Kohtuuhintaisen elintason puolesta

Tiedän ratkaisun, jolla asuminen saataisiin lopullisesti kohtuuhintaiseksi. Se on se, että annetaan ihmisille aito vaihtoehto erilaisilla asumismuodoilla. Jos meillä olisi miniasuntoja, ns. kapseliasuntoja, niin silloin ns. oikeiden asuntojen hinnat eivät voisi nousta, koska ihminen voisi valita kapselin asunnokseen, jos ns. oikean asunnon hinta olisi hänelle liian korkea.

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288442518808.html

Ihmisten ei tarvitsi pelätä asunnottomuutta silloin, kun heillä olisi kalliin asumisen sijasta aito vaihtoehto lepopaikakseen. Nykyinen asuntopolitiikka perustuu ihmisten pelkoon; että joutuu kadulle, asuntolaan tai metsään asumaan. Ja se tulee kalliiksi kaikille, myös niille, jotka typeryyttään ahnehtivat ihmisten perustarpeilla.

http://sinenmaa.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/135863-asuntopulaan-lo…

Yksityisen sektorin veronmaksajien ei tarvitsi kustantaa täysin älyttömän hintaisia asuntoja ja asuntoloita tietyille väestöryhmille, kun kyseisten ryhmien edustajat voisivat viettää lepoaikansa mukavasti kapselissaan – unelmoimassa oman elämän suuntaviivoista.

Meidän ei tarvitsisi lainkaan hyysätä asunnottomia, maahanmuuttajia, opiskelijoita ja työnhakijoita, kun he voisivat viettää yönsä kapseleissaan, josta kelpaa lähteä aamulla puhtaana ja hyvin levänneenä kohden uusia seikkailuja. Kerjäläisiä meidän ei taasen kuulu missään tapauksessa hyysätä, koska heidän tehtävänsä on mennä kotimaahansa rakentamaan itselleen kotimaata. Kerjäläiset tuhlaavat Suomessa pelkkään oleskuluun tuhansia miestyövuosia, joiden kuluessa he olisivat jo rakentaneet kotimaihinsa itselleen koteja mielin määrin.

Suurimmat yhteiskunnan ongelmat koskevat nimenomaan asumista. Jos meillä olisi hyvin erilaisia asumismuotoja (miniasuntoja, konttiasuntoja, laiva-asuntoja, ufoasuntoja ja perinteisiä asuntoja), niin silloin todellakin ihmisillä olisi aito vaihtoehto kalliille asumiselle tinkimättä ihmisen perustarpeista. Kapseliasunto täyttää monet ihmisen perustarpeista: Lämmön, suojan, yksityisyyden, levon.

Jos joku taho vastustaa kapseliasuntoja, niin siitä tiedetään, ettei sillä ole mitään halua ratkaista asumiseen liittyviä ongelmia, vaan ainoastaan repiä yhteiskuntaa hajalle ja saada aikaan ongelmatapauksia, joita pitää asuttaa kalliisti, jotta jotkut ahneet voisivat tyydyttää tyydyttämättömyyttään.

Monikulttuurisuus vaatii, että meillä kuuluu olla myös monimuotoisia asuntoja. Ei kaikki halua asua 75 neliön asunnossa, vaan kymmenet tuhannet ihmiset olisivat tyytyväisiä viiden neliön asunnossakin. Mikä oikeus monikultturisuutta vaativilla on vaatia ihmisiä asumaan niin kuin ahneet johtajat asuvat?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu