Poliitikoiden kyky tajuta tulevaisuutta

Poliitikoilla ei ole keinoa luoda tulevaisuutta. Poliitikot ovat totaalisesti ulkona sen tien valinnasta, mitä pitkin ihmiskunta kulkee, koska sen tien ovat valinneet keksijät. Keksijät luovat ihmiskunnalle tien kulkea; Poliitikot ainoastaan toimivat jarrumiehinä ja vaikeuksien rustaajina:

”Sähkön” keksijä Micheal Faradaylta kysyttiin, mitä hyötyä sähköstä mukamas on:  ”Kerrotaan Englannin silloisen pääministerin kysyneen, mitä hyötyä tästä keksinnöstä on? Faraday vastasi: ”Herra pääministeri, jonain päivänä te voitte periä siitä veroa.” – Nyt ymmärretään, miten meidän olisi mahdotonta elää nykyaikaa ilman sähköä, jonka ilmentymiseen politikoilla ei ole ollut osaa eikä arpaa.. Ja sähkön verottaminen ainoastaan tekee pahaa ihmisen arjelle.

Sama pätee mihin tahansa keksintöön, jota ihmiset käyttävät arjessa. Tietokoneen ovat saaneet aikaan toinen toisiaan seuranneet monet keksijät aina ensimmäisestä sauvakakenterista, helmitaulun ja kassakoneen kautta nykyaikaisimpaan supertietokoneeseen. Ja hallitsijoiden on vain mukauduttava elämään keksintöjen kanssa, jotka on luotu auttamaan ihmistä arjessa. Hallitsijoiden mukautuminen ihmistä hyödyttäviin keksintöihin on sitä, että verottamalla hyödyllisiä keksintöjä he ovat luoneet loisien säädyn, jolle on delegoitu lainsäädäntävalta, jolla yhteiskunta optimoimaan tuottamaan maksimaalinen varallisuus loisille.

 

Hienoin esimerkki hallitsijoiden mukautumisesta keksintöihin tavataan juuuri näinä päivinä Pohjois-Koreasta, mihin vielä pari vuotta sitten  ei saanut viedä kännyköitä: ”Pohjois-Korea hullaantui kännyköistä rajotuksista ja hinnasta huolimatta”:

http://www.tietokone.fi/uutiset/pohjois_korea_hullaantui_kannykoista_rajotuksista_ja_hinnasta_huolimatta

Pohjois-Korea tulee olemaan uusin todiste, että ihmiskuntaa vie eteen päin tekninen kehitys, joka ei ole poliitikoiden hallussa. Pohjois-Korean kommunistihallitsijoilla on vain muutama vuosi enää elinaikaa; Kun pohjois-korealaiset pääsevät puhumaan toistensa niin  kuin länsimaissa, niin pohjois-korean kommunistien propaganda, eli poliittinen hallitus ei enää voi pitää poliitikoiden järjestelmää yllä.

Uusi Tekniikka vaatii aina uuden hallintotyypin, mutta uusi hallintotyyppi ei koskaan vaadi uudempaa tekniikkaa, vaan yrittää vanhalla tekniikalla nujertaa keksijät, jotta he eivät enää keksisi lisää helpotuksia kansalle, jotta kansan päälle voitaisiin kasata lisää kuormaa. Kännykät tulevat kumoamaan kommunismin, mutta vasta internetin leviäminen Pohjois-Koreaan tuhoaa sieltä myöskin sinne syntyvän länsimaisen tavan alistaa kansa loisien hyysäreiksi.

 

Se oli internet, joka nyt tulee tuhoamaan myös länsimaisen ahneuden politiikan ja finassitalouden; politikot ovat auttamatta vain sivustakatselijoita, jotka historian katsomossa käsiään huitovina luulevat olevansa suuriakin toimijoita ja historian tekijöitä. Nyt näinä päivinä Länteen luodaan uusi hallintotyyppi, joka on tämän nykyisen hallintotyypin sopeutuma internetaikaan. Ja jotta tämä nyt syntyvä uudentyyppinen hallinto myös aikoinaan kokisi mutaation, niin syntyy uusia keksintöjä, jotka aikaan saavat aivan uuden tyyppisen ihmisen arjen, jota poliitikot eivät voisi kupata ilman, että he pyrkivät mukauttamaan itsensä siihen…

Totuus on se, että poliitikot eivät milloinkaan ole pystyneet ennustamaan tulevaisuutta: Tähän saakka vain scifi-kirjailijat ovat olleet oikeassa tulevaisuuden suhteen; Me elämme jatkuvassa scifi-utopiassa, eikä sen ennustamiseen ole edelleenkään mitään muuta mahdollisuutta kuin sellainen näkemys, jota poliitikot halveksivasti kutsuvat utopiana. Scifi-kirjailijat esittävät utopian ihmeellisine laitteineen ja keksijät keksivät ne laitteet.

Jopa poliitikoiden palkkaamat tulevaisuuden tutkijat ovat täysin pihalla tulevaisuudesta; Tulevaisuus ei koskaan kulje virallisia polkuja pitkin, vaan se etsii tiensä läpi ryteikön. Yksikään valtion suojatöissä löhöilevä viisastelija ei pysty sanomaan mitään siitä, mitä tulee tapahtumaan, koska sellaiset ihmiset ovat vain suojatöissä, joiden ainoa tahtotila on siinä, että rikkaat rikastuisivat, jotta valtion suojatyöntekijät (poliitikot, virkamiehet, unelma-ammattilaiset, humanistit, filosofit jms) saisivat jatkossakin turvatun ansionkehityksen —
— joka merkitsee sitä, että yksikään palkattu tulevaisuuden tutkija ei voi ennustaa tai ”nähdä” tulevaisuutta, missä Suomi olisi halpatyövoiman luvattu maa…

Näkemisestä puheen ollen; Scifissä on esitetty tulevaisuus, missä olioiden silmän pinnalle voidaan suoraan lähettää tai tulostaa tietoa. Nyt keksijät ovat luomassa siitä scifistä totta! En tiedä vielä, millaiseksi se tekee meidän tulevaisuuden. mutta sen tiedän varmasti, että poliitikot tekevät kaikkensa, jotta he saisivat tulevaisuudessakin toimia täsmälleen samoin kuin joku luolamies toimi satojatuhansia vuosia sitten; Ahneesti ja typerästi.

 

Terminator-elokuvan keksinnöstä tuli totta!

http://www.voice.fi/index.php?mw=terminator+piilolinssi+tietoa&option=co…

Olkoon konenäkökin mitä tahansa, niin sekin tulee hyödyttämään ihmisten arkea tavalla, johon poliitikot eivät pysty; Poliitikoiden funktiona ei ole koskaan ihmisten elämän laadun parantaminen, vaan vain ihmisten orjuuttaminen rikkaiden orjiksi, jotta rikkaiden ansionkehitys ei vaan vaarantuisi missään olosuhteessa.

Ihmisen elämän laatua ei voi parantaa mikään muu kuin tekniikka. Ja kun ihmiset elävät uudella tekniikalla uudenlaista arkeaan, niin poliitikoilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin ensin ajaa vanhoilla ideoillaan yhteiskunnat niin suuriin vaikeuksiin, että vasta sitten poliitikot itsekin tajuavat, ettei uusien vimpaimen kanssa arkeaan elävät kansalaiset ole enää hallittavissa vanhoilla opeilla.

Uusi viini on kaadettava uuteen leiliin; Uusi arki vaatii uuden politiikan!

 

Uusien vimpaimien keksijät ja laitteiden kehittäjät ovat ihmiskunnan todellisia hyväntekijöitä. Poliitikoista ei ole muuta kuin harmia ihmiskunnalle, joka huomataan tämän päivän tilanteesta niin EU:ssa kuin Pohjois-Koreassakin.

Ilman keksijöitä ihmiset olisivat vain eläimiä eläinten keskuudessa. Joku voi tietysti pitää sellaista olotilaa parempana kuin tällaista teknistä sivilisaatioita, mutta on huomattava, että meidän ongelmat eivät johdu tekniikasta, vaan poliitikoista. Poliitikoihin luen myös uskontojen johtajat, joille uskonnon oppi on vain muuan ideologia, jolla ihmiset voidaan alistaa kuten millä tahansa muullakin ideologialla.

Ruma totuus sanottiin Suomessa: ”Me emme ansaitse tätä elämää”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118069-ruma-totuus-sanottiin-suomessa-%E…

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu