Huomioita väärinpysäköidyistä autoista

Minulta meni ohi tuo väärinpysäköimysjuttu parkkisakkojen korottamisineen, vaikka  minulla on paljon omia havaintoja, mikä sen on saanut aikaan. Ainakin täällä Kalliossa väärinpysäköidyissä autoissa ei lue fin, vaan jotakin muuta. Ja jos lukeekin, niin havaintojen mukaan kulettajat tulevat maista, missä liikennekulttuuri on täysin toinen kuin meikäläisillä. Se on vain totuus,että likennekulttuurit eivät ole tasa-arvoisia. Tai, tietysti ovat, jos vain ei välitetä eri maiden liikennetilastoista.

Paljon on vielä tehtävää asian hyväksi, mutta se on vaan niin väärin sakottaa siitäkin asiasta suomalaisia. Onhan se vähän kummallista, että kokoomuksella varsinkin jokainen  ongelma näyttää hoituvan maksuja korottamalla.

Minulla olisi tähänkin mojova tarina Tukholmasta, missä kävin tuossa elokuun lopuilla. Kerronkohan? Tai no. Keskelle kaistaa, erittäin vilkkaalla kadulla pysäköi muuan pakettiauto. Jonoista tuli hirveät.. Jäin vasiten katsomaan, millainen kuski voi tehdä tuollaista…. Odottaminen oli aika pitkä…

Muutoin minun täytyy kiittää ruotsalaisia, jotka ovat erittäin huomaavaisia autoilijoina polkupyöräilijöitä ja jalankulkijoita kohtaan. Tällainen härmäläinen ei ollut tottunut sihen, että autoilija pysähtyy suojatien eteen vaikka lähestyin vasta kaukana…. Siinä sitten yritin puutteelliselle elekielelläni osoittaa olevani vähintäänkin yhtä ystävällinen kuin hurrit, kuten olenkin. Aikomukseni on tehdä sieltä jonkinlainen matkaraportti….

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu