Pahvi-sauli ja Netti etiketti

Kokoomusnuoret tekivät todella kolossaalisen mokan: He eivät ole ymmärtäneet netikettiä! Netiketin mukaan ihmisen ei tule netissä mennä esimerkiksi julistamaan ateismia uskontoryhmään, eikä toisin päin, eikä mennä pitämään palopuheita raittiudesta viinanystävien foorumille. Jos kokoomusnuoret eivät ole kuulleet (Jukka Korpelan) netiketistä, niin heidän olisi kuitenkin voinut kuvitella osaavan olla sivistyneitä; ei tule mennä pippelin kaa pimppelien vessaan ja uskoa, ettei se mitään haittaa.

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012012915139236_pd.shtml

Kokoomusnuoret saavat syyttää ihan itseään tuuppautuessaan alueelle, missä ei välitetä presidenttipelistä. Ainakaan seurauksista ei saa missään tapauksessa syyttää Suomen kansaa, puhumattakaan, että vika olisi jossakin muussa puolueessa!

Kokoomusnuorten teko Pahvi-Saulin kanssa on verrattavissa siihen, jos joku hyveellinen nainen menisi bikineissä Kaisaniemen puistoon kesäyönä, koska jokaisella on oikeus liikkua missä tahansa.

Netiketti: http://fi.wikipedia.org/wiki/Netiketti

 

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu