Iranilaiset palaavat Impivaaraan

Maailmalla monet maahanmuuttajia tehtailevat kansakunnat ovat hyvin suurissa vaikeuksissa harjoittamansa nykypolitiikan vuoksi. Niiden maiden kansalaiset eivät enää halua maidensa johtajien kuljettavan heitä entistäkin syvemmälle vaikeuksiin, joten ainoa suunta, mistä kansa voi löytää paremman maailman, on paluu niihin arvoihin, joiden mukaan ihmiset elivät ennen nykypolitiikan valtaan tuloa.

Maailmanpolitiikan arkipäivää 5.1. 2012: Syyrian tilanne, ottomaanit, …

”… Entä miksi Turkissa on innostuttu maan omasta menneisyydestä…”:

http://areena.yle.fi/audio/1325780368840

Iranilaiset etsivät juuria esi-islamilaisesta kulttuurista”:

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2710854/iranilaiset-etsivat-juuria-esi-islamilaisesta-kulttuurista

Myös Suomessa tulee aika, jolloin ihmiset joutuvat ottamaan uudestaan vauhtia Impivaarasta. Se on varma asia, kun katsoo uutisia, miten nuoret ovat menettämässä otteen järjellisestä elämästä. Tänään saldona: kaksi nuorta työnsi miehen junan alle. Jossakin Pohjanmaalla joku nuori puukotti toista ja ajoi sen jälkeen kuolonkolarin, …. ja suvaitsevaiset tykkäävät, kun maahanmuuttajat pahoinpitelevät lapsiaan, — Näitä uutisia tulee joka päivä, ihan joka ikinen päivä uutisoidaan, miten nuoret koheltavat ja tekevät suoranaista pahuutta.

Iltalehti v. 2011: Lapin poliisi ihmettelee lasten ”järjetöntä väkivaltaa”

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040513493330_uu.shtml

Se kuuluisa impivaara on kirosana suvaitsevaisten suussa. Mutta tämä nykyinen politiikka on oleva kirosana seuraavan sukupolven aikuisille. Suvaitsevaiset jättävät nuorille perinnöksi satojenmiljardien velat ja politiikan, joka ei kelpaa edes vessapaperitehtaan perustamiseen, koska juuri tällä politiikalla työpaikat on ajettu Suomesta pois.

Viimeisin osoitus nykypolitiikan täydellisestä järjettömyydestä on ajaa suomalaiset liikennöitsijät konkurssiin. Se on sitä samaa, kun katsastusasemat yksityistettiin ja myytiin ulkomaille, kun YLE möi verovaroilla rakennetun vieistintäverkon ulkomaille, kun kokoomus möi muutamalla miljoonalla satojenmiljardien arvoisen lannoitemonopolin kaivoksineen ulkomaille, jne……… Ja siinä samalla poliitikot ovat naureskelleet, kun työpaikat on viety jopa tehtaineen päivineen Kiinaan, Intiaan,…

Pauli Vahtera: Jättäkää meille edes vesi:

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/09/15/jattakaa-meille-edes-vesi/

 

Ja sitten verovaroilla mälläävät, etuoikeuksia kahmivat poliitikot ovat asettaneet ajattelemattomien ihmisten suuhun höpöasenteen, että jo Impivaarasta puhuminen on rasismia! Samaan aikaan maahanmuuttajien kotimaissa on meneillään valtava kansanliike kohden niitä aikoja, jolloin heidän maassaan asiat olivat vielä suht’koht hyvin. Miksi suvaitsevaiset eivät vaadi YK:ssa päätöslauselmaa, jolla kiellettäisiin kaikkia kansoja palaamasta perusarvoihin?

Onhan se aivan kertakaikkisen älytöntä, että maahanmuuttajia jopa vaditaan elämään Suomessa Impivaaran takaisia aikoja, mutta suomalaisilta vaaditaan täydellistä kuuliaisuutta nykypolitiikalle! Siis:

Maahanmuuttajien kulttuuri jo sinänsä on äärimmäisen vanhanaikaista, — ja nyt sen kulttuurin lähtömaissa halutaan palata vieläkin kauemmas menneisyyteen? Ja samaan aikaan suvaitsevaiset räksyttävät, jos täällä edes mainitaan, miten hienosti Suomella meni vielä siinä vaiheessa, kun meillä politiikka tehtiin impivaaralaisittain!

Impivaaralaisella politiikka Suomesta tehtiin niin hyvä, että jotkut katsovat oikeudekseen jakaa sen ilmaiseksi maailmalle. Ja juuri tuo suvaitsevaisten nykypolitiikka jättää Suomesta vain luurangon seuraville sukupolville. Tulevien aikojen suvaitsevaisilla ei ole enää mitään, mitä jakaa. Siinä vaiheessa varmaan Suomessakin vihdoin viimein tajutaan, miten hienoa oli elää sellaisen politiikan mukaan, joka piti suomalaiset perusarvot kunniassa, ja joka tuotti jotakin jaettavaakin, kuten ne sadat tehtaat, jotka nyt sauhuavat Kiinassa…

Suvaitsevaiset näyttävät tykkäävän kovasti, kun kadut ovat täynnään toimettomia ihmisiä, jotka käyät sossusta hakemassa hupirahaa. Toki niin, koska suvaitsevaiset ovat itsekin veroäyrien kimpussa. Eihän sitä nyt voi estää ketä tahansa maailman ihmistä ottamasta osaansa suomalaisten veronmaksajien rahoista, kun itsekin pystyy siihen mitään häpeämättä.

 

Puhe yhteispohjoismaisista arvoista viittaa Impivaaran arvoihin. Nykyisellä poitiikalla ei ole mitään arvoja, joka huomataan jo siitä, kun sen sanotaan olevan arvoliberaalia.

 

Seuraavan sukupolven ajattelevat aikuiset antavat

Nyky-Suomelle nimeksi Suvisvaara

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu