Ei Guggenheimille ja taiteilijoiden korvauksille

Olemme matkalla luovuuteen, – jos vain pääsemme eroon suvaitsevaisuudesta. Luovuudessa meidän ei tarvitse maksaa kellekään mitään korvauksia itsensä toteuttamisesta; Jo nyt Youtube, Vimeo, Wimp, Bambuser ja muut videopalvelut ovat täynnään vapaasti tuotettuja hienoja videoita elämän kaikilta alueilta. Viimeksi se huomattiin, kun suomalainen ”Fishing under ice”- video nousi viraaliksi.

Mihin me enää tarvitaan tuota kaupallista mölytuotantoa, jota jotkut jälkeen jääneet luulevat musiikiksi, tai jopa taiteeksi? Miljardi ihmistä katselee ja kuuntele teostovapaata tuotantoa videopalveluista päivittäin; luuleeko joku molopää todella, että ihmisillä olisi aikaa ja kiinnostusta kuunnella leipäpappeja sen lisäksi?

 

Sitä paitsi; Taide on yksi suurimmista budjetin menoeristä. Musiikki saa jo nyt satoja miljoonia verovaroista, mutta sekään ei riitä; nyt jotkut molopäät ovat keksineet, että ostetaan miljardilla Suomeen Guggenheim-museo!

Guggenheim-museolle vihreää valoa – Helsingille jättikustannukset

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011015055489_uu.shtml

On ihan oikeesti kysyttävä, että olisiko se enää ”GuggenheimIN museo”,

jos se on tehty ja ylläpidetty suomalaisten veronmaksajien velkarahalla!

 

Valtio tuhlaa vuosittain miljardeja taiteen tukemiseen ja silti sillä ei saada aikaan muuta kuin kissannussimisia, mökää ja muuta sairasta pelleilyä. Taiteilijat, älkää ny viittikö enää itkeä tekijänoikeuskorvauksien perään, koska teidän luovuutenne on köykäiseksi havaittu. Te olette samanlaisia kuin leipäpapit; te laulatte kapitalistin lauluja, eikä teillä ole sitä luovuutta, joka ilmentyy vain silloin, kun ihminen toteuttaa itseään pelkästä luomisen ilosta.

Te mökätaiteilijat olette dinosauruksia. Nyt on uusi aika; Tulkaa pois jo sieltä Mölyvaarasta nykyaikaan, missä  iloinen luovuus rulaa ja tuottaa suurenmoista sisältöä internettiin, joka on jo kohta kaikkien taskussa.

Guggenheimin tukeminen verovaroilla on Suomessa
säätiölain vastaista, rikollista toimintaa!

Mikä säätiö se semmonen, jolla ei ole omia varoja!
Tajuutteko, te poliitikkopellet!
Te olette tekemässä rikosta;
te olette kumoamassa säätiölakia,
te olette sosialisoimassa säätiöt!

Prkleen pellet! Teille ei riittänyt se, että te sosialisoitte rikkaiden riskit,
— nyt teidän pitää sosialisoida rikkaiden säätiötkin!

10. tammista 2012, klo 13:30; Helsinki ulkomaalaisen silmin:

Nämä ovat pääkaupungin ”kahjoimmat” turistinähtävyydet?

http://www.studio55.fi/mennaanmatkalle/artikkeli.shtml/1394770/helsinki-ulkomaalaisen-silmin-nama-ovat-paakaupungin-kahjoimmat-turistinahtavyydet

Ja kuka sanoi, että Euroopan-loman tulee koostua museoista ja muistomerkeistä?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu