Kulttuurievoluutiota monikulttuurisuuden hypetykseen

Käsi ylös, jos olette koskaan kuulleet lajiutumisesta? Entä, moniko on kuullut kulttuurievoluutiosta; että kulttuurit nyt vaan tuppaavat muuttumaan, muuntumaan ja kehittymään ilman mitään erityisiä toimiakin? Väitän, että monikulttuurisuususkovaiset eivät ole oppineet mitään koulun biologiasta, missä opetettiin lajiutumisen perusteet; että lajin populaatio alkaa kehittymään omaksi lajikseen, jos se joutuu eristyksiin omasta lajistaan.

Moniko on  tullut ajatelleeksi, että sama tapahtuu vääjäämättä myös maahanmuuttajien kulttuureille; Maahanmuuttajien kulttuuri Suomessa ei ole enää samaa kulttuuria, mitä se on maahanmuuttajan lähtömaassa. Koska maahanmuuttajan lähtömaassa tapahtuu koko ajan kehitystä, joka muuttaa myös kulttuuria! Ihan sama asia kuin se, mistä suvaitsevaiset pilkkaavat perussuomalaisia!

Suvaitsevaisten mukaan me emme voi enää palata takaisin Impivaaraan! Ja miksi emme? Koska suomalaisuus muuttuu kaiken aikaan! Kymmenen vuoden kuluttua me emme voi enää palata monikulttuurisuuteen. Sillä tieto lisääntyy ja ihmiset alkavat ymmärtämän, ettei meillä ole edes taloudellisia edellytyksiä tukea sellaisia kulttuureja Suomessa, jotka muutenkin muuttuvat lähtömaidensa kulttuurien irvikuviksi.

 

Me nimittäin edellytämme, että kehitysmaiden on kehityttävä, eli me vaadimme, että jopa Somalian somalien on tultava pois oman maansa ”impivaaralaisuudesta”. Olisi siksi erittäin ajattelematonta vaatia, että suomensomalien pitäisi silti säilyttää somalialaisuus sellaisenaan, mtä se oli joskus kauan sitten! Se on täysin mahdotonta, koska suomensomalit kehittävät myös kulttuuriaan, ja ilman yhteyttä Somaliaan suomensomalien kulttuuri ei enää ole somalikulttuuria.

Katsokaa vaikka Suomen romaneita; Missään muusssa maassa romanien kulttuuri ei ole samaa, mitä se on Suomessa, ja väitän, että suomenromanien nykyinen kulttuuri on täysin erilaista kuin se kulttuuri, jota romanit elivät vaikka sata vuotta sitten. On todella ymmärtämätöntä, että monikulttuurisuususkovaiset vaativat suomalaisia maksamaan siitä, että romanit ja muut maahanmuuttajat saisivat säilyttää kulttuurinsa,  koska se merkitsee ainoastaan sitä, että monikulttuurisuususkovaiset vaativat maahanmuuttajia elämään oman kulttuurinsa ”impivaarassa”, joka kehittyy kulttuurin irvikuvaksi siksi, koska sitä pidetään verovaroin yllä.

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu