Uusi luonnonilmiö löydetty: Kolminaisuus

Olen tehnyt tutkimuksia ja sitä kautta löytänyt uuden, ennestään tieteelle tuntemattoman ilmiön luonnosta: Kolmen koplat. Mikä on yleisin pahantekijäkoplan jäsenmäärä? Kolme. Kolmimaisuus,  Trinity! Vallan kolmijako.

Seuratkaa poliisitiedotuksia, niin huomaatte itsekin: Kolme ryösti.. Kolme pidätetty, Kolme pahoinpiteli, Kolme tuomittu, … Tein pikaisen listauksen, johon on laitettu summittainen otos kolmen koplia. 

http://sinenmaa.blogspot.com/2010/08/kolmen-koplat.html

.

 

Tähän saamaan aiheeseen liittyen olen havainnut myös toisen hyvin oudon ilmiön, joka todistaa Kohtalon vaikutuksen: Samankaltaiset tapahtumat näyttävät tapahtuvan sarjoittain. Viikko sitten suuri matkustajakone laskeutui ilman nokkapyörää. Tänään suuri matkustaja teki saman, mutta ilman mitään pyöriä. Minulla on selitys tähän, mutta koska se mahtuu marginaaliin, niin en vasiten laita sitä sinne. http://sinenmaa.blogspot.com/search/label/kolminaisuus

 

Muistutetaan mieliiin, että kuukauden sisällä kolme suurta sateliittia putosi ilmakehään.

Muistutetaan lisäksi mieliin vuosi tästä, kun Chilessä jäi miehiä loukkuun, niin sama tapahtui kahdesti samana syksynä. Samoin lento-onnettomuut kaltaisittain näyttävät seuraavan kolmen sarjoina.

Otetaan vaikka nuo kesän kevytlentokoneonnettomuudet, joita tapahtui Suomessa kolme lyhyen ajan sisällä. Erityisesti VR näyttää kärsivän sarjoittaisista onnettomuksista. Jne.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu