Sokalismia ja palomuureja palavaan rakennukseen

Sokalismiksi kutsutaan sellaista humanistista hölynpölyä, missä viljellään tieteellisiä termejä tajuamatta hölkäsen pölläystä, mitä niillä tarkoitetaan. Nyt sokalismi on tullut uudestaan muotiin; Poliitikot kirjoittavat taloudesta tekniikan termeillä, tajuamatta hevon paskaa, mitä ne oikeesti tarkoittavat.

– Otetaan esimerkiksi tuo palomuuri: ”Yle: Rehn haluaa vahvistaa palomuureja”:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/11/30/yle-rehn-haluaa-vahvistaa-palomuureja/201117983/12

Humanisti kokee julistavansa totuutta vain silloin, kun hän laittaa sivistyssanoja sinne tänne tekstinsä sekaan vailla mitään tolkkua. Niin myös EU:ia kannattavat poliitikot haluavat todistaa, miten vain heidän  puheensa on viisasta ja uskottavaa, kun siinä vilisee jopa rakennustekniikan termejä, kuten palomuuri. 

 

Rakennuksissa palomuuri rakennetaan suunnitellusti palavan materiaalin, rakennuksen läpi, jolla voidaan rajoittaa mahdollinen tulipalo yhteen osaan rakennusta. Palomuurin kummallakin puolella on samanlaista palavaa materiaalia. Ulkoseinää ei kutsuta palomuuriksi, vaikka rakennuksen sisään rakennettava palomuuri onkin hieman ulkoseinään verrattava paksuhko, palamatonta materiaa oleva rakenne. Palomuuri on yleensä jo rakennuksen suunnitelmissa; Palomuuri ei ole rakennukseen jälkikäteen saatavissa oleva lisätarvike, jos rakennuksen omistajalla on sellaiseen ylellisyyteen varaa.

 

Katsotaan sitten, mitä palomuuri tarkoittaa taloudessa:

Talouden asaiantuntijat eivät ottaneet talouden alkuperäispiirustuksissa huomioon talouden palamista, joten talousrakenteista ei löydy mitään palomuuria.

Kun poliitikot ja muut talousasiantuntijat keksivät, että talous voi ylikuumentua, tai muuten kriisiytyä, niin he keksivät, että talouden sisään voidaan rakentaa palomuuri tarvitsematta ensin purkaa olemassaolevaa talousrakennetta mitenkään. Mihin tilaan siinä tapauksessa palomuuri vain voidaan tehdä, jos huonosti suunniteltua taloutta ei tarvitse millään tavoin suunnitella uudestaan?

 

Koska poliitikot ja talousasiantuntijat eivät halua purkaa milliäkään taloutta, niin ainoa paikka, mihin he palomuurinsa voivat rakentaa, on jokin taloudessa jo oleva huone. On hyvin luultavaa, että poliitikot haluavat rakentaa palomuurinsa rikkaiden huoneeseen, koska poliitikkojen talousmuurin yksi omituinen ominaisuus on, että se tehdään juuri samasta materiaalista, mikä aiheuttaa talouteen kriisejä; velkarahasta. Rahaa on niin kiva polttaa.

Kaikki rikkaille virtaava raha on velkarahaa. Poliitikkojen rakastama Palomuuri rakennetaan velkarahasta, eli se merkitsee vain sitä, että poliitikot työntävät rikkaille määrättömästi lisää herkästi palavaa velkarahaa. Ja kaikki humanistit hurraavat, koska he kutsuvat tuollaista hölmöläisten touhua niinkin hienolla termillä kuin palomuuri.

Asian voi havainnollistaa rakennuksella, johon ei ole rakennusta rakennettaessa laitettu palomuuria. Sitten huomataan, miten talousrakennelma käryää, joten sellainen palomuuri olisi hyvä olla olemassa. Ja rakennuksen osakkeen omistajat kutsuvat kokoon talon hallituksen, missä he päättävät, että täytetään yksi huone muovisilla bensiinikanistereilla. Mutta kun käry vaan jatkuu, niin taloyhtiön hallitus julistaa, että mitä enemmän laitamme rakennukseen bensiinkanistereita sitä vahvempi palomuurista tulee.

 

Kun sitten tuollainen talo syttyy palamaan, niin toki jokainen voi itsekin päätellä, että se tekee selvää jälkeä myös viereisistä taloista, joissa on jo rakenteellinen palomuuri.

Talouteen ei voi lisätä palomuuria enää jälkikäteen. Jos talouteen edes suunnitellaan palomuuria, niin se merkitsee vain talouden polttamista. Eihän palavaan rakennukseen aleta rakentaa palomuuria. EU-poliitikot ovat kuin hölmöläisiä, jota huomatessaan palavan rakennuksen alkavat rakentaa siihen palomuuria.

Palomuurin rakentaminen on EU:n polttamista, jotta rikkaille saataisiin uusi ja entistä hienompi rakennus, johon ei ole tarvista rakentaa palomuuria, koska veronmaksajat maksavat

 

Poliitikot vain leikkivät rakennusinsinööriä. On mielenkiintoista ollut havaita, miten oikeat rakennusinsinöörit ovat hyväksyneet poliitikkojen sokalistisen pelleilyn silmää räpäyttämättä. Tämä ei voi merkitä kuin vain sitä, että joko oikeat insinöörit ovat ostaneet paperinsa Pietarista, tai sitä, että poliitikot ovat ostaneet paperinsa Pietarista.

 

Sokalismin lyhyt historia: Postmodernisteja huijattiin, ja vaimokin tuli siinä sivussa:
http://www2.hs.fi/klik/arkisto/sokal97/sokal97b.html
 

Sokalismi, Sokal-jupakka: http://fi.wikipedia.org/wiki/Alan_Sokal

KALMARIN UNIONI http://fi.wikipedia.org/wiki/Kalmarin_unioni

Jos poliitikot todella ymmärtäisivät, mitä palomuuri on käytännössä, niin silloin palomuuri rakennettaisiin Pohjois-Euroopan ympäri, jotta Etelän tulipalo ei leviäisi tänne, kun se ei vielä ole saavuttanut Keski-Europpaa… Helpoin ja paras tapa palomuuriksi olisi sanoa Pohjois-Eurooppa irti siitä palavasta aineesta… Pohjolan rajoista Pohjolalle ulkoseinä, joka estäisi tehokkaasti tulipalojen leviämisen.

PALOMUURI kuin TAIKASEINÄ http://urbaanisanakirja.com/word/taikaseina/

Poliitikoiden palomuuri on kuin taikaseinä, josta riittää rikkaille revittävää.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu