Todistustaakka on ateismiin uskovilla

Minäkin haluun Jalka suussa – Ateistit sanovat, että todistustaakka on heillä, jotka esittävät positiivisen tai  olemisväitteen. Koska ateismit ovat väittäneet, että ateismi on totuus, niin silloin ateistien pitäisi todistaa, onko ateismi totta?

– Erityisen välttämätöntä ateismin tieteellinen todistaminen olisi tieteelle, koska nyt tiedemiehet joutuvat uskomaan ateismiin, jota ei ole koskaan todistettu tieteellisesti. On ateisteilta anteeksiantamatonta viedä nyt ateismi tieteen pyhiin paikkoihin ilman, että ateismin totuudellisuutta olisi todistettu tieteellisesti.

 

Olenkin pitemmän aikaa esittänyt, että yliopistoihin tulisi perustuu ateismin tutkimuslaitos, jossa tiedemiehet ja tutkijat voisivat rehellisesti tutkia ateismia ilman, että tiedemieheltä vaadittaisiin ateistinen tausta.

Nythän on niin, että tiedemiehet ovat jäävejä sanomaan ateismista yhtään mitään, koska he ovat omalla asiallaan. Tieteen asiallahan sellainen ei voi olla, joka kieltää Jumalan ja väittää sitä ateismiksi. Tämä ensinnä. Toiseksi tuleekin se, mitä edellä on sanottu, että tiede sisältää huuhaa-tyyppistä ideologiaa, jota ateismiksi kutsutaan, koska ateismi, ei ole tieteellinen ideologia.

Ei ateismi muutu tieteelliseksi sillä, jos tiedemies rupeaa sen uskovaiseksi.

Ateismi ei ole tieteellinen siksikään, että se on ajasta, paikasta ja henkilöstä riippuvainen. Eli siis ateismissa on näkyvästi esillä kaikki ne ominaisuudet, jotka muualla ilmaisevat asian olevan huuhaata.

EHDOTUKSIA ATEISMITIETEEN LAITOKSEN PROFESSORILLE

Voit esittää oletuksen, tarvitseeko ateismi jonkun tuntemattoman tekijän, jota ei voida selittää edes periaatteeessa, jotta sillä voitaisiin selittää asiat ateismin todisteeksi. Esim kausaalisuus -loputon syy-seuraus-ketju- ei voi olla ateistinen selitys, koska se vaatisi ikuisuuden siinä tapauksessa, että ateistit kieltäisivät sattuman ja olemattomuuden. Jätän kotitehtäväksi järkeillä, miksi noin on.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu