Jeesuksen miekka hukassa

Vääräuskoiset ilveilevät Raamatun ristiriidoilla, joita toki löytyy pilvin pimein, koska se on alkulimasta kehittyneen eläimen ihmisen näköinen painotuote. Tai olkoon mikä vaan.

.

Kuitenkin, tapahtuu säännöllisin väliajoin niin, että epäuskoiset eivät usko Jeesukseen siksi, koska Jeesus sanoo: ”Minä en ole tullut tuomaan rauhaa vaan miekan!” Ja sitten toisessa kohdassa sanoo: ”Työnnä miekkasi tuppeen. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.”

Tuo on muka niin ristiriitaista että. Mutta, mistä kummasta ateistit tietävät, että se tuppeen työnnettävä miekka oli juuri se Jeesuksen tuoma miekka?  Tämä ensinnä.

 

Toiseksi tulee se totuus, että jos kerta epäilijät uskovat Jeesuksen tuoneen miekan, niin miten kummassa siitä seuraa, että he eivät usko Jeesukseen siksi, koska Jeesus käski laittaa miekka tuppeen? Ateistit olisivat siis varmoja Jeesuksen historiallisuudesta, jos hän olisi miekan teon lisäksi vaatinut miekkoja käytettäväksi?

On todella ristiriitaista ensin uskoa Jeesukseen silloin, kun hän tuo miekan, mutta sitten v’äittää, ettei mitään Jeesusta ole olemassakaan, koska Jeesus käski jotakin mies-rukkaa laittamaan miekan tuppeen.

 

Nyt meillä on tässä muutama fakta:

Jeesus toi maailmaan yhden miekan.

Jeesukseen uskovat ateistit eivät kuitenkaan pysty sanomaan, että missä se Jeesuksen tuoma miekka on.

Samoin ateistit uskovat, että ihminen ei ollut ennen Jeesusta tehnyt miekkaa; että jokainen nykyinenkin miekka on piraattimiekka Jeesuksen miekasta.

 

Uskossaan heikot myös väittävät, että ihmisen on pakko käyttää miekkaa, koska se on Jeesuksen tuoma. Joka olisi sama asia, jos minä antaisin ateistille kiväärin, niin ateistin olisi pakko käyttää sitä; ateismin pyhien kirjoituksien mukaan miekan käyttö on tässä maailmassa pakollista, koska miekka on Jeesuksen tuoma, muutoin ristiriita.

 

Entäs sitten muut aseet? Toiko Jeesus varmasti myös muita aseita kuin miekan? Mitäpä sanoisitte, jos se olisikin niin, että muuan äärikristityksi leimattu viikinki käyttikin Jeesuksen tuomaa kivääriä, esimerkiksi tuollaista,

 Ruger Mini Thirty Rifle Autoloading Rifle Models ,

http://imageshack.us/photo/my-images/713/norski.jpg/

 

Dan Brownille vinkiksi, että nyt kannattaisi kirjoittaa kirja Jeesuksen kadonneesta miekasta. Graalin malja on jo niin kulunut kirjan aihe, että nyt vaan juonittelemaan Jeesuksen tuomaa miekkaa, joka katosi sinne tuppeen…

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu