Suomi ei onnela ulkomaalaisille

Maahanmuuttaja Jeremy Gould kehuu ulkomaalaisia:

http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2011/07/quotriittaa_etta_on_nuori_niin_ei_paase_toihinquot_2722228.html

– Suomalainen yhteiskunta ampuu itseään jalkaan tällä hetkellä. Pitää avautua, pitää oppia. Puhutaan paljon innovaatioista. Niitä innovaatioita on haettava jostain muualta. Eivät ne synny niistä rutiineista, joita on tehty täällä vuosikymmenet, vaan jostain muualta. Ulkomailla kasvatettu ja koulutettu työvoima on luonnostaan innovaattori, sanoi Jyväskylän yliopiston professori Jeremy Gould.

 

Jeremyhän on kova jätkä! En tiennytkään, että ulkomailta tänne tulevat työttömät ovat huippuja verrattuna suomalaisiin? Miksi tuollaiset innovaattorit eivät ole jääneet innovoimaan omia kotimaitaan., vaan on pitännyt tulla tänne kylmään Pohjolaan elämään veronmaksajien elätteinä — ja opettamaan suomalaisille, miten hienoja ulkomaalaiset ovat, kun he ovat tulleet Suomeen?

 

Tähän saakka lähes kaikissa kansoja vertailevisa tutkimuksissa Suomi on ollut kärjessä. Ja nyt tulee maahanmuuttajaproffa, joka väittää, ettei täällä etniset osaa itse yhtään mitään. Minä vaan sanon, että professori Jeremy Gould on häpäissyt professuurinsa; hän ei selvästi ole pätevä opettamaan suomalaisia, koska maahanmuuttajana hän on jäävi:

Jeremy Guold ei selvästi koe itseään suomalaisiksi, josta johtuen hän julistaa, että muunmaalaiset ovat parempia kuin suomalaiset. Jos todella Jeremy Gould olisi pätevä, niin silloin hän tietysti olisi jossakin ulkomaisessa huippuyliopistossa…

Nyt hän on saanut täältä viran siksi, että on ulkomaalainen, eli häntä mitä ilmeisimmin on kohdannut positiivinen syrjintä, mitenkään muutoin ei oikein voi älyllisesti selittää, miksi joku uskoo, että ulkomaalaiset työttömät ovat innovaattoreita, joita pitää tuottaa Suomeen, jotta suomalaisia kohtaan voitaisin harjoittaa negatiivista syrjintää.

 

Täysin selvästi pofessori Gould uskoo, että hänen oma isänmaansa on kaikista tieteellisistä vertailututkimuksista huolimatta aina parempi kuin joku Perä-Pohjolan kylmä maa. Jospa herra professori niiq alkaisi lukemaan tieteellisiä artikkeleita, ensialkuun vaikka PISAa, eikä vinkuisi jotakin keskiaikaista jutskaa.

Suomalainen johtajuus maailman parasta:

http://sinenmaa.blogspot.com/2010/06/suomalainen-johtajuus-maailman-parasta.html

Maailman paras:

http://www.newsweek.com/photo/2010/08/15/best-countries-in-the-world.html

Olemme vähiten taikauskoisia:

http://www.kaleva.fi/uutiset/suomalaiset-vahiten-taikauskoisia-eu-ssa/859796

Kaikkein puheliaampia olemme:

http://www.iltalehti.fi/digi/2010063011963847_du.shtml

Ylivertaisia lukutaidossa:

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194664652020/artikkeli/tassa+suomi+on+ylivoimainen+.html

Maailman onnellisimpia:

http://www.huffingtonpost.com/2010/07/03/worlds-happiest-countries_n_633814.html#s109416&title=Denmark_77

 

PS. Edellisiin linkkisivuihin viitaten, olisi ollut ihan kiva juttu, jos Esko Aho myös olisi ensin tutustunut tieteellisiin tuloksiin maailman kansoista, ennen kuin alkaa itkemään, miten kielteisiä suomalaiset ovat!

 

Noiden herrojen ainoa tarkoitus on tuhota suomalaisuus, jotta he voisivat julistaa, miten oikeassa he olivat, kun suomalaiset olivat niin nynnyjä, etteivät kyenneet säilyttämään omaa ylivertaista kulttuuriaan….

 

Jos siis professori Jeremy Gouldin mukaan ja Esko Ahon mielestä Suomi ei olekaan mikään onnela, vaan täältä puuttuu kaikki positiivisuus, niin miksi ihmeessä te vielä olette täällä? Mikä sai Jeremyn tulemaan Suomeen, mistä puuttuu innovatiivisuus?  Siksikö todella tulit tänne, koska omassa kotimaassasi olit työtön? Miksi?

 

Voin hyvin kuvitella, miten kamalalta Jeremy Gouldista tuntuu, kun hän joutuu elämään innovatiivittomien suomalaisten kanssa. Varmasti hän ei voi edes opettaa suomalaisille innovatiivisuutta, koska hän opettaa, että vain ulkomaalaiset työttömät ovat todellisia innovaattoreita.

Mitä hyötyä siis tuollaisesta professuurista on Suomelle, joka ei pysty opettamaan mitään suomalaisille, vaan joka vollottaa vaan, miten Suomeen pitää saada innovaattoreita ulkomailta, tai muutoin ei tule mitään…

Muuten? Milloin olet viimeksi syönyt kalakukkoa? Ainiin, taidatkin mieluummin käydä niissä kebab-paikoissa, koska ne ovat innovattoreiden luomuksia. Kalakukkohan  on EU:n kieltolistalla siksi, että sen valmistavat epäinnovatiiviset suomalaiset. Sen sijaan kebabit kelpaavat eu-uskovaisille mokuttajille, koska sellainen ruokalaji keksittiin jo satojatuhansia vuosia sitten nuotion ääressä, eikä se ole sen koommin siitä miksikään muuttunut, vaan rutiinisti sitä vaan tehdään;

 

Jeremy Gouldin professuurin perimmäisenä tarkoituksena on vaihtaa suomalaiset rutiinit ulkomaisiin, jolloin parhaus häviäisi maailmasta, koska nykyisellään suomalaiset rutiineineen ovat maailman huippua. Hyvät lukijat, tämä tarina on tosi.

lisätty:

Vai miksi suomalaisten rahat kelpaavat ulkomaille? Miksi ulkomaalaiset ovat itse tuhonneet kansantalouksiaan? Siksikö, että täältä on mennyt sinne epäinnovatiivisia suomalaisia, kuten LinusT. Herätkää!

Lisää vaan ulkomaalaisia johtajia innovatiivisine alaisineen Suomeen, niin täältä häviää Nokian ja muun luovan teollisuuden rippeetkin! Proffana sun  olisi pitänyt tietää, että suomalainen on tieteellisesti todistettu parhaaksi johtajaksi! Ulkomaalaisilta ilmeisesti puuttuu kyky häpeään, edes sen voisit oppia meiltä

Miksi viimeaikoina etniset suomalaiset ovat maailman huippua musiikissa.

Miksi maailmalta tulee Suomeen lähinnä tällaista innovatiivisuutta:

PERÄAUKON VALKAISU. Joko Jeremy Gould on suorittanut innovatiivisen toimenpiteen?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu