Naisten sisäinen rumuus

Ihminen voi jäädä koukkuun kaikkeen muuhun paitsi rahaan. Näin ne psykologit tänä päivänä toitottavat, kun media on täynnään otsikoita, miten pankkiherroille pitää antaa miljardeja, jotta he eivät nääntyisi nälkään. Psykologit paskat housuissa täristen uikuttavat, että älkää vaatiko meitä määrittämään rikkaita sairaiksi, koska mekin haluumme kuulua rikkaisiin….

 

Onneksi meillä on muutakin sirkushuvia kuin tuo ainainen rikkaiden vollotus, ettei rahat riitä. Kuten esimerkiksi tämä naisten sisäinen rumuus:

Working women look their best for just two hours and 22 minutes in the morning (but men think they look great all day)

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2051005/Working-women-look-best-just-hours-22-minutes-morning.html

Tohtori: Nainen on parhaimmillaan kaksi tuntia vuorokaudessa

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=0450160

Kyse on siitä, että meikkaminen on samanlainen addiktio kuin alkoholismi; naiset meikkaavat peittääkseen epävarmuutensa; miehet ryyppäävät, jotta saisivat itsevarmuutta.

 

Naiset eivät voi kuitenkaan meikkaamisella poistaa epävarmuuttaan, vaan se palaa heti kohta, kun meikki on valmis. Päivän mittaan nainen ottaakin useita meikkausannoksia kuin juoppo viinaa; iltaan mentäessä nainen onkin jo niin persmeikeissä että, kun mies vastaavassa tilanteessa on perskännissä.

Naisen on myös yhtä mahdotonta lopettaa meikkaamista kuin miehen on mahdotonta lopettaa ryyppäämistä tai rikastumista. Suositankin, että naisille aletaan luoda meikkismiparantoloita, joissa naisille annetaan mahdollisuus parantua meikkaamisesta ja sen tuomasta sisäisestä rumuudesta.

Naisten vuosittainen työrupeama nousisi huimasti, jos naisten ei tarvitsi töissä napsia meikkejään niin usein. Naisten eläkeikä pitäisi nostaa 70, jotta heidän kontribuutioinsa olisi edes suunnilleen rehellisen suomalaisen miehen tekemä työrupeama.

On huomion arvoista, että naisille kuuluukin korkeintaan 80 prosentin euro, koska heidän työaikansa menee sekä oman sisäisen rumuuden peittelyyn, juoruiluun ja omista ongelmista vaikeroimiseen:

Sisäinen kauneus yks

http://www.youtube.com/watch?v=1gDS976LmIM

Sisäinen kauneus kaks

http://www.youtube.com/watch?v=oXBUrhZuezM

 

Nainen, älä puhu ystävillesi ongelmistasi – se vain pahentaa niitä!

http://www.voice.fi/index.php?mw=&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=30525

Lohdullinen tulos Suomelle

http://sinenmaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84507-lohdullinen-tulos-suomelle

Takkirauta:

http://takkirauta.blogspot.com/2011/10/paivan-mietelma.html

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu