Ihminen on retrorobotti

MikroPC-lehdessä hekumoidaan ihmiskunnan tuhosta, jonka saisi aikaan robottien vallan-kumous: ”Ihmiskunnan tuho käsillä? – Robotit pelaavat jo pingistä videolla”:

http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/ihmiskunnan+tuho+kasilla++robotit+pelaavat+jo+pingista+videolla/a705686

Robotit osaavat jo pelata pingistä, vastata muka-älykkäästi ihmisten tyhmiin kysymyksiin, kävellä ja jopa juosta. Kaikki nuo siis todistaa vääjäämättömästi sitä, että robotit tulevat ja tekevät ihmisen tarpeettomaksi. Tämän pitäisi huolestuttaa etenkin mokuttajia, koska silloin myös vieraskulttuurinen maahanmuutto stoppaa. Vai luuleeko joku, että roboteilla on joku kivikautinen kulttuuri, kun ne tulee ja syöksee ihmisen pois luomakunnan kuningastuolista?

Ei todellakaan; Roboteilla ei ole mitään kulttuuria, eli uskontoa, joten ne muistuttavat lähinnä perussuomalaisia…

 

Huomataan selvästi, että näännyttävää kulttuuritaakkaa kantavien ihmisten maahantuonti ei ole kannattavaa, koska jo lähitulevaisuudessa Suomeen tuotetaan tuhansittain kulttuurittomia robotteja, jotka pystyvät tekemään jopa hyvin vaativia ydinvoimalan hitsaustöitä paremmin ja halvemmalla kuin kukaan puolalainen halpatyövoimahitsuri konsanaan. Robotti ei vaadi edes asuntoa, vaan se voi seistä loputtomasti jonkun varaston seinustalla odottamassa maailman keskustietokoneen – Skynet:n- työhönosoittamiskäskyä…

 

Vitsi on siinä, että tulee myös aika, jolloin ihmisestä tulee retrokamaa; Robotit varmaankin joskus alkavat ihmetellä, että mistä he ovat ja kuka loi heidät. Sitten ne keksivät, että heidän luoja-jumalansa on ihminen,.. Saavat sitten jostakin kaivettua esille jumalansa perimää.. Ja niin ne ovat palauttaneet ihmisen takaisin, mutta ilman kulttuuria, eli uskontoja.

 

Uskonnottamat, retroihmiset ovat sitten niin eteviä robottienmielestä, että robotit julistavat: Robottikunnan tuho käsillä? – Ihmiset pelaavat jo pingistä videolla. Katsokaa ja ihmetelkää; yksikään nykyinen uskovainen ihminen ei pysty samaan, mihin pystyy retroihminen, jonka ei tarvitse koko aikaa pyllistellä jollekin ihmeolennolle:

http://www.youtube.com/watch?v=A8IVASo0umU

 

Päivitetty klo 13:07

18.10. 2011; UTOPIA KESKELLÄ ETIOPIAA:

http://global.finland.fi/public/default.aspx?contentid=231875&nodeid=15782&contentlan=1&culture=fi-FI

Awra Ambassa ei noudateta mitään uskontoa. Aikaa ja rahaa vievät vanhat perinteet on jätetty pois. Aika käytetään työntekoon, jossa palkat ovat samansuuruisia työstä riippumatta, ja ylimääräiset rahat investoidaan kouluihin ja yhteisön hyvinvointiin.”

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu