uusTakuueläkeläiset ja Unelma-ammattilaiset jäivät työttömiksi

Suomalaiset poliitikot kuulemma epäonnistuivat, kun tuhannet etniset suomalaiset jäivät ilman takuueläkettä. Mutta poliitikkojen kunniaksi on toki sanottava, että he eivät koskaan epäonnistu jakaessaan suomalaisten rahat maahanmuuttajille ja niille kymmenille tuhansille mokuttajille, jotka haluavat henkilökohtaisesti hyötyä maahanmuutosta:

 

Maahanmuuttajan erityistuki

Maahanmuuttajan erityistuki loppui 1.3.2011, jolloin Kela alkaa maksaa tuen saajille takuueläkettä ilman hakemusta.

http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/071003081650HN?OpenDocument

 

Joku voi kysyä, että mitä järkeä on antaa takuueläke maahanmuuttajalle. En todellakaan tiedä vastausta siihen. Luulin itsekin, että maahanmuuttajia tuotetaan paikkaamaan halpatyövoiman vajetta, jotta rikkaiden rahavirrat köyhiltä rikkaille ei vähenisi, mutta kun tarkastellaan objektiivisesti maahanmuuttopolitiikkaa, niin on myönnettävä, että se on vain politiikkaa:

 

Poliitikkojen tarkoituksena nä’yttää olevan, että suomalaisista tehdään köyhiä, jolloin suomalaissta tulee se suuresti kaivattu halpatyövoima, kun taasen maahanmuuttajat voivat nauttia heti Suomeen astuttuaan takuueläkettä, ilman eri hakemusta.

 

Tosin nyt on heti huomattava, että poliitikot ampuivat itseään jalkaan myöntäessään maahanmuuttajille takuueläkkeen ilman hakemusta, koska nyt poliitikkojen ideoimat unelma-ammattilaiset, kuten maahanmuuttajien Avustamistulkit, Avustusanomusten esitäyttäjät jäävät ilman työtä:

http://sinenmaa.blogspot.com/2011/07/suomen-kaikki-unelma-ammatit.html

 

Pomo myöntää Ylelle: suomalainen duunari maksaa liikaa

http://www.uusisuomi.fi/raha/114071-pomo-myontaa-ylelle-suomalainen-duunari-maksaa-liikaa

Itsekin olen jo kymmeniä vuosia puhunut, että Suomen ammattiyhdistysliikkeet ajavat Suomen perikatoon. No, nyt se alkaa kohta selvitä myös ammattiyhdistyksille.

Kaikkien etu olisi ollut, että Suomi olisi ollut halpatyövoiman maa, jolloin täältä ei olisi koskaan viety tehtaita ja työpaikkoja halpatyövoiman maihin, eikä tänne olisi koskaan tarvinnut alkaa rahtaamaan halpatyövoimaa. Suomi nousi maailman kärkimaaksi nimenomaan suomalaisella halpatyövoimalla; viimeiset pari vuosikymmentä Suomi on lasketellut vain alamäkeä…

 

Koskaan en ole kuulunut ammattiliittoihin, enkä ole koskaan vaatinut itselleni palkkaa, puhumattakaan palkankorotuksista, koska viisas ihminen (homo sapiens sapiens) osaa elää suu säkkiä myöten.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu