Lapsimorsiamet Suomeen

Vihreiden nuorisojärjestö vaatii,

että Suomeen pitää saada lukumääräneutraali avioliittolaki.

Seuraava kesto-Virheiden vaatimus tulee olemaan ikäneutraali avioliitto, koska virheät ovat hirveän huolissaan maailman väkimäärän kasvusta ja sen aiheuttamista ongelmista; Virheät ovat huomanneet, että kulttuureissa, missä on voimassa moniavioliittoisuus ja lapsiavioliitot, siellä syntyvyys ei ole niin korkea kuin vaikkapa Kiinassa, joka pääsi raamatulliseen Täyttäkää-Maa-5000-vuotistavoitteeseensa väkimäärän kasvussa yksiavioisuudella etuajassa.

 

Tietysti, jotta Suomeen saataisiin moniavioliittolaki, niin se vaatii kristinuskonnon paholaistamisen ja islamin uskonnon hyveellistämisen, joka onkin jo hyvin edennyt projekti kesto-Virheillä. Onhan toki kaikille selvä, miten pirullinen kristinuskonto on korostaessaan avioliiton pyhyyttä miehen ja naisen välisen rakkauden todisteena, koska se ei ota lainkaan huomioon lehmän ja ja miehen keskinäistä liittoa.

Kestovirheät ovatkin saaneet kiitettävää tukea kristinuskonnon paholaistamiseen diletanttiateisteilta, joilla on vielä hieman hakusessa ateismin määrittäminen kirjallisen muotoon, jotta sitä voitaisiin opettaa myös koulukirjoista, eikä vain suullisena perinteenä.

 

Ehdotan, että ateistit lainaisivat Virheiden puolueohjelmasta sopivia kohtia voidakseen laatia  ateismin kirjalliseen muotoon, koska tulevassa arvovapaassa (kristityistä vapaassa, suom. huom.) Suomessa muslimeilla tulee olla  kaikki kirjoitettuna, jotta he osaisivat sitten deletoida loputkin jäänteet kristinuskonnosta ja muista kristittyjä arvoja vaalivista…

 

Christians should learn how to be a ’minority’ from Muslims, bishop says http://www.telegraph.co.uk/news/religion/8631059/Christians-should-learn-how-to-be-a-minority-from-Muslims-bishop-says.html

 

Ihmisiä on lokakuussa 2011 vasta 7miljardia

http://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/ihmisia-on-lokakuussa-7-miljardia-1.1034609

 

On todella hyvä juttu, että Virheät keskittyvät ihmismäärän lisäämiseen, koska muutoin me joutuisimme jättämään kaikki ne triljoonat fossiiliset polttoainetonnit maan uumeniin. Nyt niistä on edes jotakin hyötyä, kuten vaikkapa USA:n tämän kesän ennätyshelteet, joista kaikki amerikkalaiset ovat todella mielissään ja lähettävät kiitoksensa kaikille kesto-Virheille ja Allahille.

Itse Allah on nyt suonut kesto-Virheille äärimmäisen tunnustuksen; Hän on laittanut taivaalle äärettömyysmerkin, joka todistaa, että kesto-Virheiden suunnitelma maailman täyttämiseksi on hyvällä mallillaan. Kesto-Virheät! Ei muuta kuin seuraava vaatimus vetämään; Lajineutraali avioliitto:

Milky Way’s Core Hides Big Twisted Ribbon

http://www.wired.com/wiredscience/2011/07/milky-way-ribbon/

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu