Suomen ruotsalaisuus selvitetty

Maailmassa näkyvä muutosvoima alkaa näkyä jo suomenruotsalaisissakin; heidän yhtenäisyys ja paremmuus on teilattu meneillään olevan toukokuun aikana jo kahdesti.

Bätre folk säröilee:

http://www.uusisuomi.fi/kulttuuri/112386-myyttinen-%E2%80%9Dbattre-folk%E2%80%9D-tutkittiin-loytyi-saro

ja Lehti: HBL; Ruotsinkieliset pärjäävät koulussa suomenkielisiä huonommin:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/HBL+Ruotsinkieliset+p%C3%A4rj%C3%A4%C3%A4v%C3%A4t+koulussa+suomenkielisi%C3%A4+huonommin/1135266236102

 

On tunnettu tosiasia, että suomen kieli on loogisempi kuin mikään muu kieli; Suomen kielisten on vaikeaa käsittää, miksi muissa kielissä järjestetään tavauskilpailuja – ilmiselvästi siksi, koska muut kielet eivät ole loogisia.

Jos kielessä voidaan järjestää tavauskilpailua, niin se ei totisesti ole mikään merkki sellaisen kielialueen rikkaudesta, vaan se todistaa ainoastaan sen kielen rappiosta… Mahdollisuus kielelliseen tavauskilpailuun estää ihmisiä tekemästä jotakin hyödyllistä. Suomalaiset käyttävät senkin ajan menestyksensä takaamiseen, mikä muilta kuluu tavaamiseen.

On monta tapausta, missä Amerikkaan muuttanut suomalainen voittaa helposti amerikkalaisten suosikkikilpailun, tavauskilpailun, joka jo sinänsä todistaa suomen kielen parhaimmuudesta, koska jos ei edes natiivi jenkki osaa tavata omaa kieltään niin hyvin kuin suomalainen itselleen vierasta kieltä, niin jotakin se todellakin todistaa.

 

Katson, että suomenruotsalaiset eivät pärjää Suomessa, koska ruotsin kieli on alkeellisempi kuin suomenkieli; ihmisen aivokapasiteetisti kuluu merkittävästi enemmän tehoja pelkän kielen prosessointiin kuin sellaisella, joka ajattelee ja puhuu suomeksi.

 

Ruotsinkielisten aivokapasiteetista jää vähemmän tehoja oikeiden asioiden käsittelyyn kuin suomalaisilta, joten tässä on esitetty elegantti selvitys siitä, mikä Suomen ruotsinkielisiä meidän maassa vaivaa. Ehdotan, että suomenruotsalaiset muuttaisivat rakkaaseen Ruotsiin, missä he olisivat vertaistensa joukossa varmasti loistavia tapauksia, koska onhan heillä Ruotsiin vietävänään ripaus suomalaisuutta.

 

Tähän asti suomenruotsalaiset ovat pärjänneet täällä lähinnä vain valtahistoriallisen perintönsä turvin. Mitä kauemmaksi menneisyyteen Ruotsin valta jää sitä vaikeampaa ruotsinkielisillä on pärjätä suomen kielisten kanssa, koska suomalainen pystyy syvällisempään ajatteluun kielen helppouden tähden.

Must read: Tässä suomi on ylivoimainen:

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194664652020/artikkeli/tassa+suomi+on+ylivoimainen+.html

Suomesta maailman kieli; Finnisch, die Weltsprache: 

http://www.lenz-online.de/reisen/finland/sprache.htm

 

Kuten yllä olevasta huomataan, niin maailma on menettänyt vuosimiljoonia kehityksestään pelkkien kapulakielien prosessointiin. On tullut aika julistaa suomen kielen paremmuutta, koska juuri sen ansiosta suomalaiset ovat maailman huippua lähes missä tahansa, missä mitataan kansoja.

Lopuksi ehdotus: Ruotsin kielisille ja kaikille maahanmuuttajille pakkosuomea ainoana opetuskielenä. Jos näin ei tehdä, niin kohta suomalaiset ovat sama tasoa muiden kanssa, jolloin maailmasta olisi tuhottu parhaimmuus.

 

 

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu