Unkarin upea tunneälykäs perustuslaki

Mitä sanottavaa nykyisellä älymystöllä on Unkarin tilanteesta? Vai onko älymystö joukko äärivasemmistoon hurahtaneita oppineita, joilla on pään päällä tulisia hiiliä, joka pakottaa älymystön ajattelemaan samalla yhtenäisellä tavalla nykytilanteesta mitä Unkarin johtava puolue ajattelee; ”Mitä väliä muista, koska me voidaan sanella kaikki, minkä katsomme itsellemme hyväksi”, ajattelee älymystö, joka on yksi yhteen sen kanssa, miten Unkarin  Viktor Orban ajattelee:

Jättimielenosoitus Unkarissa uutta perustuslakia vastaan:

http://www.hs.fi/ulkomaat/Unkarissa+j%C3%A4ttimielenosoitus+uutta+perustuslakia+vastaan/a1305552568624

Teen suoran vertauksen älymystön ja Unkarin välille, niin ei tarvitse paljoa selitellä, koska olen havainnut, ettei selittelystäni ole kovasti apua heille, joiden mielen täyttää kiellettyjen sanojen listat, ääriajattelu, äärimmäiset vedot toisten puheista, kuten Janne Virtanen sen meille tänä Perihelin aattoaamuna kertoi: Miksi kaikki menee päin sitä itteään:

http://jannevirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92970-miksi-kaikki-menee-pain-sita-itseaan

Kerroin aiemmassa blogi-kirjoituksessani, että perustuslaille on kolme vaihtoehtoista toteutumistapa: Diktatuuri, sisällissota tai demokratia. Nyt Unkariin tehtiin diktatuurinen perustuslaki täsmälleen minun esittämän tunneälyteorian mukaisesti:

”Tunneälykköjen on mahdotonta luoda loogista perustuslakia, johon voitaisiin tehdä poikkeuksia — koska tunneäly vaatisi sellaisen perustuslain, joka olisi valmiiksi täysin repaleinen!” – http://sinenmaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92778-kansalaispalautetta-julkiselle-vallalle

Unkari sai juuri sellaisen perustuslain kuin se halusikin, joka on siis yksi yhteen sen kanssa, jota älymystö toteuttaa Suomessa; Suomessa vallitsee älymystön diktatuuri; Älymystö on säätänyt itselleen ilman kansan tukea ajattelun perussäännöt, johon kuluu pelkästään kieltoja kaikille muille, ja jota älymystö nyt yrittää toteuttaa käyttämällä härskisti hyväkseen poliittisia kuoppiaan, aivopesumediaansa, virka-asemia ja julkkisvirkojaan. 

Koska älymystö ei ole kansa, niin siksi älymystö toimii erittäin epäjohdonmuksaisesti, erinomaisen tunneälykkäästi, jonka Freddy Wonterghem huomasi tämän aamuisessa kirjoituksessaan: Suvaistsevaisten vastaisku Ruotsissa:

http://wonterghem.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92971-suvaitsevaisten-vastaisku-ruotsissa

 

Älymystö hyökkäilee hysteerisesti. Jos älymystö kieltää jonkin asian jossakin toisessa maassa, niin kohta jonkin toisen maan älymystö tekee sille kiellolle täysin päinvastaisen kiellon – ja kaikki nuo kieltämiset johtuvat vain älymystön hysteerisestä suhtautumisesta kansaan, joka ei tahdo millään sokeasti totella älymystön yksipuolista julistusta, miten ihkua kaikki mm ja i-uskonto onkaan, jotta älymystölle voitaisiin taata rikastuminen kaikissa olosuhteissa.

Lainaus: ”Kaiken lisäksi Orbánin hallitus on ymmärtänyt väärin vapauden käsitteen”

Tunneälytön kysymys:Vasta valtaan päästyäänkö Orbanin hallitus on ymmärtänyt väärin –, vai onko niin, että jokainen puolue on oletusarvoisesti väärinymmärtäjä; että jos mikä tahansa puolue pääsisi yksinvaltaan, niin se ei voisi mitään muuta kuin olla diktatuuri, joka toteuttaa täsmälleen samanlaista politiikkaa kuin mikä tahansa diktatuuri.

Puolueet ovat sisäisesti diktatuureja. Puolueuskovaiset eivät pysty ottamaan huomioon muita ihmisiä. Tämä koskee kaikkien puolueiden jäseniä ja kannattajia. Mikään järki ei voi olla syynä moiseen järjettömyyteen, sillä varmaan jokaisen pitää tunnustaa, ettei esimerkiksi Unkarin hallituksella ole tällä hetkellä kaikki muumit kotona. Tuskin on ikinä ollutkaan, koska ei hallitusvallan saaminen voi tuollaista järjettömyyttä aiheuttaa, vaan jokainen puolue pyrkii kaikessa toiminnassaan diktatuuriin.

Veto älymystöön; Koska älymystö haluaa sanella kansalle ajattelun säännöt, niin se johtuu vain siitä, että älymystö ei kuuntele ketään eikä mitään; Kun ihminen katsoo kuuluvansa älymystöön, niin se tekee hänet täysin tunteelliseksi. Älymystö kieltää opposotio-älymystön, kuten esimerkiksi internetin blogikirjoittajat, josta johtuu se, että älymystö katsoo, ettei sen tarvitse välittää mitään tällaisista ajatuksista, joita tässäkin esitetään.

Älymystö katsoo, että sillä on monopoli oikeisiin ajatuksiin, Kansa on älymystön mielestä aina väärässä, jos se ei ajattele älymystön ajatuksia. Joka muuten on tismalleen sama asenne, mitä on puolueissakin. Älymystön ajattelu on puolueellista, tunteellista höpinää

 

Jokainen puolue himoitsee yksinvaltaa: Milloinkaan yhden yksikään puolue ei ole ollut pahoillaan liian suuresta edustajamäärästä! Ja koska jokainen puolue on olemukseltaan tunneälykäs diktatuuri, niin siksi koko maailmassa on valuvika; Puolueet pitäisi kieltää kokonaan ja valita poliitikoiksi puhtaasti tunneälyttömiä rehellisiä kansalaisia, joiden elämässä ei ole himoa, ahneutta, ylivarojen elämistä,… Jos tuo ei käy, niin annetaan valta sitten Skynetille. Vain älykkäästi toimiva olento voi ottaa muut huomioon tasavertaisina toimijoina. Äly on rakkautta.

EHDOTUS UUDEKSI VALTIOVALLAKSI

Kansanedustuslaitos tulee jakaa niin, että puolueille kuuluisi 60 prosenttia edustajista ja loput neljäkymmentä prosenttia valittaisiin arvalla nuhteettomaksi todettujen, puolueisiin sitoutumattomien kansalaisten joukosta.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu