Suomen juopoimmat-lista julkaistu

Nyt on jälleen se aika vuodesta, kun Suomen kansalle julkaistaan lista, mistä selviää, ketkä olivat kaikkein pahimmat juopot vuonna 2010. Tai oikeammin listasta selviää vain se, keillä on kaikkein suurimmat huumaavan aineen varannot. Suurimpien rahajuoppojen huumausainevarannot tulee vielä luokitella väkevyyden mukaan, jotta voitaisiin selvittää, miten vahvasta riippuvuudesta on kyse. Pääomaviina pyritään pitämään 28 volttisena, kun taasen ansiotuloviinan voltit liikkuvat kefiirin ja absolutvodkan välillä.

Silmiinpistävää oli huomata, miten listan kahdeksannella pääomaviinaa oli vain kolmastoista osa ansiotuloviinan määrästä, kun taasen listan korkeimmalle sijoittuneilla oli baarikaapissaan lähes yksinomaan halpaa pääomaviinaa.

Korkeavolttista ansiotuloviinaa nauttivat joutuvat laimentamaan viinaansa voidakseen nauttia sitä, kun taasen pelkkää pääomaviinaa nauttivat ovat siinä asemassa, että heidän pitää väkevöittää annostaan, joka tapahtuu esimerkiksi vaatimalla valtiolta tai EU:lta erilaisia tukiviina-annoksia, kuten maataloustukiviinaa, jolla on erittäin voimakas huumaava vaikutus.

Monet suurta pääomaviinavarastoaan pitävät ovat siinä väliinputoajien joukossa, jotka eivät saa pienistä ansiotuloviinamääristään itselleen riittävää humalatilaa aikaan, joten heidän on pakko hakea yhteiskunnalta muita huumaavia annoksia, kuten edellä sanottu maataloustukiviina, vaikka sen volttimäärä onkin sama kuin pääomaviinan, mutta sitä haetaan siksi, koska sillä on erinomaisen suuri plasebo-vaikutus.

 

Pääomaviina vaatiikin kyytipojakseen reilut annokset erilaisia valtiolta kerjättyjä kulukorvikeviina- ja tukiaisviinalaatuja juuri siksi, että ne kiihottavat pääomaviinan nauttijia seksuaalisella mielihyvällä. Tästä johtuen esimerkiksi kaikkien Wall Streetin pörssikeinottelijoiden pitää käydä laukeamassa paikallisissa pornoluolissa.

Luultavasti Suomessa on sama meininki, mutta täällä kukaan ei kehtaa sanoa sitä ääneen, koska piirit ovat niin pienet, että jos ne pienenisivät siitäkin, niin meillä ei olisi päätöksentekijöiksi riittävästi sopivia ihmisiä.

 

”Britannian juopoin nainen” hämmästyttää – Juo 28 tuoppia päivässä:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/britannian-juopoin-nainen-hammastyttaa—juo-28-tuoppia-paivassa/art-1288407639958.html

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu