Vihaiset linnut ja Morfinen resonanssi

Olemme suurissa vaikeuksissa. Alfred Hitchcock oli profeetta ennustaessaan lintujen vihastumisen. Elämme lopun aikoja. Linnuilla on etulyöntiasema, koska linnut elävät morfogeneettisessä kentässä. Kyseinen kenttä levittää linnun käytöksen laajemmalle kuin se voisi levitä tavanomaisilla viestintävälineillä, kuten sirkutuksella.

Veto Rupert Sheldraken kuvaan: http://mypages.sunpoint.net/~raimonikula/sheldrake/

Juuri nyt uutisissa kerrotaan tinttien hirmuteoista Miehikkälässä. Jopa lapset joutuivat tahattomasti todistamaan luonnon äärimmäisen julmaa näytelmää, missä toinen laji syö toista lajia. Tappajatintit iskivät nyt Miehikkälässä – lapset näkivät:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288538305730.html

Vihaisia lintuja näkeville lapsille tulee heti järjestää kriisiterapiaistuntoja.

Aiemmin olen luennoinut aiheesta tiede-lehden tiedefoorumissa:

http://www.tiede.fi/keskustelut/biologia-ja-ymparisto-f9/morfinen-resona…

Tämä asia tulee nyt ottaa äärimmäisen vakavasti. Ehdotan, että valtioneuvosto kokoontuu hätäistuntoon, missä ykkösasiana ovat nämä vihaiset linnut. On vain ajan kysymys, kun talitintit hyökkäävät viattomien ihmiset kimppuun ja silloin on leikki todella kaukana.

Levittäkää kaikille viattomille ihmisille internetissä tietoa tästä lintujen vihastumisesta. Tosin internet on liian hidas verrattuna lintujen käyttämän morfogeneettisen kentän nopeuteen, joka voi olla jopa superluminaarinen. Voi olla, että olemme jo hävinneet pelin 

 

Olen kuitenkin  käytettävissä, jos hallitus päättää laittaa pystyyn komission tämän asian perinpohjaiseen tutkimiseen ja hoitomääräysten tekemiseen.

 

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu