Vaadin puolueita tuomitsemaan positiivisen rasismin

Kuten odottaa saattoi, niin PerusS-puolue esitti todellisen haasteen muille puolueille; muut puolueet luulivat, että he ovat kuitanneet rasimin laatimallaan rasismin vastaisella julistuksellaan, mutta rasismin tuominneet puolueet eivät ymmärtäneet, että rasimissa on kyse valtavan paljon suuremmasta asiasta kuin vain perussuomalaisten haastamisesta, jota puolueiden rasismin vastainen liikehdintä oikeasti on.

Mutta mitäpä muuta voikaan odottaa sellaisilta, jotka julistavat tasapäisyyttä ja uskontojen tasa-arvoa välittämättä vähäänkään realiteeteista ja perustuslaista. Uskonnot ovat tasa-arvoisia vain arvottomille. 

 

Ilman perussuomalaisten jytkyä yksikään toinen puolue ei olisi kokenut tarvetta julistaa hurmoksellista  rasismin vastaisuuttaan. Koska puolueiden ainoa tarkoitus oli tosiaan hyökkäys PerusS-puolueta vastaan, niin suvaitsevaiset unohtivat hyvin olennaisen asian luulotellussa rasismin vastaisuudessaan; nimittäin muut puolueet unohtivat täysin, mistä se perussuomalaisten menestys johtui; se ei tosiaankaan johtunut rasismilla ratsastamisesta, vaan yksinomaan siitä, että vanhat puolueet olivat unohtaneet täysin suomalaiset ja ne tekivät politiikkaa ainoastaan maahanmuuttajia ja rikkaita varten. Sen todisteena on puolueiden harrastama posiviitinen rasismi, eli maahanmuuttajien asettaminen kaikessa suomalaisten edellä ja suomalaisten pitäminen ainoastaan maksajina.

Kaikenlaiset suvaitsevaiset ovat julistaneet, miten Suomi ei tulisi toimeen ilman maahamuuttajia; että bussitkaan eivät kulkisi — mutta kaikki tuo on pelkkää puhdasta rasismia suomalaisia kohtaan, koska jos täällä ei olisi maahanmuuttajia, niin totta hemmetissä suomalaiset silloin ilomielin haluaisivat vaikkapa bussikuskeiksi ja lakasinkoneen kuljettajiksikin, kuten täällä tapana oli.

Lakaisukoneen kuljettaja on edelleen pikkupoikien toiveammatti

http://yle.fi/alueet/kymenlaakso/2011/05/lakaisukoneen_kuljettaja_on_edelleen_pikkupoikien_toiveammatti_2541309.html?comment_form=show

 

Nyt mokuttajat ovat pilanneet jo satojen ammattien maineen nimittämällä ne mamujen ammateiksi, niin tottahan toki sellainen lyö väkisin leimansa suomalaisiin. Mokuttajat kohta alkavat julistaa, että Vihreät, Kokoomus, Keskusta, Vasemmisto ja SDP ja RKP eivät tule toimeen ilman maahanmuuttajia.. Tai nii… he taitavatkin jo olla sitä mieltä, koska tuhannet vanhojen puoleiden järjestöissä toimivat saavat palkkansa maahanmuuttajia hyysäämällä ja vielä tuhannet ovat jonossa kaiken aikaa paisuviin järjestöihin lypsämään tyhmiltä suomalaisilta rahat, jotta järjestöt voisivat jakaa loputkin rahat puoliksi maahanmuuttajien kesken.

 

Sivulle eksyvä mokuttaja voi aloittaa läksyjensä teon vaikka tuosta:

http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/74044-rovaniemi-suosii-maahanmuuttajia

 

Vanhojen puoleuiden dilemma on siinä, että heiltä puuttuu luova ajattelu; he toimivat vain rahavallan lakeijoina ilman kunnon kosketusta reaalimaailmaan. Jos nyt vanhat puolueet Vihreät etujoukossa eivät tuomitse positiivista rasismia ja toimi sen mukaisesti, niin jäämme odottelemaan seuraavaa jytkyä.

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu