Urantian rotujen historia ja talousromahdus

”How could an ancient mummy found in remote China have red hair and caucasian features? The answer has sparked a battle over smuggled DNA, Western imperialism, and history as we know it.”

 – Tässä alkaa olla jo niin masentavaa juttua tuosta EU:sta, että josko lähdettäisiin koko poppoo tuonne Kiinan aroille, jotta koko EU-homma ei rusentaisi meidän mieliä kokonaan maan rakoon. Oppaaksi pyydän Stefan Talqvistin, joka on pitänyt esille erästä aikamme vaikuttavinta opusta, Urantia kirjaa, joka ulottaa ihmiskunnan historian kirjoituksen aina miljoonan vuoden takaiseen kahden ihmisen puusta tippumiseen.

 

Nyt alkaa olla viimeistään selvää, että ihmiskunnan kirjoitettu historia mennee hurjaa vauhtia menneisyyteen; Tässä kohtaan Urantia vie meidät nyt useiden kymmenientuhansien vuosien takaiseen historiaan, mistä meile avautuu hieman laajempi perspektiivi nykyaikaan ja tässä ajassa tapahtuviin kansainvaelluksiin ja poliittisiin mullistuksiin. Otan esimerkkinä nuo punatukkaiset, valkoihoiset ja sinisilmäiset tokaarit (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tokaarit

Red Haired Mummies of China, Xinjiang (Sinkiang)

http://www.whitenewsnow.com/mideast-central-asia-news/15449-red-haired-mummies-china.html

THE CAUCASIANS OF CHINA — SECRETS OF THE REDHEAD MUMMIES:

http://www.thebirdman.org/Index/Others/Others-Doc-Race&Groups-General/+Doc-Race&Groups-General-WhiteAchievement/MummySuggestsChinaWasProductOfWesternLearning.htm

 

Virallisen historian mukaan tuollaisia ihmisiä ei pitänyt olla Kiinan alueella. Ihmisiä, jotka kovasti olivat vaalean pohjoiseurooppalaisen näköisiä. Kansana kuolivat sukupuuttoon jo useita satoja vuosia sitten, mutta yhä edelleen heidän perimänsä tulee sieltä täältä esille. Kysymys kuuluu, että keitä he olivat ja mihin rotuun he kuuluivat. Vastauksen tähän antaa Urantia kirja, tuo maan mainio historian pidentäjä:

Lainaus: http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/079-fin.htm#879

”Mutta vielä kahdennellakymmenennelläkin Kristuksen jälkeisellä vuosisadalla on turaanilais- ja tiibetiläiskansojen keskuudessa havaittavissa jälkiä andiittisesta perimästä, mistä todistavat näillä seuduin silloin tällöin tavattavat vaaleat ihmistyypit. Varhaiset kiinalaisten annaalit sisältävät merkintöjä punatukkaisten nomadien esiintymisestä Keltaisenjoen rauhallisten yhdyskuntien pohjoispuolella, ja vieläkin on jäljellä maalauksia, joissa totuudenmukaisesti tuodaan julki se, että muinaisaikojen Tariminlaaksossa esiintyi sekä vaaleita andiittisia että tummaverisiä mongolityyppejä.”

 

Edellisessä kappaleessa mainittu muuan ikivanha maalaus, mistä nähdään vaaleahiuksisia kaukasidiseen rotuun kuuluvia: http://en.wikipedia.org/wiki/File:QizilDonors.jpg

Wikipedia; kaukasidinen rotu: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaukasoidi

 

Myös Egyprin alueella oli vaaleita vaaleatukkaisia, kaukasideja, joiden muumioita on hiljan löydetty: Red Haired Mummies of Egypt:

http://www.burlingtonnews.net/redhairedmummiesamunre.html

Urantia kirjassa kerrotaan (s. 870), miten ja mistä Egyptin vaaleat ihmiset ovat peräisin; samoilta alueilta, mistä he levittäytyvät Sinkiangin alueille:

Jotkut adamiitit matkasivat jo varhain länteen: Niilinlaaksoon; toiset tunkeutuivat idän suunnalle eli Aasiaan, mutta he olivat vähemmistössä. Myöhempien aikojen joukkomittainen muuttoliike suuntautui laajasti pohjoiseen ja sieltä länteen. Se oli pääasiassa asteittaista mutta hellittämätöntä työntymistä kohti pohjoista niin, että valtaosa raivasi tiensä pohjoiseen ja kääntyi sen jälkeen länteen, Kaspianmeren taitse Eurooppaan.

Noin kaksikymmentäviisituhatta vuotta sitten monet adamiittien puhdasrotuisimmista aineksista olivat päässeet jo pitkälle matkallaan kohti pohjoista. Ja kuta pohjoisemmaksi he tunkeutuivat, sitä vähemmän aatamilaisiksi he kävivät, kunnes he Turkestanin haltuunottoon mennessä olivat jo perin pohjin sekoittuneet muihin rotuihin ja eritoten nodiitteihin. Kovin monet puhdasrotuiset violetit kansat eivät koskaan tunkeutuneet kauas Eurooppaan tai Aasiaan.

http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/078-fin.htm

 

Uusien löytöjen myötä vanha historiankirjoitus joutuu outoon valoon. Onneksi meille on säilynyt Urantia kirjassa todenmukainen historia, joka selvittää meille, miten ne kaikki löydöt loksahtavat paikoilleen, kun ne asetetaan Urantia kirjan ilmoittamaan tarinaan.

Miksi tämä historia olisi syytä lukea; Koska tässä kerrotaan, miten eri rodut ovat pilkku hiljaa sekoittuneet; Ei tarvita mitään poliittista massamaahanmuuttoa, vaan annettaisiin ihmisten vähitellen hakea oma paikkansa. Tällainen hyvin nopea väkimäärien siirto on erittän vaarallista politiikkaa koko ihmiskunnan tulevaisuudelle.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu