Cooperin testi äideiksi aikoville

Idea tämän kirjoituksen sisällöksi juolahti mieleen Taru Jousian blogikirjoituksesta; ”Millaista on olla raskaana? Tietämystä suuvaahdossa julistaville miehille”. Siinä äiti-ihminen kertoo kokemuksiaan raskaudesta, millaista kauheutta se on naiselle, eikä sille ole vertaa maan päällä.

http://tarujousia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91014-millaista-on-olla-raskaana-tietamysta-suuvaahdossa-julistaville-miehille

Tavallaan edellämainittu kirjoitus on kaunista ylistyspuhetta naisesta ja naiseuden uhriuttamista uudelle pelitasolle, mutta silti yritän vielä pelata näillä luonnon antamilla lahjoilla, kuten älyllä:

 

Itse esittäisin mielipiteenäni, että nykynaisilta puuttuu fyysinen kunto; Kun ihminen olisi fyysisesti hyvässä timmissä, niin silloin raskauskin hoituisi yhtä luontevasti kuin muillakin eläimillä. Selkäkin kestäisi sikiön aiheuttaman kasvavan  lisäpainon, kun lihakset olisivat lihaksia. Eikä jalkoihinkaan tulisi suonikohjuja, kun jalkojen lihakset pumppaisivat laskimoveren mallikkaasti ylös päin.

Onhan niitäkin naisia nähty, jotka ovat juosseet kilpaa vielä viimeisimmillään, mutta he ovatkin olleet timmissä jo ennen raskautta.

Mielestäni  tällainen raskausvoivottelu voitaisiin korjata sillä, että synnyttäminen sallittaisiin vain niille naisille, jotka ovat juosseet Cooperin testin alle 8 minuutin.
Toinen mahdollisuus olisi, että naisille asevelvollisuus olisi pakollista, ja vain upseerikokelaaksi pääseville sallittaisiin yhdyntä ilman ehkäisyä.

Sitten tuli myös mieleen se, että miten raskaasti Israelissa synnyttävät naiset ottavat raskauden, koska luulisin, että siellä naisilla on oikeesti parempi kunto ja parempi henkinen tasapaino. Hypoteesini on, että Israelissa naiset pystyvät kantamaan urhoollisemmin raskauden aiheuttaman kuorman, koska he ovat fyysisesti paremmassa kunnossa.

 

Lisäksi mieleeni juolahti tässäkin juuri tänään julki tullut tieteellinen tutkimus ihmisen arvomailman vaikutuksesta ihmisen aisteihin:

http://www.mtv3.fi/makuja/ajankohtaista.shtml?1458686

Kyseinen tieteellinen tutkimus kertoo, että ihminen voi omilla arvovalinnoillaan korostaa tai vähentää aistiensa voimakkuuksia. Hypoteesini tässäkin on, että myös naisen kokemus raskauden ahdistuksesta on voimakkaassa korrrelaatiossa naisen omiin uskomuksiin.

 

Täten esitän parannetun version ehdotuksestani, jolla naiset voivat päästä iloitsemaan raskausviikoistaan; Ensinnä kipin kapin armeijaan ennen ensimmäistä suukkoa. Sitten vaaditte armeijassa otettavaksi käyttöön mielenhallintakurssin. Jooga tai meditaatio kävisi ensialkuun hyvin.

Armeijan käytyänne ja mieleltänne seesteisinä voisitte sitten pyrkiä eduskuntaan, missä esitätte lain, jolla vanhemmuus sallittaisiin vain huippuyksilöille. Itsestäni ei ole enää kansanedustajaksi siksikään, että vaikka olenkin melko timmissä kunnossa, niin en yksinkertaisesti pysty puolueelliseen ajatteluun 🙁

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu