Persut ja suomalainen väkivalta

Tiedän; Tämä on 66. samasta aiheesta tehty kirjootus.  Mutta. Tämä on kuitenkin upo uudesta näkökulmasta, joka valaisee kirkkaammin, mistä on kysymys. Kysymys on vasemmiston ja monikulttuuristen loputtomasta vallanhimosta ja vihasta suomalaisuutta kohtaan.

 

Vanhat puolueet olivat viime keväänä viittä vaille valmiita kieltämään Perussuomalaiset-puolueen. Kysymys on, että mitä he siinä tapauksessa olisivat tehneet perussuomalaisuus-puolueen kannattajille. Vastaus tietysti on yksinomaan se, että vanhat puolueet olisivat mielihyvin ottaneet vastaan kielletyn perussuomalais-puolueen kannattajien äänet – ja olleet täysin hiljaa sen ryhmän väkivaltaisuudesta, — kuten he nytkään eivät hiisku sanallakaan siitä, että vasemmisto on julkisesti asettunut väkivallan puolelle – ja myös toteuttaa sitä käytännössä.

 

Jos Perussuomalaiset olisi kielletty, niin samalla olisi kielletty myös jonkin vastaavan suomalaisen puolueen perustaminen. Mutta. Vanhat puolueet eivät olisi voineet kieltää suomalaisia äänestämästä vanhoja puolueita! Juuri niitä ihmisiä, jotka nyt on tuomittu!

Jos taasen perussuomalaisten äänestäjät olisivat jättäneet äänestämättä, niin siinäkin tapauksessa vanhat puolueet olisivat syyttäneet suomalaisia väärän, eli nukkuvien puolueen tukemisesta, joka sekin olisi ollut väärin vanhoja puolueita kohtaan.

 

Viime kevään Jytkystä saakka vanhat puolueet ovat median avustamina käyneet uuvutustaistelua Perussuomalaisia vastaan. Myös valtiovalta on otettu mukaan; jopa ministerit ovat syyttäneet perussuomalaisia milloin mistäkin ja useimmiten kaikesta sellaisesta, johon perussuomalaiset eivät ole olleet syyllisiä, kuten Tampereen tuhopoltosta ja brittiläisen vasemmistolaisen DEMOS-gallup-yhtiön tekemän facebook-tuloksen suoranaisesta vääristelystä, joka sai Suomen virallisen valtion julistamaan Perussuomalaiset vihapuolueeksi. Siinä oli hilkulla, ettei muut puolueet lynkanneet perussuomalaisia.

Nyt kuitenkin tuli virallisesti julki se, jonka perussuomalaiset jo syksyllä tiesi, että kyseessä oli pelkkä puhdas poliittinen ajojahti, jotta vanhat puolueet voisivat edelleen jatkaa puolen kuun retkeään suomalaisuuden tuhoamiseksi.

 

Tässä perussuomalaisia kohtaan esitetyssä vihakeskustelussa on kyse puhtaasti perussuomalaisten tuhoamisesta ja siitä, että vanhat puolueet niin mielellään ottaisivat pulisematta joka ikisen perussuomalaisia äänestäneen äänen itselleen sen jälkeen, kun vain ensin suomalaisia arvoja korostava puolue olisi saatu tuhottua -jopa niin maan perusteellisesti, että siinä samalla vanhat puolueet voisivat kieltää lopullisesti suomalaiset arvot politiikasta.

 

Vanhojen puolueiden mukaan aitoja perussuomalaisia ovat ainoastaan kaikki ne perussuomalaisten kannattajat, jotka ilmaisivat jossakin Facebook-sivulla jonkinlaista tukea väkivallalla,  kuten tukkapöllylle. Heitä oli sen Suomen valtion tukeman Facebook-gallupin mukaan 21% perussuomalaisten kannattajista. Loput, eli vajaa viisisataatuhatta perussuomalaisuuden kannattajaa ovat vain harhautuneita vanhojen puolueiden äänestäjiä, joiden toivotaan palaavan takaisin vanhojen puolueiden äänestäjiksi. Ilman Perussuomalaiset-puoluetta (=puolue,jolla on suomalainen arvomaailma) vanhat puolueet eivät voisi syyttää suomalaisia rasisimista, vihasta,…

 

Kysymys on vain siitä, että vanhat puolueet eivät voisi syyttää suomalaisia vihasta, jos heillä ei olisi muuta kuin kaksi mahdollisuutta; joko olla nukkuvien puolue tai sitten äänestää jotakin vähemmän parasta puoluetta, jonka päällimmäinen arvo on suomalaisuuden kieltäminen.

Vanhat puolueet haluavat kieltää Suomesta ja suomalaisilta paremmuuden vaatimalla suomalaisia luopumaan vihasta vain silloin, kun sitä esiintyy suomalaisuutta tukevien joukosta, mutta vanhoja puolueita ei häiritse mitenkään se aktiivinen viha, jota esiintyy vasemmiston ja kokoomuksen taholta, kuten se tuli julki Alex Stubbin lausunnosta Pohjoismaiden Neuvostossa ja Jussi Halla-ahoa kohtaan esitetyistä puheista ja uhkauksista, ja YLEn suorista lähetyksistä.

 

Noin satatuhatta suomalaista on nyt virallisesti julistettu Perusuomalaiseksi. He ovat se 21% ryhmä, joka ilmaisi Facebookissa kannattavansa sekä tukkapöllyä että Perussuomalaisia. Me emme tiedä, olivatko he myös Perussuomalaisten äänestäjiä. Me tiedämme vain sen, että nyt he ovat virallisesti keskitysleirikamaa, kunhan vain ensin vanhojen puolueiden toteuttama valtiovalta saa Perussuomalaiset kiikkiin jostakin väärän värisestä, rasistisesta tikkunekusta.

 

Loput Jytkyyn osallistuneista ovat ainoastaan harhautuneita, joille riittää uudelleenkoulutusleiri tai ankara nuhtelu ja sen jälkeen vaadittava takinkääntö ja lupaus olla enää ikinä kannattamatta suomalaisia arvoja. Ja vanhat puolueet lupaavat kaikille takinkääntäjille pyhästi, että he eivät ikinä syytä omiaan väkivaltaisuudesta.

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu