Seksuaalivietti, homoseksuaalisuus, avioliitto ja adoptio rakkauden mukaan

Eläinten lisääntyminen ei kuulu luonnon itsetarkoitukseen. Luonnossa seksuaalivietin tarkoitus ei ole lajin jatkumisen turvaaminen, vaan seksuaalivietti keskittyy puhtaasti nautintoon; kun eläimet pariutuvat, niin ne eivät koskaan pariutuessaan ajattele, että tässä tehdään pentuja. Sama pätee myös ihmiseen; jos olette oikein tarkoina nussimisen hetkellä, niin te ette totisesti ajattele sinä hetkenä lapsia, ettekä avioliittoa.

Seksuaalivietin inhimillinen vastine on rakkaus. Kun mies ja nainen rakastavat toisiaan, niin he eivät totisesti tee sitä siksi, että saisivat lapsia, vaan rakkaus on itseistarkoitus, vailla mitään muuta tarkoitusta. Tämän ymmärtäminen vaatii, että ihminen on täysin rehellinen itselleen.

 

Voitte vaikka samastua bakteeriin, joka jakaantuu; jakaantuessaan kakteeri ei mieti lainkaan sitä, että jakaantuminen saa aikaan bakteerin säilymisen lajina. Ei totta totisesti; Bakteeri jakaantuu, koska sen sisältämän peruserilaisuuden takia sillä ei ole muuta mahdollisuutta. Bakteerin jakaantumisen syy ei ole lajin jatkuminen, vaan se on bakteerin jakaantumisen seuraus. Jos nimittäin lajin jatkuminen olisi bakteerin jakaantumisen syy, niin silloinhan se ilman muuta vaatisi bakteerista riippumattoman tietoisuuden, eli Jumalan tietoisuuden!  (Huomautettakoon, että pidän Jumalaa faktana, mutta materialistina en voi liihotella pilvissä niin kuin ateistit ja muut uskovaiset, joten en voi mitään sille, että minun tulee antaa tämän ajatuksen lentää vapaana kuin taivaanlintu.)

Olematon ei voi olla syy millekään olevaisen teolle. Munasolun ja biljoonan siittiön lauma ei voi olla syy nussimiselle. Nussimisen aikana munasolu ja siitiö eivät ole yhdessä, eikä nussiminen ole munasolun ja siittiön yhteinen salajuoni. Munasolun ja laumasta karanneen siittiön kohtaaminen on vain ja ainoastaan nussimisen sivutuote, joka tapahtuu tai on tapahtumatta.

 

Jotta voitte käsittää tämän, mitä puhun, niin teidän tulee ehdoitta käsittää, mitä tarkoitin, kun sanoin, että jos lajin jatkuminen olisi sukupuolivietin syy, niin se vaatisi ehdoitta Jumalan läsnäolon, koska mitenkään muutoin ei-olemassaoleva ei voisi olla syy olevaisen teolle.

Mikään eliölaji ihminen mukaan lukien ei harrasta seksiä siksi, että saisi jälkeläisiä, vaan se tapahtuu yksinomaan seksuaalisuuden itsensä tähden. Jos nimittäin seksuaalisuus olisi seuraus, niin silloin yksikään laji ei voisi kuolla sukupuuttoon, eikä yksikään yksilö voisi jäädä ilman jälkeläisiä. On siis mahdotonta järjen läsnäolossa sanoa, että seksualisuus (jakaantuminen, partonegeneesi, heterogeneesi tmv) on tehty jälkeläisten saamiseksi.

Evoluutio ei ajatellut lajin säilymistä eikä lapsia silloin, kun luontoon tuli heteroseksuaalisuus. Evoluutiolle se on yksi lysti, säilyykö laji vai ei; jopa sukupuuttoon kuolevan lajin vihon viimeinen pari nauttii yhtä paljon nussimisesta kuin minkä muun aikakauden yksilötkin!

Lapsilla ei  ole osaa eikä arpaa seksuaalisuuteen. Järjen ja luonnollisuuden läsnäolossa lapset eivät ole syy vanhempien väliseen seksuaalisuuteen — lapset ovat ainoastaan seksuaalisuuden sivutuote.

 

Ei edes seksuaalivietti ajattele, että hoidanpa tässä nyt lajin jatkumista, kun väännän miehen aivot himo-moodiin. Kaikki yritykset ymmärtää seksuaalisuus lasten hankkimisen seurauksena on ennalta tuhoon tuomittu tyhmyytenä, koska sellainen ajattelu inhimillistää ihmisen alapään. Ihminen on yliymmärtänyt luontoa, jos hän väittää, että pariutumisen syynä on lajinjatkuminen. Sellainen yliymmärtäminen on sitä, että ihminen joutuisi ajattelun polulle, jonka lopussa annettaisiin jopa siemennesteelle ihmillisiä ominaisuuksia, koska mitenkään muutoin nussimista ei voida nähdä seurauksena; että alapää se on, joka tässä haluaa lapsia!

 

Jokainen pyrkimys liittää kaksi ihmistä yhteen siksi, että se on hyväksi lapselle, on järjen vastainen ja vastoin luontoa. Kahden toisiaan rakastavan ihmisen pariutumiselle  ei ole mitään muuta syytä kuin rakkaus, eikä rakkaus ole minkään seurausta. Lapset eivät ole rakkauden syy, eikä lapsia tule koskaan käyttää kahden aikuisen rakkaussuhteen täydentäjinä. Lapset ovat ainoastaan ja vain rakkauden sivutuotteita; luonto edes eikä Jumala koskaan ole voineet asettaa lapsia rakkauden ehdoksi.

Puhe ehdottomasta rakkaudesta on totuus vain silloin, kun rakkaus on ehdotonta.

 

Isossa Kirjassa sanotaan, että rakkaus on suurin kaikista. Jos kuka tahansa sanoo itseään sen kirjan uskovaksi, niin silloin hän ei saa missään tapauksessa mennä naimisiin lasten takia. Rakkaus ei voi olla suurin kaikista, jos rakkaussuhde käsitettäisiin lajin säilymisenä, koska silloin ihminen pakosta asettaisi rakkauden jonkun muun alapuolelle.

Liitto ei voi perustua rakkauteen, jos sen syynä on jokin muu kuin rakkaus. Tämä koskee kaikkia liittoja, myös homoliittoja. Homot eivät rakasta toisiaan, jos he vaativat avioliitto-oikeutta, johon heillä olisi oikeus ottaa lapsia. Ja koska avioliitto on nimenomaan ihmisen uskonnollisuudesta kehkeytynyt perinteinen seremonia, niin silloin homoseksuaaleilla ei ole siihen liittoon mitään kulttuuristakaan oikeutusta.

 

Jos homoseksuaalit vaativat saada adoptio-oikeuden, niin silloin heidän parisuhteensa on ainoastaan leikkimistä, missä leikkikaluksi kelpuutetaan vain lapsi. Kuitenkin, seksuaalisuus yleensä häiritsee niin valtavasti ihmisen ymmärrystä, että eivät edes heterot ole koskaan ymmärtaneet sukupuolisuuttaan, vaan hekin katsovat sitä vain ja ainoastaan seurauksien kautta.

Lapset ja avioliitto ovat seksualisuuden seurauksia, ja jos ihmisen pariutumista ajatellaan avioliiton ja lasten kautta, niin se on ymmärrettävä vain siinä mielessä, että silloin ihminen on normatiivsuuden vanki; että normaalius vaatii ihmistä menemään naimisiin ja hankkimaan lapsia…

 

Myös homoseksuaalit haluavat olla normaaleja, koska siihen pakottaa yhteiskunnassa vallitsevat normit. Järki ja luonto ei koskaan pakota ihmistä aviolliittoon eikä lasten saamiseen, vaan sen ainoa syy on halu olla mahdollisimman normaali. Homojen halu avioliittoon ja lapsiin johtuu yksinomaan halusta samastua perinteisiin normaaliuden määritelmiin, jotka johtuvat uskonnosta.

”Luonto” pakottaa ihmisen ainoastaan rakkaussuhteeseen. Kaikki muu on tuon suhteen seurausta. Järkevä ihminen voi myös pakottaa itsensä suhteeseen, mutta se on jo kokonaan eri stoori.

Tämän stoorin keskeinen sanoma oli, että avioliitto johtuu yläpäästä, joka luulee, että aviolliitto on syy, mutta pariutumiselle ei ole mitään muuta syytä kuin jumalallinen rakkaus, eikä Jumalan rakkauden syynä ole lasten saaminen. Rakkaus on transsendentaalisen Jumalan immanenttinen voima, joka aikaan saa vetovoiman erilaisuuden välille. Kaikki muu on seurausta tuosta voimasta.

 

Koska lapset ovat rakkauden sivutuote, niin silloin ihmisten pitää huolehtia järjellä siitä, mitä seurauksia rakkaudesta on. Ei ole kovinkaan imartelevaa ihmisille, että he kyllä osaavat käyttäytyä vietinomaisesti niin, että siitä tulee tuhottomasti sivutuotteita, mutta vähät välittävät niiden laadusta. Rakkauden päätuote on parisuhde, ja parisuhde on kunnossa vain silloin ja siinä, kun mahdollisille sivutuotteille keksitään tarpeellista käyttöä.

Parisuhde ei ole kunnossa, jos sivutuotteita tuotetaan vain siksi, että niitä tulee ja tulee. Teollisuudessakin pyritään eroon hyödyttömistä sivutuotteista, joten se ei ole inhimillistä tuottaa sivutuotteita ikään kuin niillä olisi jokin itseistarkoitus. Jos tai kun niiltä rakkauden sivutuoteilta -lapsilta- ei voi välttyä, niin silloin järjen on astuttava keskusareenalle ja saneltava omat ehtonsa, mihin tarkoitukseen sivutuotteita tulisi vain tuottaa.

 

Ainakaan ihmisrakkauden sivutuoteita ei tulisi tuottaa uskontoja varten; että uskonto kuolisi, jos sille ei jatkuvasti annettaisi lapsia, eli sivutuotteita! Ihminen ei totisesti rakasta lapsiaan, jos hän tuottaa niitä uskontoaan varten! Mutta. Itse asiassa juuri se todistaa lapset pelkiksi rakkauden sivutuotteiksi, koska uskovaiset eivät ole keksineet lapsille mitään muuta käyttöä kuin uskonnon ylläpitämisen!

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu