Avioliitto-instituutio kehittyy heteroseksuaalisuudessa

Alanpa minäkin hämmentää tätä sekametelisoppaa, jota syötetään heteroille homoseksuaalisuuden oikeuksien lisäämiseksi. Tänään siihen soppaan kaadettiin lisäkkeenä adoptiomausteita, jotka Perussuomalaiset haluavat heti neutraloida valkosipulilla, jonka tiedetään aiheuttavan kyyneleitä kokeille:

HS: Perussuomalaiset haluavat estää homojen adoptio-oikeuden

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/11/1446625/hs-perussuomalaiset-haluavat-estaa-homojen-adoption

Tää soppa ei nyt oo mistään kotoisin, koska soppa on keitetty kokoon lähinnä pikkukivistä, joista luullaan syntyvän terveellistä ruokaa heteroille, kun vain sekaan huljautellaan riittävästi mausteita. Tässä homoseksuaalien avioliittovaatimuksissa ei ole lainkaan käsitelty avioliiton historiaa, miksi avioliitto on ja mitä varten se on ja miten avioliitto on syntynyt.

Avioliitto on sukupuolisten olentojen seksuaalisten himojen jarru

Ilman avioliittoa miehet ja naiset eläisivät edelleenkin eläiminä eläinten joukossa. Avioliitto syntyi miehen ja naisen eri olemusten symbioosina; Avioliitossa mies ja nainen hyötyvät siitä, että he ovat sukupuolia.

Lue lisää: Urantia kirja, luku 82, Avioliiton kehitys

http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/082-fin.htm

 

Kun tarkastellaan homoseksuaalisia pareja, niin he haluavat avioliiton vain siksi, että saisivat hurjastella. Avioliitto tyynnyttää sekä miehen että naisen seksuaaliviettiä kahdella tavalla:

1) Avioliitto vaatii tyttöjä ja poikia välttämään esiaviollisia suhteita

2) Avioliitossa mies ja nainen ovat oikeudellisesti vastuussa itsestään, jonka oikeudellisen vastuun ovat luoneet aiemmin eläneet avioparit yhteiskunnan päättäjinä.

 

Avioliitto toimisi homoseksuaaleilla täysin päin vastoin, mitä heteroilla; Avioliitossa homoilua ei rajoittaisi mikään, joka johtuu juuri avioliiton perusluonteesta, joka on syntynyt ja tarkoitettu älykkäiden olentojen kaksisukupuolisuuden sivistyneeksi kanssakäymisen välineeksi.

Tähän saakka miesten ja naisten avioliitto on toiminut myös kaikkien muiden seksuaalien rajoittajana. Yhteiskuntien perusyksikkö on miehen ja naisen muodostama perhe, jonka siunaukseksi avioliitto kehittyi. Perheiden muodostamat yhteiskunnat ovat alusta saakka rajoittaneet ja ohjanneet seksuaalisia himoja, ja pyrkineet pitämään himoihin perustuvat päätökset poissa yhteiskunnista. Jos nyt avioliitto-oikeus annettaisiin juuri niille, joita avioliittoon siunatut ovat rajoittaneet, niin siitä ei hyvää seuraisi.

 

Yhteiskunta pystyi syntymään vasta sitten, kun miehen ja naisen seksuaalinen vietti alistettiin avioliiton alle, missä seksuaalisuutta voitiin valvoa ja rajoittaa. Jos homoseksuaaleille annetaan avioliitto-oikeus, niin ensinnäkään se ei voi olla aito ja toiseksi, sellainen oikeus toisi yhteiskuntiin lisää rajoittamattomia himoja, jolloin nykyinen, vielä alkeellinen demokratia antaisi lopulta vallan himokkaille seksihurjastelijoille, joiden päätökset entisestään romuttaisivat avioliiton avulla kehittynyttä yhteiskuntaa

 

Tässä on tärkeää huomata juuri se, että avioliittoinstituutio on yhteiskunnan kehittymisen takana, ja että avioliitto syntyi sukupuolisuudesta. Homoseksuaalit eivät pysty muodostamaan sukupuolista parisuhdetta, joten heitä varten ei voi olla mitään sellaista instituutiota,  joka olisi yhteiskunnalle hyväksi, koska yhteiskunta syntyi heteroavioliitosta.

 

Yhteiskunnan lait ovat heteroavioliitossa eläneiden päätöksiä. Homoavioliitossa elävät yhteiskunnan päättäjät pikku hiljaa romuttaisivat kaikki ne säädökset ja eettiset koodistot, joita avioliitto on vaivalloisesti saanut aikaan esihistoriasta tähän aikaan saakka. Homoseksuaalien oikeus julkihomoiluun on ollut rajoitettua nimenomaan avioliiton tähden. Heteropari-tyyppinen avioliitto ei voi olla homoseksuaalien tähtäimiessä, koska juuri se on piitänyt homoseksuaalisuuden tähän saakka aisoissa. Tästä johtuen homoseksuaaleille annettava oikeus homoiluun johtaisi nopeasti sivilisaation lopulliseen tuhoon, koska ihmiskunnan sivistys lepää yksinomaan miehen ja naisen avioliiton varassa.

Lue lisää: Urantia kirja, luku 84, Avioliitto ja perhe-elämä

http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/084-fin.htm

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu