Lohdullinen tulos Suomelle

On se vaan erittäin hienoa asia, että Suomessa naisia ei ole vielä laumoittain johtotehtävissä; Suomen erinomaisuus kansainvälisissä vertailuissa ei olisi niin hyvää, jos meillä olisi nykyistä enemmän naisia päätöksentekijöinä; jo nyt voidaan huomata, että Suomen taso heikkenee sitä mukaan, kun päättäjiksi valitaan naisia — vain siksi, että he ovat naisia.

 

Naisten empaattisuus ei ole niin selviö, mitä yksinkertaisemmat luulevat;

Naiset eivät esimerkiksi pysty olemaan empaattisia omille lähiasukkailleen, vaan he ehdoin tahdoin haluavat asettaa suomalaiset toisen tai kolmannen luokan kansalaisiksi, jotta naiset pääsisivät retostelemaan empaattisuususkomuksillaan ja saisivat siitä jopa rahaa itselleen; Naisten halu kukkahattutädeiksi johtuu pohjimmiltaan siitä, että he haluavat itselleen kunnollisen palkan verovaroista; Nainen ei oikeasti ole silloin empaattinen, kun hän julistaa kaiken suvaitsemista, kaiken muun suvaitsemista , paitsi suomalaisen miehen. Suvaitseminen on vihaamista.

 

Katsotaan hieman tosielämän empaattisuutta: Kuka se olikaan, joka ajatteli omia lähimmäisiään filippiineillä: Katsokaa ja ihastukaa arjen empaattisuudesta:

http://www.stara.fi/2011/09/30/limsapullosta-tehtiin-valaisimia-koyhille/

 

Ketkä keksivät sosiaalisen median? Naisetko? Entä, ketkä halusivat laittaa maailman kaikki kirjat kaikkien saataville? Naisetko? Entä, kuka se oli, joka antoi meille suhteellisuusteorian, jota ilman satelliiteistakaan ei olisi meille mitään hyötyä, puhumattakaan internetistä; Internet on maailman suurin empaattinen keksintö! Milloin naiset ovat luoneet kaikkeusteorian? Lista on loputon; kaikki keksinnöt ovat pohjimmiltaan suurenmoisia sosiaalisuuden ja empaattisuuden osoituksia. Keksiminen on empaattisuutta.

 

Entä naiset? He ovat keskittyneet niin täysin omaan napaansa, että eivät pysty muuhun kuin empatiseeraamaan omaa napaansa; Itse asiassa; Naiset  sairastavat rumuutta, koska he käyttävät joka päivä lääkettä nimeltä kauneudenhoito;  Jos nainen unohtaa ottaa päivittäisen kauneuslääkkeensä, niin hän välittömästi alkaa neuroottiseksi ja kehittää jonkun ”fyysisen” sairauden itselleen; Katsokaa naisten työstä poissaoloja; Se johtuu lähes yksinomaan siitä, että he komplikoituvat oman naamansa näkemisestä paljaaltaan.

 

Tuossa on linkki erinomaiseen ohjelmaan, nimeltä Mielen Salattu Voima 1 / 3, missä selviää, että suurin osa sairauksista johtuu ihmisen omista ajatuksista:

http://areena.yle.fi/video/1315511829091

 

Rumuuden sairastaminen oli tähän saakka lähes pelkästään naistentauti, mutta nykyään myös miehet ovat alkaneet sairastaa rumuutta. Rumuutta sairastavat miehet meikkaavat ja keimailevat kuin mitkäkin hutsut. Ja kuten meikkaavat naiset eivät pysty empatiseeraamaan kuin lähinnä omaa napaansa, niin samoin myös meikkaavat miehet ovat täysin pihalla empatiasta; Meikkaavista miehistä ei ole keksijöiksi, kuten historia on jo todistanut sen naisten osalta.

 

Kaikenlainen itseensä keskittyminen estää ihmisen empaattisuuden. Esimerkiksi miehet, jotka pukeutuvat pukuun, eivät pysty empaattiseen käyttäytymiseen; Pukupakko johtuu siitä kivikautisesta oivalluksesta, että sotapäällikön oli helpompi käskyttää sotilaansa tappamaan vihollisia, jos he olisivat yhtenäisesti puettuja. Rikkaiden ja muiden poliitikkojen pukupakko on sotilaspuku, jotta johtajat saisivat olla ahneita. 

 

Jos kansanedustajilta poistettaisiin pukupakko, niin silloin he tekisivät politiikkaa, eli huolehtisivat yhteisistä asioitsa. Ja jos naiset lopettaisivat meikkaamisen, niin heistäkin tulisi ilmi keksijä, joka on hyödyllinen lähimmilleen.

 

Meikkaavat naiset ovat hyödyllisiä vain tuhansien kiilometrien takana asuville laiskoille ja saamattomille miehille, jotka vaativat kaikille yhtenäistä ajattelua.

 

Larry Page menetti mahdollisuuden globaaliin empaattisuuteen siksi, että pukumaaniset miehet ja maalinaamaiset naiset eivät pysty ymmärtämään, mitä on empaattisuus. Ihmiskunnasta puuttuu tieto siitä, mitä on aito empaattisuus. Tässä olisi tällainen pieni valo pimeyteen.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu