Lapset totuudellisia-Uskovaiset lapsellisia miesuskovaisia

Aikuiset hei. Tää on ihan aikuisten oikeesti kirjoitettu teille, jotka yritätte aivopestä lapsia omiin uskomuksiinne ymmärtämättä lainkaan, mitä te teette: Lapsi kokee kaiken realiteeteina. Lapsi uskoo ihan kaiken, mitä sanot, eikä lapsi kysele sille perusteluja, vaan lapsen mieli alkaa kehittää siitä reaalista jatkotarinaa… 

Kerroin aiemmin, miten jokainen lapsi opetetaan miesuskontoon, ja miten jokainen muu uskonto pohjautuu miesuskontoon. Miehet alkavat opettaa lapsia jo vauvasta alkaen, miten hienoa on olla mies ja miten pojan tulee tuntea olevansa mies: Poika ei voi olla mies, jollei se tunnu miltään. Vrt. Tove Jansson: Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää.

Turkulainen, 22.2. 2011: ”Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista”

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/26177-tyttojen-alistaminen-alkaa-paivakodista

 

Miehenä ei voi olla rohkea, koska rohkeus ei tunnu miltään, mutta vastaavasti miehenä pitää olla uhkarohkea, koska se saa pelon tunteen esille. Miehen pitää uskaltaa hypätä benjihyppykin, koska vain pelon tunteminen saa aikaan miehisyyden tunteen. Ympärileikkaus on ensiaskelia poikalapselle, miltä miehenä olo tuntuu. Oikeaoppisessa ympärileikkauksessa lapsen kuuluu tuntea pelkoa! Oikeaoppisella ympärileikkauksella lapsi oppii, että hänen pitää tuntea olevan mies; että jos keho ei tunnu miltään, niin silloin lapselle hoetaan, että vartoos, kun tapahtuu sitäsuntota pelottavaa. Lapsi alistetaan sille mielentilalle, että koko ajan pitää odottaa jotakin tunnetta, pelkoa, leijonia, hiiriä, käärmeitä, peikkoja, helvataa…

Religion of Man, MAKING BOYS INTO MEN: http://www.larskrutak.com/articles/Papua/

Kun miehet olivat hokeneet tunteellisuutta lähes miljoona vuotta puusta putoamisensa jälkeen, niin vasta hiljattain se upposi kuin uppotukki feministeihin; että hellurei, täähän on hirmujänskää; Ihmisen kuuluukin olla tunneälykäs, koska muutoin ihminen ei voi tunteilla. Tunteilu voittaa älyilyn 100-0.  Tunneälyn antaminen naisille oli samaa kuin tykin antaminen poikalapselle.

Tunneälykkäät perustelevat valheellisen asenteensa esimerkiksi opettamalla, että lapsille pitää opettaa oikean ja väärän ero, ja että jos kukaan ei valehtelisi, maailma olisi äärimmäisen tylsä paikka. Mutta. Yksikään tunneälykäs ei pysty ajattelemaan, että valheellisuus poistuisi maailmasta yhdessä ainoassa sukupolvessa, jos kukaan e kertoisi lapsille satuja.

Huomataan selvästi, että lapsille pitää opettaa vääryyttä vain siksi, että lapset oppisivat vääryyttä, johon myös ahneus ja riskien otto kuuluu; Pörssikeinottelijat ovat niitä, jotka kaikkein herkimmin uskoivat valheeseen. Mitään muuta syytä vääryyden, valheen ja satujen opettamiselle ei ole kuin lapsen kasvattaminen valheelliseksi aikuiseksi, joka vuorollaan jatkaisi valheen opettamista.

Tunneäly-määritelmä keksittiin pelkästään siksi, että se määritelmä upposi totuuteen miljoonavuotisesta tunnevalheesta kuin kuuden tuuman naula sontakasaan. Miehet ovat unholan ajoista lähtien ilkamoineet lapsien kustannuksella, kun lapsiin näyttää uppoavan millainen valhe tahansa. Miehuus saa täyttymyksensä siinä, kun mies väittää naama vakavana toiselle miehelle, miten naiveja lapset ovat, kun he uskovat ihan mitä tahansa. Eikä ole ollut yhden yhtäkään miestä, joka olisi tajunnut, että se vasta on emänaiviutta kertoa lapselle valheita. Sillä kun lapsi syntyy maailman, hän pitää aivan kaikkea totena. Reaalisuuden taju on geneettistä, valhe opitaan.

Lapsi ei voi mitenkään tietää edes sitä, mtä on satu.  Jos sanot lapsellesi, että tämä on satua, niin lapsi ymmärtää, että se totta. Kaikkein mielettömin versio satuilusta saatiin juuri viime joulun alla USA:sta, kun muuan uutisten lukija paljasti aikuisille, että Joulupukki on satua. Miljoonat aikuiset pillastuivat siitä paljastuksesta, eikä yhden yksikään tunneälykäs aikuinen tajunnut, että aikuiset opettavat lapsille satuja totuutena. Ei lapsi voi luontojaan tietää, että satu on satua. Herätys, satuilijat!

Mikä sai aikuiset puolustamaan Joulupukin aktuaalisuutta? Niin mikä? Se sai aikuiset täysin hysteeriseksi siitä, kun he ovat äärettömän naiveja, sillä he ovat opetettuja valehtelijoita, valhemestareita. Niin juuri; jokainen, joka uskoo, että lapsille pitää kertoa satuja, on oppinut, että lapsi luonnostaan ymmärtäisi, ettei satu ole totta.

Tämähän ei mene perille yhdellekään aikuiselle, joka uskoo sokeasti siihen, että lapsille pitää opettaa satujen kautta, ettei maailmassa kaikki ole totta. Aivan: Satuilulla kerrotaan lapselle, että maailmassa pitää olla jokin vikaa, koska muutoin maailma ei voi olla tällainen. Eikä yksikään aikuinen halua ymmärtää, että satujen kertominen vain jatkaa valheellista maailma, että mailma tällainen vain siksi, kun kerrotaan satuja:

Satujen kertominen on ylevöittyä valehtelua, suurta itsepetosta; Saduilla lapsesta saadaan kasvatettua aikuinen, joka uskoo, että valheen opettaminen on välttämätöntä, kun sitä kutsutaan saduksi.

Jopa ateistit haluavat opettaa lapsille valheita,  koska myös ateistit on kasvatettu uskomaan miesuskontoon; että älyn ja sukupuolena olon täytyy tuntua jotakin, sillä jos oma haaraväli ei tunnu miltään, niin miten sitä muka voi silloin käyttää… Ateistit siis valikoivat rusinat pullasta: Jeesusta ja hänen totuuksiaan ei saa opettaa lapsille, mutta sen sijaan kyllä lumikkia ja 7-kääpiötä, joulupukkia, prinsessa ruususta….

En näe mitään periaatteellista eroa ateistien lasten saduissa verrattuna islamilaiseen satuun ympärileikkauksen miehuudellisuudesta. Joukko-opin mukaan kaikki sadut kuuluvat satujen joukkoon. Kaikilla saduilla on täsmälleen sama tarkoitus; myrkyttää lapsen mieli, jotta lapsesta saataisiin uskollinen jatkaja samojen satujen kertomiselle, jotta maailman valhe saisi edelleen jatkua.

Maailman valheeseen kuuluu kaikki uskomukset ja kaikki tunteellisuus. Se on ainoastaan tunteellsuutta hokea, että lapsesta ei voisi kasvaa moraalinen olento ilman valhetta. Se on melkoista tyhmyyttä opettaa, että ihmisen elämä olisi tosi kurjaa, jos kaikki olisi totta.

Hei vaan, kaikki satupsykologit! Ainakin lasten mielestä elämä on suunnattoman hauskaa, koska lapsen mielessä kaikki on totta, joten selvästikään satuiluun uskovat eivät pysty käsittämään totuutta.

 

Mikään muu eläin ei tuhoa omaa kehoaan ja tee siihen muutoksia. Ympärileikkaus on vain muuan ikivanha miehinen tapa, jolla lapsista kasvatetaan miehuuden tuntevia miehiä. Muita sellaisia tapoja ovat: Tatuointi, itsensä ruoskiminen, itsensä viiltely, nyrkkeily, kaikenlaiset lävistykset ja benjihypyt, joihin lasketaan myös korkealta veteen hyppäämiset.  Miehet katkovat joissakin kulttuureissa jopa sormiaan, tunteakseen olevansa miehiä.

Kaikki miehisyys perustuu pelkästään tunteeseen, ja tunteellisuuden  nimissä miehet ovat aina myös vaatineet naisille tuntemuksia, kuten säkittämistä, ympärileikkauksia, kaulan pidennyksiä, jalkojen sitomista, korvien venytyksiä, huulten epämuodostomia, lävistyksiä…

Jopa tunneäly kuuluu miehuusriitteihin; Tunneäly on mielen ympärileikkaus. Kuten peniksen ympärileikkaus saa pojan tuntemaan itsensä mieheksi, niin samalla tavalla mieli leikataan miehiseksi istuttamalla sinne tunteellisuus. Miesuskonnon mukaan kaiken pitää tuntua jotakin; Jopa älyn pitää tuntua joltakin. Mies kokee, ettei hän voi puhua älykkäitä, jos äly ei tunnu miltään, joten siksi miesuskonnossa jo varhain alettiin opettaa satuja, joilla äly saatiin ympärileikatuksi. Saduilla lapsi saadaan pelkäämään maailmaa; Lapsi saadaan installoitua kiinteästi miesuskontoon, kun lapsi alkaa satujen kautta pelkäämään, eli tunteelliseksi…

Äly on sukupuolineutraalia, tunteetonta toimintaa:

Puhdasta älyä ei voida käyttää miehisyyden tuntemisessa, joten älyllä ei ole myöskään koskaan perusteltu, miksi miehen pitää leikellä lapsia. Vain saduilla, eli valheilla miehet on saatu uskomaan ettei ihmisen keho ole luontojaan hyvä. Aina kehoa pitää tuunata jotenkin, jos ei muuten, niin viinalla läträämällä.

Nainenkaan ei voi selittää älyllisesti, miksi hänen pitää pukeutua säkkiin; Nainen voi selittää tuonkin vain siksi, että se saa hänet tuntemaan olevansa pelastettu, kun hikoilee 30 asteen kuumuudessa… Edes YLE ei voinut selittää älyllisesti, miksi se alkoi opettaa lapsille, että esinahan leikkaus tekee lapsesta sankarillisen miehen.

Sen sijaan tällainen analysointi selittää niin YLE:n mielettömän toiminnan kuin muutkin miehiset uskomukset täydellisesti, koska avainsanoja ovat miesuskonto ja tunneäly; että lapset ohjelmoidaan vauvasta alkaen siihen, että sukupuolisuuden pitää olla tunteellista, koska jos sukupuoli ei olisi kummoistakaan, niin silloin naiviksi opetettu aikuinen saa hysteerisyyskohtauksia ja alkaa viiltelemään oma-aloitteisesti itseään.

Itse sain kokea elämäni parhaimman ajan, kun sain rakentaa omin käsin kivilinnan. Siinä elämänvaiheessa ei ollut mitään valheellista eikä mitään epäreaalista. Se osa elämäni antoi minulle lopullisen tiedon siitä, että valheen opettaminen lapsille on pelkkää puhdasta mielettömyyttä. Kun vielä ajattelin tunneälyttömästi, miten pieni lapsi kokee maailmansa, niin avot, se oli siinä.

Ihmeelliset lapset, totuus aikuisista:

http://www.geocities.ws/sinenmaa/texts/lapset.html

Omakaupunki, 28.12. 2011: ”Uimahalli hankki uimarit peittävät verhot”

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/uimahalli_hankki_uimarit_peittavat_verhot/

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu