Psykologien nolous kolikoita kohtaan ja sietokyvyn vívutus

Kun olen ollut netissä jo noin 20 vuotta, niin minulta on karissut kertakaikkisesti kaikki luulot siitä, että ihmiset tietäisivät jotakin; suurin osa ihmisistä elää kun unessa. Mene vaikka rappukäytävään päivällä jonkun kanssa, ja katso; Eikös se toinen paina porrasvalot päälle vaikka mitään tarvetta ei olisi. Ihmíset näyttävät toimivan täysin automaatteina, joilla ei ole minkäänlaista ajatusta niistä toiminnoista, mitä heidän kehonsa suorittaa.

Itse en ole ole koskaan painanut rappuun valoa yksinkertaisesti siksi, että minun aistini tarvitsevat virikkeitä, kuten hämäryyttä, jotta minusta ei tule zombieta…. Kun menen johonkin paikkaan, olen täysin tietoinen siitä, mitä minun tulee siinä tehdä, joten kehoni ei ole siltä osin automatisoitu. Eikä rappuun ole syytä paina valoa siksikään, että rapussa mahdollisesti väijyvä rosvo pelkää suunnattomasti pimeää…

 

Mistä johtuu se, että on ihmisiä, joiden palkkiot ja palkat ovat voineet kasvaa satojen miljoonien vuosituloihin. Minusta näyttää täysin selvältä, ettei ole yhden yhtäkään ihmistä, joka olisi pohtinut, miksi joidenkin harvojen ihmisten vuositulot ovat kasvaneet mielettömiksi. Ihmiset ovat vain olleet täysin sokeita sille funktiolle, joka sen on saanut aikaan. Miksi?

 

Joka ikinen poliitikko katsoo, että se on äärimmäisen hienoa, kun rikkaan sietokyky rahaan kasvaa koko ajan. Sietokyvyn lisääminen on jokaisen poliitikon kunnia-asia; poliitikot eivät voisi sietää sellaista, että rikas alkaisi potea vieroitusoireita, joten siksi jokainen laki säädetään ottaen huomioon vain se, miten paljon muut sietävät sitä, että rikkaille annetaan aina vain lisää ja lisää; Poliitikot ovat koko ajan heikoilla jäillä, joka merkitsee sitä, että poliitikkojen pitää koko ajan olla optimoida lait rikkaille; eli antaa kansalle vain sen verran murusia, ettei jää petä poliitikkojen alta; että kansa ei mene kadulle.

Valtio on rikkaiden yksityinen rahantekokone, ja lainsäädäntä on sen koneen viritin, jolla valtio säädetään tuottamaan optimaalinen määrä rahaa rikkaiden sietokyvyn parantamiseen.

 

Kyse on täsmälleen samasta asiasta, kun poliitikkoja verrattaisiin pontikankeittäjiin, jolloin lainsäädäntä vastaisi sitä, kun pontikan keittäjän tulee koko ajan säätää pontikkapannun lämpötilaa, että pannusta virtaisi mahdollisimman optimaalisesti viinaa. Poliitikot ovat pontikankeittäjiä, joiden tulee koko ajan keittää pontikkaa yhä enemmän, jotta pontikan juojien kasvava sietokyky saisi heidät tuntemaan viinan voiman.

Rikkaat ovat kuin poikasvaiheeseen jämähtäneitä käenpoikasia, ja poliitikot ovat kuin lintuemoja, joiden kohtalona on koko ajan ruokkia yhä suuremmaksi kasvavia käenpoikasia omassa pesässään  käymällä koko ajan käenpoikasittomien lintujen pesillä ryöstöretkillä. Milloinkaan ei tule hetkeä, jolloin rikkaat pärjäisivät omillaan, koska rikkaiden sietykyvyn kasvulla ei ole mitään rajaa.

 

Otetaan kuka tahansa juoppo. Juoposta me tiedämme, että hänen sietykykynsä viinaan kasvaa sitä suuremmaksi mitä kauemmin hän ryyppää. Kysymys. Onko maailmassa yhden yhtäkään ihmistä, joka ei ihmettelisi sitä, jos ihminen pystyy juomaan vaikka kaksi pulloa vodkaa ja silti näyttäisi lähes selvältä? Kokemuksesta tiedän, että tuollaisia ihmisiä on, eikä minun tarvitse sellaista ihmetellä, koska minulla itsellänikin sattui olemaan suhteellisen hyvä sietokyky viinaan; pystyin helposti ottamaan joka ilta töiden jälkeen 10 puolenlitran kolpakollista Amiraalia, eikä tuntunut juuri miltään –silti en  koskaan ollut viinan takia pois töistä.

Muutettuani elämänasenteen olin juomatta n. 25 vuotta. Kun sitten muutama vuosi sitten otin yhden keskarin, olin täysin kännissä — minun sietokykyni oli tippunut nollille. Siitä ymmärsin suurenmoisen viisauden; ei se ole viisas, jolla on suuri sietokyky, vaan vain se on viisas, joka saa saman kiksin mahdollisimman edullisesti. Vain tyhmät kasvattavat sietokykyään, koska silloin he joutuvat maksamaan yhä suuremman hinnan…

 

En arvosta lainkaan sellaisia, jotka joutuvat maksamaan jopa sata euroa saadakseen itsensä juovuksiin; ihminen, joka tulee korkillisesta känniin on on paljon paremmassa asemassa siksikin että hänen känninsä ovat lähes ilmaisia.

Valitettavasti ihminen tuntee itsensä noloksi, jos hän tulee jo korkillisesta känniin, mutta vakuutan jokaiselle, että vain niiden kuuluisi olla noloja, jotka joutuvat juomaan pullollisia… Ihminen, joka osaa arvostaa yhtä eroa taskun pohjalla, on valtavan paljon viisaampi kuin sellainen, jolle miljoonakaan ei tunnu miltään.

.

Tuossa tulikin ilmi, miksi muut ihmiset eivät tajua lainkaan, kun meillä on ihmisiä, joiden vuositulot ovat voineet kasvaa mielettömän suuriksi; koska suunnilleen kaikki ihmiset arvostavat sietokykyä. Ihmiset luulevat, että ihminen on sitä arvokkaampi mitä suurempi hänen sietokykynsä on.

Suurin osa kansalaista arvostaa poliitikkojen sietokykyä rahaan vain siksi, että muutoin kansalainen olisi nolo. Nolouden tunteen välttäminen saa kansalaisen hihkumaan hysteerisesti, kun hänellä on joku, jolle triljoonakaan ei tunnu miltään.

Aikoinani minäkin tunsin kuuluvani parempiin ihmisiin,

koska minun ei tarvinnut hävetä omaa sietokykyäni.

Rikkaaksi haluavat kansalaiset tuntisivat olevansa noloja, jos he tunnustaisivat, että eurokin on heille arvokas. Ja välttääkseen omia tunteitaan, kansalaiset mieluummin ylistävät rikkaita kuin pitävät arvossa niitä, joille yksikin euro on arvokas.

.

Juuri tästä syystä ei ole yhden yhtäkään psykologia tai psykiatria, joka voisi nähdä totuuden rikkaista, koska lääketiede arvostaa suuresti ihmisen sietokykyä ja koska psykologit inhoavat omia tunteitaan, kuten noloutta; yksikään psykologi ei voi tunnustaa muille psykologeille, että heillä on tunteita pieniä rahasummia kohtaan, koska se olisi äärimmäisen noloa psykologille, koska jokainen psykologi mielessään luulee, että jokainen toinen psykologi arvostaa suuria summia.

Tämä totuus noloudesta koskee myös muita palkanvaatijoita. Ja tämä totuus noloudesta selittää täydellisesti sen, miksi ihminen ei voi paljastaa, että hän tulee känniin jo korkillisesta, jolloin hän ottaa joka kerta yhden korkillisen enemmän, jolloin sietokyvyn kasvu perustuu nolouden tunteen tukehduttamiseen. Eihän se kävisi päinsä, että joku walhroos sanoisi tuntevansa olevansa rikas, koska se olisi äärimmäisen noloa, koska silloin hän ei voisi rikkaiden porukassa ottaa enää lisää huumaavaa raha-annosta…

 

Se ainoa syy, miksi rikkaat tarvitsevat joka vuosi yhä suuremmat tulot, johtuu pelkästään rikkaiden sietokyvyn kasvusta. Ei ole olemassa mitään muuta selittävää tekijää, miksi ihminen tarvitsee tänä vuonna satamiljoonaa, vaikka hän vielä viime vuonna  selvisi nippa nappa hengissä 50 miljoonalla.

Tietysti, täällä on valtava määrä lukijoita, jotka heti pillittävät, että rikkaalle kuuluu ansion kasvu, koska se on sama asia kuin ihminen nappaisi valot rappukäytävään ilman mitään ajatusta siitä, onko se tarpeellista vai ei.

 

Ei ole olemassa yhden yhtäkään ihmistä, joka voisi selittää järjellä, mihin ihminen tarvitsee vuosittain satamiljoonaa. Ainoa syy, jolla ihminen puolustaa rikkaiden täysin järjettömiä ansioita on siinä, että hän pelkää itse jäävänsä paitsi sitä päivittäistä annostaan, jonka hänen oma kasvava sietokyky vaatii. Tämä koske erityisesti julkisen vallan haltijoita kuten psykologeja, joilla on myös koko ajan menossa oma henkilökohtainen sietokyvyn kasvatusohjelma.

Jokainen palkkapsykologi kärsii koko ajan sietokyvyn kasvusta, mutta kuten tiede on asiaa tutkinut, niin sietokyvyn kasvattajat eivät itse pysty pitämään sietokyvyn kasvua ongelmana. Tämä on se ainoa syy, miksi yhteiskunnassa rikkaita ei voi moittia, koska jokainen palkanvaatija kasvattaa parhaillaan omaa sietokykyään rahaan.

Palkanvaatimisen vaihtoehtona on nolous.

 

Kaikki selitykset rahataloudesta sietokyvyn kasvua lukuun ottamatta ovat täysin mielettömiä. Ainoa markkinamekanismi on rikkaiden sietokyvyn jatkuva lisääminen. Millään muualla ei ole väliä.

 

Rikkaat vaativat jatkuvasti lisää ja lisää, eikä ole olemassa mitään muuta lääketieteellistä syytä sille kuin ainoastaan se, että rikkaat ovat sairaita.

http://sinenmaa.blogspot.com/2011/02/varokaa-heikkoja-paikkoja.html

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu