Maksimipalkka rikkaille ja poliitikoilta palkka pois

Oikeusvaltiossa valtion tulee asettaa rajoja, jos huomataan, että ihmiset eivät muutoin osaa itse rajoittaa itseään. Valtio on luonut liikennesäännöt, joita noudattamalla liikenne sujuu ilman suurempia ongelmia. Mitä nyt yksittäiset ihmiset joskus törmäilevät, mutta he saavat siitä sanktiot. Valtio on jopa asettanut ainakin kristinuskonnolle rajat, jonka sisällä uskovaiset voivat temmeltää; Uskontoa ei saa käyttää ihan mihin tahansa, — jollei kyseessä ole rahauskonto:

On aivan käsittämätöntä, miksi valtio ei saa aikaan minkäänlaisia rajoja rikkaille! Rikkaat saavat kapitalisminuskontonsa turvin tehdä ihan mitä tahansa ihmisille; Rikkaat saavat pitää ihmisiä halpatyövoimana ja rikkaat saavat tuosta noin vain jättää jopa kansallisvaltion nuolemaan näppejään ja lisäämään valtion velkaa vain siksi, että poliitikot ovat täysin kyvyttömiä asettamaan mitään rajaa rikkaille.

Tieliikennelakiin saatiin aikaan yleinen maksiminopeus, sekä moottoriteille myös miniminopeus. Maksiminopeus Suomen teillä on noin neljä kertaa se, mitä kaupunkien asuinalueilla saa ajaa.

Sama asetus voitaisiin sellaisenaan viedä myös kapitalisminkin teille; Kapitalismissa ei saisi rikastua  kuin korkeintaan nelinkertaisella nopeudella verrattuna köyhän rikastumisnopeuteen minimipalkalla. Vai uskooko joku, että minimipalkka on se palkka, jolla ei saa rikastua?

Minimipalkan pitäisi olla se palkka, jolla ihminen voi juuri ja juuri rikastua. Koska jos jo perusoletuksena olisi, ettei minimipalkalla voi rikastua yksinkertaisella nopeudella, niin silloin poliitikot ovat vaatimassa halpatyöläisiä elämään kädestä suuhun -periaatteella. Silloin tietysti ei voisi toteutua se rikkaiden perususkomus, että jokainen voi tulla työllään rikkaaksi.

 

Rikkaat eivät ole tähän mennessä osanneet hillitä itseään. Toisaalta, poliitikot ovat olleet täysin kykenemättömiä asettamaan rikkaille rajoja, koska poliitikot itsekin himoitsevat jatkuvasti ylisuuria ansioita siihen nähden, mitä hyötyä heistä on yhteiskunnalle. Poliitikot rakastavat hillittömyyttä yli kaiken.

Olen kirjoittanut maksimipalkasta niin kauan kuin muistan olleeni netissä, n. 20v. On ehdottomasti edelleenkin väärin, että köyhille on asetettu minimipalkka, mutta rikkaille ei ole saatu mitään rajoituksia; Maksimipalkka:

http://sinenmaa.blogspot.com/search/label/maksimipalkka

http://www.geocities.ws/sinenmaa/texts/maksimi.html

 

Rikkaat saavat hurjastella yleisillä teillä miten paljon tahansa, eikä poliitikoilta löydy minkäänlaisia haluja säätää kapitalismiin mitään rajoituksia. Miten paljon tuhoa rikkaat hurjastelullaan aiheuttavatkaan, niin heille ei ole mitään sanktioita, puhumattakaan, että he olisivat korvausvastuussa; Poliitikot laittavat uhrit korvausvastuuseen joka ikinen kerta, kun rikkaat kaahaavat kapitalismissa. No. Yrittäväthän poliitikot tosissaan saada lakia sellaiseksi, ettei yksikään rikollinen joutuisi vastaamaan teoistaan, koska poliitikot rikollisina joutuvat alitajuisesti hyysäämään myös muita rikollisia. Aika hyvin poliitikot ovatkin jo onnistuneet uhriuttamaan rikolliset ja rikkaat.

 

Politikot ovat niin zaatanan typeriä, että he luulevat kapitalismin olevan sama asia kuin demokratia; Että ihminen on pätevä johtajaksi vain silloin, kun hän ei pysty asettamaan mitään rajoja itselleen. Tästä syystä johtuen poliitikot vaativat, että poliitikkojen pitää kuulua rikkaisiin, koska muutoin he eivät voisi olla päteviä.

Poliitikoila on bemarikuskin aivot; Bemarikuskitkin julistavat, että he ovat pätevämpiä ajajia siksi, koska heillä menee lujaa, lujempaa kuin muilla. Mutta. Bemarikuskitkin joutuvat koko ajan pelkäämään ja tuijottamaan peruutuspeliä, ettei siellä vaan väijy Bugatti Veyronia…

 

Poliitikot vaativat, että demokratiassa hallitsijoina pitää olla vain kapitalisteja; Jos vaikka kommari himoitsisi valtaan, niin kommarinkin pitää olla rikas, koska muutoin hän ei voisi optimoida valtiota rikkaiden yksityiseksi rahakoneeksi, jolla turvataan kommaripoliitikolle ja muille rikkaille jatkuva rikastuminen kaikissa olosuhteissa. Tietysti; joka ikinen poliitikko puolueeseen katsomati mielellään ryhtyy rikkaaksi, koska vain ahneet voivat himoita valtaa.

Suomen maanteillä ei olisi vieläkään mitään nopeusrajoituksia, jos tienliikennelainsäätäjinä olisi bemarikuskit. — Samoin me emme saa rikkaille mitään rotia niin kauan, kun poliitikot luulevat, että heidän pitää kuulua rikkaisiin!

 

Tyhmyyden kompensaatio:

http://sinenmaa.blogspot.com/2010/11/tyhmyyden-kompensaatio.html

 

”Suomen talouden suurimpia ongelmia on yritysjohtajien ahneus”

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/suomen-talouden-suurimpia-ongelmia-on-yritysjohtajien-ahneus/art-1288432042278.html

 

Juopon yhteiskuntamalli:

http://sinenmaa.blogspot.com/search/label/juopon%20yhteiskuntamalli

 

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu