Naisten alistettu asema uskonnoissa johtuu kielestä

Varoitus kaikille uskovaisille, sekä miehille että naisille: Tässä kirjoituksessa esitetään ajatuksia, joita ei olisi voitu ajatella millään muulla kielellä! Tämän luettuasi et ole enää sama ihminen, joten jos edelleen haluat julistaa uskomuksiasi, pyydän; Älä lue tätä.

Viime aikoina on ollut moninaita ja erilaisia kirjoituksia, missä teemana on ollut naisten asema, tai muuten vain siihen on jollakin tavoin viitattu. Henry Laasanen pyrkii omalta osaltamaan rajoittamaan naisten luuloja, jotta naiset huomaisivat, että heidän mopossaan pitäisi olla myös jarrut. Timo Soini on taasen sitä mieltä, että miesten mopolla saa edelleen ajaa ylinopeutta, vaikka ihmiskunnan edessä on vaarallinen mutka.

Paljolti minusta riippumattomista syistä olen joutunut sukupuolisuuden yläpuoliselle näköalapaikalle, mistä nyt aion julistaa lopullisen totuuden siitä yhdestä ja ainoasta syystä, joka on johtanut eläimellisten ihmisuroiden seksuaalisuuden ja fyysisen voiman uskonnollistamiseen, ja sitä myötä maskuliininen uskonnollisuus yhdistettynä seksuaaliviettiin johti hallinnon kehittymisen kautta lailliseen miesvaltaisuuteen, jota vasta viime aikoina on alettu kyseenalaistaa.

 

Tämä kirjoitus on omistettu Timo Soinille ja kaikille niille miehille, jotka luulevat, että heidän valtansa ja asemansa on peräisin Jumalalta. Hän ei ole voinut olla niin typerä, että olisi olisi asettanut miehelle sanat suuhun, miten miesten tulee suhtautua ja naisten tulee käyttäytyä. 

Ensimmäinen kysymys Timo Soinille: Minkälaiseen Jumalaan tuo edellisen lauseen persoonapronomini ”Hän” viittasi? Timo Soini! Selvisikö sinulle heti tuosta lauseesta, mikä on Jumalan sukupuoli?

 

Älykkäämmät lukijat varmasti triviaalisti huomasivat, että suomen kielellä ei voitaisi luoda jumala-uskontoa, missä Jumala on mies pelkän kielen perusteella. Suomen kielellä (sukupuoli)asiat pitää perustella älyllisesti, eikä niitä oteta annettuina kuten muissa kielissä!

Suomen kieli on sukupuolineutraali, joka johtuu siitä, että suomen kieli kehittyi ankarissa olosuhteissa, missä miehet eivät voineet jättää naisia ulos lämpimästä. Esi-suomalaisilla ei ollut mitään syytä alkaa nimittää naisia halveksivalla pronominilla, koska miehet ja naiset joutuivat luonnon olosuhteiden takia elämään ja asumaan lähekkäin. Kummankin sukupuolen alastomuus on suomalaisille täysin luonnollinen asia johtuen juuri siitä, että muutoin naiset olisivat kuolleet sukupuuttoon, jos miehet eivät olisi ottaneet naisia mukaan saunaan 20-66 celcius asteen pakkasilla.

Tasa-arvoisuus on suomen kielessä sisäänrakennettu juuri siksi, että muutoin kieli olisi saanut miehet jättämään naiset luonnon armoille; Esi-Suomalaisilla miehillä ei yksinkertaisesti ollut varaa alkaa puhua naisista eri tavalla kuin miehistä. Tästä syystä suomalais-ugrilaisilla heimoilla ei ollut mitään mahdollisuutta luoda maailman uskontoa, koska kaikkialla muualla luonto oli ja on paljon ihmisystävällisempi. Jos vaikka me olisimmekin kehittäneet uskonnon, niin muun kieliset eivät olisi voineet ottaa sitä vastaan, koska meidän kieli ei alista naisia, joka on taasen ehdoton vaatimus muiden kielisten miehille, koska kieli vaatii sen.

 

On erityisen merkittävä asia, että kaikki maailman suuret uskonnot ovat peräisin lauhkeilta vyöhykkeiltä. Juuri niiltä seuduin, joissa ihmislajin ajatellaan ottaneen ensiaskeliaan kielelliseen ajatteluun. Tämä tosiasia johtaa meidät ajattelemaan, että helppo elämä sai ihmisurokset jatkamaan eläimellistä seksuaalisuudellaan uhoamistaan, joka johti välittömästi miehet murahtelemaan naaraistaan eri ääntein kuin uroksista.  Planeetan lauhkea elämän vyöhyke ei tappanut naisia, joten miesten oli helppoa erottaa naiset omiksi laumoikseen ja miehet omikseen.

Etelän miehet pystyivät luottamaan ilmaston armollisuuteen naisia kohtaan, joten heidän ei tarvinnut pitää heitä lähellään niin kuin Pohjolassa ihmiset joutuivat elämään jopa yhtenä rykelmänä suojellakseen toisiaan kylmyyttä vastaan. Eikä siinä silloin kyselty, saako hän tai hän olla minuun kosketuksissa, vaikka hänen haarastaan vuotaa veri !

 

Tämä etelän miehen ja naisen välinen fyysinen etäisyys etäännytti etelän miehen naisesta myös psyykkisesti ja henkisesti. Ja se etäisyys siirtyi luontevasti myös etelän miesten puhetapaan; Miehet alkoivat nimittää naisia alentuvasti, joka sukupuolisti etelän miesten kielen. Ja sitten iski salama miehen viereen matalalla jyrisevällä äänellä ja tulivuoret räjähtelivät ja taivaalla näkyi outoja ilmiöitä.

Nyt miehillä oli sukupuolistettu kieli ja suuri joukko yksinkertaisella kielellä selitettäviä asioita. Kun etelän miehet eivät muusta tienneet kuin vain sen, että miehen ääni oli matalampi kuin naisen, niin he julistivat kaikki kumisevaääniset voimakkaat luonnon tapahtunut miehisiksi. Ja niin sukupuolistettu kieli sai aikaan uskonnollisuuden, luonnon selittämisen sukupuolisilla käsitteillä, joka oli siihen aikaan korkein funktio, jolla kielikyvyn saanut eläimellinen ihminen pystyi selittämään maailmaansa, jossa eli.

 

Aikaa myöten miehen kielellinen kyvykkyys kehittyi yhä edelleen, jolloin kieleen tuli niin paljon uusia käsiteitä, että se johti miehet luomaan hallinnon, jolla miehet hallitsivat laajentuneita heimojaan, joilla oli laajat reviirit. Uskonnon uskomuksien rinnalle alkoi kehittyä hallinnollisia uskomuksia, jotka myöhemmässä vaiheessa käsitteellistettiin laeiksi. Helppoa elämää viettäneen luolamiehen sukupuolistettu kieli johti jo varhaisessa vaiheessa laillistettuun tasa-arvon puutteeseen, mutta kesti vielä kymmeniä tuhansia vuosia ennen kuin uskonnosta vapaisiin miehiin kehittyi älyä ymmärtää tasa-arvo-käsitettä. Uskonnosta vapaat miehet eivät kuitenkaan ymmärtäneet olevansa edelleen kieleen uskovia… 

 

Vielä nykyäänkin maailmassa on valtakuntia, joiden miehiltä puuttuu täydelleen kyky ymmärtää, mitä tasa-arvo on. Ja tuo kyvyttömyys on miehissä kielellistä; jos mies ei nouse kielensä yläpuoliselle näköalapaikalle niin kuin L. Wittgenstein, hänen on mahdotonta käsittää, että hänen tapansa kohdella naisia olisi epätasa-arvoista. Primäärisesti siksi, koska mies katsoo, että hänen suhteensa naiseen johtuu uskonnosta, jolloin mies ei pysty ymmärtämään, että uskonnon uskomukset miehen ja naisen asemasta johtuvat kielestä, – ja kielen sukupuolisuus johtuu ilmastollisista olosuhteista.

 

Itse asiassa tässä on todettava, ettei edes Ludvig Wittgenstein pystynyt ymmärtämään, miksi hän joutui pakosta puhumaan naisista eritavalla kuin miehistä, koska hän ei voinut ajatella tällä tavoin, joka on mahdollista vain sellaisille, joiden kieli ei ole sukupuolistettu; Wittgenstein joutui ajattelemaan kielellä, joka ei ole kovinkaan kehittynyt; Sukupuolistetut kielet ovat tämän maailman pahin vitsaus, koska juuri ne saavat miehet himoitsemaan miehistä valtaa ja pitämään naisia vähemmän ihmisinä.

Etelän lämpimässä kehittyneillä kielillä ajattelevat miehet pitävät kielen sukupuolisuutta Jumalalta saatuna ominaisuutena, jolloin he eivät voi koskaan ajatella sellaista, että se voisikin olla seuraus ilmastosta. Sukupuolistettu kieli on ylittämätön muuri, jonka toiselle puolen miesten on mahdotonta nähdä.

On tavallaan sääli, että maskuliinisten uskontojen teilaaminen on näin helppoa, kun ihminen vain vähänkin ajattelee sukupuolettomalla kielellä.

 

Olen varma siitä asiasta, että jos minun paikalla olisi joku Akvinolaisen, Augustinuksen tai Wittgesteinin aivoilla varustettu, hän olisi esittänyt tämän totuuden uskonnoista ja sukupuolista kertakaikkiaan niin loistavasti, että muun kielisillä ei olisi jäänyt mitään muuta mahdollisuutta kuin vaihtaa kielensä suomeksi. Tämä on totuus siksi, että jo näinkin yksinkertainen ajattelija pystyi ihan tuosta vain esittämään lopullisen totuuden Timo Soinin & kumppaneiden uskomusten järjettömyydestä, kun ajatus ajateltiin selvällä suomen kielellä, — eikä raamatulla, koraanilla, luterilaisuudella, katolaisuudella, buddahalaisuudella, taolaisuudella, japanin kielellä, saksan, arabian,… feminismillä, maskuliinisuudella,….

Suomen kieli; uskontojen tuho:

http://sinenmaa.blogspot.com/2011/11/suomen-kieli-uskontojen-tuho.html

Talouselämä 29.11.2011:

”Kiinan insinööri ei pärjää suomalaiselle, kun pitää kehittää tuote”:

http://www.talouselama.fi/uutiset/kiinan+insinoori+ei+parjaa+suomalaiselle+kun+pitaa+kehittaa+tuote/a730707

Kopiointi kuuluu kiinalaiseen perinteeseen | Taloussanomat 6.6. 2010:

”Kiinalaiset eivät perusta alkuperäisyydestä ja aitoudesta. Vuosituhantinen historia perustuu vanhojen mestareiden kopiointiin ja matkimiseen.”

http://www.taloussanomat.fi/ajatukset/2010/06/06/kiina-on-piraattien-kansakunta/20107975/145

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu