Miten tennis koplataan rasismiin

Rikas elää 12 vuotta pidempään kuin köyhä. Rikas voi harrastaa erilaisia kuntoilulajeja sadasosalla siitä, mitä köyhä joutuisi maksamaan, jos hänellä olisi siihen varaa — tai aikaa siitä elämästä, joka pakottaa köyhän paiskimaan pitkää päivää.

 

Talin Tenniksessä kentän vuokra on noin 20 euroa tunti — jos osaat pelata. Jos et osaa pelata, niin joku klubiin kuuluva tsuppari voi antaa sinulle tennistunteja a 60ekee. Tenniksen kuten muidenkin eliittilajien taustalla on aina joku politikko. Poliitikot ovat vain päättäneet, että heidän pitää tukea rikkaiden urheilulajeja, koska eliittilajien harrastamispaikat ovat yrityksiä, voittoa tuottavia yrityksiä.

Tavallisia yrityksiä poliitikot eivät pystykään tukemaan, koska poliitikot eivät ole niiden hallintoneuvostoissa istumassa ja nostelemassa mielettömiä palkkioitaan. Poliitikot istuvat kolmissa eri paikoissa; Suuryrityksissä, eliittiurheilun yrityksissä ja mamu-yrityksissä. Juuri niissä, jotka vähiten tuottavat hyvinvointia.

Ruotsissa tennistunti on n. 4 euroa, joten siellä jokaisella on mahdollisuus antaa nivelillään lihasvoimalla liikettä. Suomessa taasen kaikesta peritään huimia maksuja — ja sitten poliitikot ovat suu auki, että kappas vaan, joku tutkija on taasen tehnyt tuollaisenkin tutkimuksen, pistetään se öö-mappiin, jotta meidän poliitikkojen salaiset bisnekset eivät kärsisi.

 

Poliitikot ovat aina halukkaita jättämään asiat markkinavoimille. Mutta. Yksikään poliitikko ei ole kyennet tajuamaan sitä, että poliitikot ovat itse se markkinavoima, joka nostattaa hintoja ja kaikkien elinkustannuksia. Muistetaan vaikkapa, miten poliitikot myivät Vantaalla viljapeltoa omakotitonteiksi 60 euroa per neliö. Poliitikot eivät silloinkaan ymmärtäneet, että he olivat itse nostaneet maan hintaa; mikään markkinavoima ei sitä tehnyt, vaan yksinomaan poliitikot.

 

Poliitikot ovat näinä päivinä nostaneet sähkön hintaa, bentsan hintaa, öljyn hintoja, ruuan hintoja,.. Milloinkaan en ole nähnyt mitään muuta markkinavoimaa kuin ahneet poliitikot, jotka muiden hintojen korottelun lomassa aina silloin tällöin muistavat lisätä itselleen etuoikeuksia ja palkkioita ja kulukorvauksia, jotta he pysyisivät oman karussellinsa kyydissä.

 

Poliitikot uskovat, että poliitikon pitää kuulua rikkaisiin, koska muutoin poliitikko ei voisi säätää valtiota rikkaille sopivaksi. Rikkaiden ja poliitikkojen veljeily on niin täysin hyväksyttyä, että vain harva ymmärtää, mitä se todellisuudessa merkitsee; yksikään valituksi tullut kansanedustaja ei voi muuta kuin alkaa skoolaamaan rikkaiden kutsuilla ja mielistelemään mediaa, koska muutoin poliitikko pelkäisi, että hän ei voisi itse rikastua;

 

Jokainen rikas tuntee olevansa rikas vain  niin kauan, kun hänen pankkitilinsä kasvaa. Jotta poliitikko voisi tunta kuuluvansa rikkaisiin, niin se pakottaa poliitikon säätämään lait sellaisiksi, että poliitikolle virtaa lisää rahaa kaikissa olosuhteissa. Valtio on siis rikkaiden yksityinen rahantekokone, ja lainsäädäntä on sen koneen viritin, jolla poliitikot optimoivat valtion itselleen ja kaverilleen sopivaksi; Poliitikot harrastavat kaiken aika positiivista diskriminaatiota, koska muutoin rikkaat eivät voisi rikastua, eivätkä köyhät voisi köyhtyä.

Köyhien kuuluukin kuolla varhemmin, koska poliitikot ovat optimoineet valtion juuri sellaiseen ihannetilaan, missä köyhät juuri ja juuri pysyvät poissa kaduilta. Rikkaat kokeilevat kaiken aikaa jäätä, kestääkö se; rikkaat ovat heikoilla jäillä seikkailevia paskamaisia jätkiä.

Politiikkoja ei tippaakaan kiinnosta sellainen pieni asia, että köyhä kuolee 15 vuotta rikasta varhemmin — koska sellainen ero odotettavissa olevssa elinajassa ei ole vielä saanut köyhiä tarttumaan aseisiin.

Jos se ero kasvaisi jonnekin pariinkymmeneen vuoteen, ja jos kaduilla alkaisi näkyä mellakkapoliisia vaativia kansanjoukkoja, niin ehkäpä vasta sitten joku poliitikko voisi kainosti esittää, että ehkpä meidän pitäisi laskea Talin tenniskentän tuntivuokraa eurolla, jos samaan aikaan korotamme sitä ja tuota veroa — ja köyhät huomaavat, että aah, tuo on meidän poliitikko, äänestäkäämme häntä ja hänen puoluettaan, koska hän näin kovasti oli meitin puolella.

Ja kansa kuolla kupsahtaa, ja niin on kaikki hyvin taasen; 20 vuoden ero iässä on muuttunut maan tavaksi, josta ei tarvitse olla huolissaan, koska rutiseva jää ei pettänytkään rikkaiden alla, joten ei muuta kuin eteen päin kohti railoa…

K. Isokallio: Ahneet hillopurkilla:

http://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2010/10/05/ahneet-hillopurkilla/

Pauli Vahtera: Jättäkää meille edes vesi:

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/09/15/jattakaa-meille-edes-vesi/

 

Rikkaiden mielestä köyhät kuuluvat eri lajiin kuin rikkaat. Vaikka yksikään rikas ei tätä tunnustakaan, niin jokainen voi ihan itse huomata, että juuri tuota mieltä jokainen rikas on. Rikkaat ovat yksin syyllisiä kaikkeen pahuuteen.

Köyhät ovat etninen enemmistö, jota hallitsee yli-ihmisten vähemmistö; Rikkaat (poliitikot, papit, imaamit ja muut öykkärit) harrastavat apartheidia köyhiin nähden suosimalla kaikessa vain rikkaita

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu