Ammattiloukkaantujien aivot kaikkien yhteista omaisuutta

Oletko koskaan loukkaantunut toisen puheista? Kuinka usein harrastat loukkaantumista; kerran päivässä, kerran viikossa vai harvemmin? Miten saat aivosi pois loukkausmoodista? Riittääkö siihen anteeksipyyntö vai tarvitsetko siihen isommankin määrän rahaa, kuten hiihtoliiton pomot?

Vai oletko anteeksiantavainen, jolloin pystyt antamaan anteeksi vaatimatta toista olemaan kynnysmattonasi? Pystytkö hengittämään ilman toisen apua? Onneksi olkoon, koska silloin sinä pystyt myös antamaan anteeksi muille ilman, että muiden pitää auttaa sinua vääntämään aivojasi takaisin …

Tiesitkö, että vain holhouksenalaiset eivät pysty itse antamaan anteeksi, jos sellainen on saanut väännettyä aivonsa loukkausmoodiin. Heitä kutsutaan nykyään uudella nimellä, joka varmastikin pian tulee kiellettyjen sanojen listalle: 

Ammattiloukkaantuja?

Mua saa nimitellä, koska minulla on yksinoikeus omiin aivomoodeihini;

kukaan ei pääse mun aivoihin vääntämään mun aivoja loukkausmoodiin; jokainen ihminen on täysin yksin vastuussa omista tunteistaan; myös pahat tunteet ovat jokaisen ihmisen yksityisasia, eikä omista tunteista saa syyttää ketään toista. Pystyn jopa nauramaan itselleni, ilman naurattajia.

Ihminen, joka syyttää pahoista tunteista muita, on täysin pihalla elämästä, koska sellainen ihminen ilmeisesti katsoo, että vain hän pystyy luomaan aivoihinsa hyviä tunteita, mutta muuten hänen aivonsa ovat kuin tyhjä tynnyri, joihin kuka tahansa pääse potkimaan….

Loukkaantujat ovat kuin kommunisteja, jotka syyttävät ulkomaita kaikesta siitä, mikä heitä uhkaa; Kuten kommunistit eivät ole itse vastuussa oman maansa huonoista asioista, niin myös loukkaantujat katsovat,että heidän päässään olevat tunteet ovat jonkun muun aiheuttamia; että loukkaantujan aivot ovat kaikkien yhteistä omaisuutta!

Olen puhunut nämä totuudet jo parikymmentä vuotta sitten netissä, mutta on aina hyvä silloin tällöin kertoa loukkaantujille totuus ihmisestä.
Laki loukkauksesta ei ota huomioon ihmisen vastuuta omista tunteistaan; Kunnianloukkauslait, uskonnonpilkkapykälät ja muut sellaiset ovat kommunistilakeja. Ihminen on selvästi holhouksenalainen, jos hän ei itse pysty vaikuttamaan tunteisiinsa vaan syyttää niistä muita.

 

ps. Jos vaadit toiselta vaikkapa miljoonaa huonoista tunteistasi, niin anna vastaavasti toiselle mijoona, jos hän saa sinulle aikaan sellaisia tunteita, joista tykkäät. Mutta. Minusta ihminen ei ole oikein järjissään, jos hän väittää,että joku muu kuin hän saa aikaan hänessä tunteita.

Yllä olevan mukaan on selvää, että minä en päästäisi ketään sellaista yhteiskunnallisiin tehtäviin, joka syyttää muita omista tunteistaan. Koska, jos ihminen ei ole omien tunteidensa tekijä, niin silloin hän luo lait sellaisiksi, että muutkin ihmiset alkavat uskoa, että he eivät ole itse vastuussa omista tunteistaan.

Näin on kuitenkin päässyt tapahtumaan; lähes kaikki lait ovat holtittomien ihmisten yrityksiä kompensoida oma mitättömyys yhteiskunnan varoilla.

 

Minulla on tekijänoikeudet omiin tunteisiin, olkoot ne laadullisesti millaisia tahansa. Ihminen, joka vaatii toista korvaamaan omat tunteensa, on verrattavissa rosvoon, joka vaatii rahaa varastamaltaan henkilöltä.

 

Loppuselvennys lukijoille:

Jos minä olen vastuussa sinun tunteista, niin silloin tunteesi eivät ole sinun, vaan ne ovat minun, ja minulla on silloin tekijänoikeudet sinun tunteisiin, koska sinä et ole itse niitä luonut.

Milloin aiotte maksaa minulle ”TEOSTO”-maksut siitä hyvästä, että käytätte minun luomia tunteita, senkin ammattiloukkaantujat?

Varoitan, että minun luomien tunteiden väärin käytöstä seuraa automaattinen rankaisu; tunnet voivasi huonosti. Lopeta silloin välittömästi vollottamasta, jolloin huomaat, että olosi kohenee välittömästi.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu