Rikkaille tuli ny lähtö tästä maailmasta

Tiesinhän minä, ettei rikkaiden öykkäröintä voi täällä kauaa jatkua, mutta odotin, etten itse ole enää näkemässä, miten rikkaille täällä käy.

Nyt sitten se tapahtuu hieman aiemmin kuin odotin. Pyydän kuitenkin mielenosoittajia säästämään rikkaiden henkikullan, vaikka rahat voittekin polttaa, koska ilman rikkaita myös rahatalous uppoaa. Muistakaa kuitenkin se, että jos tuomitsette rikkaat, niin se edellyttää teiltä vapaaehtoisuutta. Maailmaa voi aivan hyvin pyörittää vapaaehtoistyöllä, mutta ilman työntekoa se on täys mahdottomuus.

Vapaaehtoisuusperiaatteella toimiva maailma ei myöskään voi tarjota mitään perustoimeentuloa työttömille, eikä maahanmuuttajille eikä islamisteille.

Sekin teidän on hyvä titeää, jottei tule äitiä ikävä. Samoin teidän on hyvä tietää sekin, että ilman rikkaita te ette voi olla vasemmistolaisia, vihreitä, kepulaisia, kommareita tai uskovaisii: Kaikki tuollaiset kuuluvat rikkaiden maailman loiskiehuntaan; kommunismi, vasemmisto, vihreät ja muut semmoset ovat rikkaiden järjestelmän sivutuotteita, joilla te ette tee enää mitään sen jälkeen, kun olette tuhonneet rikkaiden loisimispaikat.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu