Ihmisistä tehtiin varautuneita hituja

Ihmiset ovat nykyään positiivisia ja negatiivisia tai neutraaleja

Positiivisesti syrjityt ovat positiivisesti varattuja, kun taasen negatiivisesti syrjityt ovat vastaavasti negatiivisia yhteiskunnalliselta varaukseltaan. Toisin kuin luonnossa, niin yhteiskunnallisesti eri varauksen saaneet eivät suinkaan vedä toisiaan puoleen, vaan eriytyvät ja lokeroituvat.

 

Positiivista syrjintää tekevät ovat neutraaleja yhteiskuntahituja, joita ovat siis mokuttajat ja suvaitsevaiset; Mokuttajat ja muut suvikset eivät itse voi kokea, miltä tuntuu olla joko positiivinen tai negatiivinen ihminen, koska mokuttajat toimivat omasta mielestään täysin  neutraalisesti.

Mokuttajat eivät välitä siitä, mitä tapahtuu positiivisesti syrjityn ihmisen negatiiviselle vastineelle, eli suomalaiselle. Sen sijaan ”neutraalit” mokuttajat ylistävät riemun kiljahduksin, miten ihania menestystarinoita postiivinen syrjintää saa aikaan positivisille ihmisille, eli maahanmuuttajille.

 

Kun ihminen kokee positiivista syrjintää, eli pääsee töihin, niin joku muu ihminen jää työtä vaille. Työttömäksi jääneiden kohtalo ei hetkauta lainkaan mokuttajia, koska hehän ovat neutraaleja, eikä heiltä siten liikene mitään positiivista varautuneisuutta suomalaisille.

Mielestäni suomalaisten pitäisi kiinnittää entistä enemän huomiota tähän ihmisten palauttamiseen fyysikkaan. Sillä vaikka suuret fyysikot ovatkin lähes järjestään sitä mieltä, että ihminen voidaan palauttaa fysiikkaan, niin ennen maahanmuuttobuumia se tuntui olevan vain teoreettisesti mahdollista. Esimerkiksi Ilkka Niiniluoto: Tieteiden ykseys:

Kari Enqvist määrittelee fysikalismin kannaksi, jonka mukaan ”kaikki on viime kädessä fysiikkaa”. Hänen mukaansa myös toiveemme, halumme ja tietoisuutemme voidaan palauttaa alkeishiukkasten liikkeiksi, joten ”olemassaoloon ei liity syvää filosofiaa”, vaan ”se on pohjimmiltaan fysiikan kysymys”.” Bussikuskeihin ei liity mitään politiikkaa eikä arvoja, vaan se on pohjimmiltaan fysiikan kysymys.

 

Nyt sitten mokuttajien myötä saatiin selville, että ihmiset todellakin ovat vain fysikkaalisia kohteita vailla mitään inhimillisiä ominaisuuksia, koska heitä pitää kohdella fysiikan suureina, kuten posiviivisina ja negatiivisina hituina. Itsekin olen ollut sitä, että ihmistä ei tarvitse palauttaa fysiikkaan, koska ihminen on jo osa luontoa,eli ihminen ei ole koskaan voinut olla luonnottomassa tilassa,  mistä hänet sitten pitäisi palauttaa takaisin luonnon peruskalliolle. tiedemiehen ihasteltavaksi.

Poliitikoiden ei todellakaan tarvitse välittää positiivisen syrjinnän kohteista, koska sehän tapahtuu vain siksi, että persoonaton ja epäinhimillinen talous voisi jatkaa olemassaoloaan. Mitään väliä sillä, että suomalainen jää joka kerta työttömäksi, kun maahanmuuttaja on saanut postiivisen varauksen neutraalisuutaan korostavilta mokuttajilta. Mitään väliä sillä, että maahanmuuttajien menestystarinoiden takana on aina suomalaisten työttömyyttä.

 

Mitä enemmän maahanmuuttajat saavat positiivista varausta sitä negatiivisemmaksi Suomi tulee. Ei ole oikein, että mokttajat ylistävät maahanmuuttajien menestystä esim bussikuskeina, ja julistavat suureen ääneen, ettei bussit kulkisi ilman maahanmuuttajia, koska bussikuskikoulutukseen ei juurikaan enää ottaa suomalaisia, vaikka he miten olisivat lapsena haaveilleet bussikuskin ammatista. Ei ole oikein, että mokuttajat ylistävät kebab-ravintoloita, koska Suomi on maailman huipulla elinajanodotteessa –suomalaisella ruualla.

Mitään sellaista arvoa ulkomaalaiset ruokineen eivät tänne tuo, josta olisi meille todellista hyötyä. Jos kohtelet maahanmuuttajaa positiivisesti, niin olet samalla luonut yhtä suuren negatiivisuuden. Tämä on fysiikkaa, ja jos poliitikot katsovat, että he voivat tehdä politiikkaa fysiikan käsitteillä, niin olisi hieno asia, jos poliitikot olisivat lukeneet lukion laajan fysiikan.

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu