Suomeen mahtuu kerrallaan yksi aihe, Uuteen Suomeen tuhat

Miksi Uusi Suomi sallii Puheenvuoroon rajoittamattoman oikeuden avata puheenvuoroja? Nyt monet mielenkiintoiset blogit uppoavat alas, vaikka niissä olisi paljonkin keskusteltavaa. Ehdotan, että jokaiselle täällä kirjoittavalle sallittaisiin vain yksi puheenvuoron avaus per viikko, jolloin ihmiset voisivat ensinnäkin kypsytellä aihettaan, ja toiseksi niistä voitaisiin aidosti puhua.

 

Suomalaisia syytetään milloin mistäkin; yksi kestosyyte on se, että Suomeen ei kuulemma mahdu kuin yksin puheenaihe kerrallaan. Oi, jospa se olisikin totta, mutta kuten Uudesta Suomesta huomataan, niin koko Uusi Suomi täytetään täysin turhanpäiväisillä aiheilla, jolloin ihmiset eivät itse asiassa lainkaan keskustele. Jokaiselle tuntuu olevan tärkeintä vain se, että aiheesta kuin aiheesta pitää olla omalla nimellä tehty huitaisu.

 

On tietysti hauska huomata, että yksi aihe per Suomi-totuus ei pidä paikkaansa, koska siihen liittyen huomataan, ettei mikään muukaan suomi-vihaajien väite suomalaisista pidä paikkansa: Esimerkiksi väitteet, että:

Suomi on väkivaltainen: Helsinki on maailman toiseksi turvallisin pääkaupunki,

Suomi on korruption luvattu maa; Suomi on toiseksi vähiten korruptoitunut.

 

Suomi on kolmanneksi tasa-arvoisin maa.

Suomi on toiseksi paras ma IT-yrityksille.

Suomi on puheliain.

Suomi on paras maa lukemaan ja oppimaan.

Olemme Euroopan onnellisimmat.

Ykkösiä ruokahuollossa.

Vähiten taikauskoisia.

Paras velanmaksaja.

Jne….

 

http://sinenmaa.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/89648-ehdotus-puheenvuoron-puheenjohtajalle

 

Hyvä kirvesvartta tasapuolisesti kaikille

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu