Ensin meni fysiikka nyt kosmologia

Alkuviikosta tiedemiehet tekivät havainnon superluminaarisesta neutriinosta, jonka johtopäätös oli, että fysiikka menee uusiksi, koska nykyiset luonnonlait eivät sellaista voi sallia.

 

Nyt sitten tapahtui se, mitä olen kauan odottanut, mutta myös pelännyt: NImittäin Big Bang teorian tieteellistä romahdusta. Olen Urantia kirjan lukija 90-luvun alusta asti. Tykästyin siihen heti ensisivuilta asti, koska se vaikutti erinomaisen loogiselta ja kaikin puolin koherentilta.

Lukukokemuksesta asti tiedemiehet ovat tiputelleet havaintoja, jotka sopivat yhteen Urantia kirjassa ilmoitetun kanssa, kuten electronin rakenne, Kuun pinnanalaiset vesivarannot,  paksu aurinkokunta, kaikkeuden pyöriminen, avaruuden pistemäisyys, ihmisen kehityshistoria, … lista on jo niin pitkä, ettei sitä voi yhteen artikkeliin sovittaa. Nyt tuli se uusin:

Uusi vakuuttava teoria: maailmankaikkeuden laajeneminen ja pimeä energia ovatkin puppua:

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/avaruus/uusi+vakuuttava+teoria+maailmankaikkeuden+laajeneminen+ja+pimea+energia+ovatkin+puppua/a693844

 

Kyseisen kirjan mukaan laajentuminen on harha, joka selittyy kaikkeuden erilaisilla pyörimisliikkeillä. Kirjassa kerrotaan myös suunnattoman pitkistä ajanjaksoista, jopa niin pitkistä, ettei kirjan sponsorit eivät itsekään lopulta ymmärrä, miten ja miksi ja milloin….

 

Kirjan hienoa antia on kertomus superuniversumeista ja siitä, miten aineellisista maailmoista olevat ”joutuvat” kulkemaan miljoonien toisiaan korkeampien sfäärien kautta saavuttaakseen lopullisuuden. Meidän maailmamme on yksi triljoonista seitsemännen superuniversumin maailmoista. Tämä, kuten kuusi muutakin superunisumia ovat suunnattoman suuria galakseista koottuja kokonaisuuksia, jotka kiertävät maailmankaikkeuden keskustan ympäri.

 

Kaikkeudella on siis keskusta, josta tiedemiehet saivatkin vähän aikaa sitten vihiä havaittuaan, että galakseilla on enemmän vastapäivään pyörimistöä kuin sattumaan nojaava  laajentumisteoria antaisi olettaa:

Esim. Tähdet ja Avaruus:

Kaikkeus syntyi pyörivänä ja luultavasti pyörii edelleen

http://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/kaikkeus-syntyi-pyorivana-ja-luultavasti-pyorii-edelleen.html

 

Olen todella oikeesti pahoillani kaikkien niiden puolesta, jotka ovat laittaneet kaiken uskonsa jumalattomaan kaikkeuteen, joka siksi sattumasta, koki inflaation ja laajentui…

 

Tieteessä oli sattuman mentävä aukko; Tieteellä on ollut aukkojen sattuma, mutta nyt se kohta puoliin on ohi ja…

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu