Siunauksellinen Kokoomus

Vielä keväällä ylistettiin, miten Perussuomalaiset toivat politiikan takaisin. Mutta näyttää siltä, että muut puolueet eivät ole vielä valmiita politikoimaan, vaan vain siunaamaan pääoman piirileikkien sääntöjä; mitä hyötyä Kokoomuksesta on politiikalle, jos se ei pysty esittämään omia ratkaisujaan, vaan vaatii tuholla uhkaamalla perussuomalaisia luopumaan politiikasta.

Katainen ei todellakaan kuulosta poliitikolta, vaan hän lähinnä halua esittää tuomiopäivän profeettaa, että jos te muut ette siunaa eliitin päivittäistä kakkua, niin Suomea uhkaa maailmanloppu ja hemmetintuli polttaa teidät poroiksi.

Kokoomus on ooppiumia kansalle

Vakauspaketti ja Portugalin tukipaketti ja monet tulevat tukipaketit eivät ole Kokoomuksen päättämiä asioita, vaan Kokoomus pyrkii ainoastaan turvaamaan eliitin saavuttamat edut; Kataiselle Valtio on rikkaiden etujärjestö ja lainsäädäntä on tuon järjestön viritin, jolla Katainen haluaa optimoida Valtion rikkaille.

En ole milloinkaan ymmärtänyt Kokoomusta kapitalistiseksi, koska kapitalismissa myös johtajia kilpailutetaan; Kapitalismissa kilpailuttajat eivät ole kilpailutuksen ulkopuolella, kuten Katainen niin luulee.

Suomessa ei ole koskaan tehty kapitalistista politiikkaa, vaan kuten nytkin EU:n rahapaketeista huomaamme, niin ne, jotka luulevat olevansa kapitalisteja, ovat ainoastaan kuten mustalaisten koneja, joille pitää antaa tuhannen metrin tasoitusajoissa tuhannen metrin etumatka; Katainen ja muut rikkaat katsovat, että koska he ovat kilpailuttajia, niin heidän ei itse tarvitse asettautua kilpailemaan ketään vastaan.

Nyt kun vihdoinkin Suomen olisi ollut mahdollisuus saada kapitalismia järjestelmäänsä, niin Katainen räksyttää kuin rakkikoira, ettei poliitikoilla ole lupa politikoida, vaan heidän pitää vain älyttöminä siunata eliitin kabinettipäätökset, ja jos Soini & kumpp. kieltäytyvät toimittamasta siunauksellista pappisvirkaa, niin se johtaa Suomen ja jopa koko maailman tuhoon.

Poliitikot saivat eliittiä suosivalla lainsäädännällä kristinuskonnon papit kyykkyyn ja heittämään suomalaiset arvot roskakoppaan. Pappien arvovallan tilalle Kokoomus on luonut ”Siunaukselliset Poliitikot RY:n”, joilta ei myöskään odoteta minkäänlaista omaa ajattelua; riittää, että he siunaavat EU-taivaasta tipahtelevia näkydirektiivejä.

Kokoomuksen mukaan suomalaisilla ei ole omia aivoja, joka kuulostaa aivan tismalleen samalta kuin vaikkapa islamilaisuus, missä myös uskonnon noudattajat eivät saa itse ajatella mitään ja tehdä vapaan tahdon ratkaisuja. Kokoomuksen profeetat ovat jo etukäteen nähneet Tien; Soinin tie vie tuhoon, mutta Tämä Tie antaa eliitille jatkossakin kaikissa oloissa turvatun ansionkehityksen.

On kuitenkin muistettava, että Kokoomuksen profeetat ovat ennenkin osoittautuneet vääriksi profeetoiksi. Profeetoista on sanottava myös se totuus, että he eivät koskaan profetoi omia ajatuksiaan, vaan jotakin taivaallista sanomaa: Katainen on ainoastaan tuhoa julistava viestintuoja, joka ei ole vielä koskaan esittänyt politiikassa omia näkemyksiään — jota on sanottava kähes kaikista muistakin politiikoista.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111957-ekpn-suomi-temppu-epailyttaa-%E2%80%93-%E2%80%9Duskomatonta%E2%80%9D

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu