Ateistit eivät käytä FaceBookia

Uusimman tutkimuksen mukaan Applen ja FaceBookin käyttäjä kokee uskonnollisuutta:

Markkinointi & Mainonta: Apple aiheuttaa aivoissa uskonnollisen kokemuksen

Toisaalta (ateisti)tiede on todistanut, että uskovaisilla on uskontogeeni. Ateistien mukaan ihminen on ateisti silloin, kun hänellä ei ole geenivirheitä aivoissa. Tiede laskee uskontogeenin geenivirheeksi, koska muutoin tiede ei voisi olla ateistista.

 

Kun nuo molemmat tieteelliset tutkimukset koplataan yhteen, niin huomataan se ihmeellinen fakta, että Applen käyttäjät ovat uskovaisia; että yksikään ateisti ei siis voi käyttää Applea tai Facebookia, koska muutoin ateistilla olisi geenivirhe aivoissa, jolloin hän ei voisi olla aito ateisti.

Jos siis huomaat ateistin käyttävän uusinta Apple iPhone -laitetta, niin voit edelleen uskoa ateistin olevan ateisti, koska ateisti vain uskoo olevansa ateisti, joka riittää hyvin siihen, että ihminen voi ihan vakavalla naamalla väittää olevansa vaikka mitä.

Muuten. Koska uskontogeeni aiheuttaa ihmiseen uskovaisuuden, niin siksi esimerkiksi muslimit eivät voi mitään sille, että he ovat muslimeja. Ja samoin ateistin on pakko olla ateisti, koska ateistilla ei ole mitään geenivirhettä, vaan hän on yhtä täydellinen kuin Muhammed

 

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu