Piikityshuoneista apua rikkaille

Kuten kaikille alkaa pikkuhiljaa valjeta, niin maailman ongelmat johtuvat rikkaista, jotka kärsivät erittäin vakavasta rahariippuvuudesta. Rikkaita ei voi kuitenkaan auttaa, koska lääketeollisuus on rikkaiden hallussa, joten rahariippuvuutta ei voi siksi medikalisoida, puhumattakaan rahariippuvuuden psykologisoinnista; ei voi virallisesti psykologisoida rikkaita, koska psykologit haluavat myös rikastua, eikä parantajat voi parantaa itseään 🙁

 

Meidän on kuitenkin tehtävä rikkaille jotakin. Me emme voi jättää rikkaita enää oman onnensa nojaan, kuten yhteiskunta on tähän asti pelkästään hyljännyt rikkaat, jonka seurauksena rikkaat kärsivät valtavasti syrjäytyneisyydestä, ja sellainen elämästä syrjäytyminen lisää rikkauden viehtymystä toisisijaiseen toimintoon, kuten ainaiseen köyhille nalkuttamiseen ja köyhien selkänahan raapimiseen.

 

Ehdotan, että rikkaille rakennetaan piikityshuoneita, missä heidän taskuihin työnnetään vaikkapa kerran viikossa kolikoita. Laskujeni mukaan puolikiloa kolikoita viikoittain pitäisi rikkaan rahariippuvuuden aisoissa. Mutta, tämä olisi vain ensihoitoa; Pidemmän päälle meidän tulee järjestää rikkaat kunnalliseen vieroitushoitoyksikköön, joka olisi halpaa rakentaa nistien vieroitushoitotyksikköjen yhteyteen.

Mutta, koska rikkaiden rahajuoppous on vielä yhtä suosittua kuin työpaikkajuoppous -60 luvulla, niin aloittakaamme ensin vain rikkaiden rahariippuvuuden korvaushoito. Tällainen vähittäinen rahajuoppouden poisto on suositeltavaa ihan omasta kokemuksestakin; 60-, 70- ja 80-luvuilla tein monesti työtä pienissä sievissä. Koskaan en kuitenkaan ollut viinan takia poissa, joka laskettakoon puolustuksekseni. En olisi silloin kestänyt sitä, jos yhteiskunta olisi heti siirtynyt sallivasta työpaikkajuopottelusta juoppoutta karseesti katslevaksi moralistiksi.

 

Edellämaintuista syistä johtuen olen suopea sille, että ihmiset pikkuhiljaa totutetaan irti rahajuoppoudesta. Myös rikkaat sisimmässään haluaisivat varmaan elämänsä takaisin, joten aletaan auttamaan rikkaita takaisin selväpäiseen elämään. Minulla on vanhoja suomenmarkkoja kourallinen, jotka voin lahjoittaa pesämunaksi rikkaiden korvaushoitoyksikköön.

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu