Suden vaarallisuus on propagandaa

Vapaassa maassa tulee sallia erilaisten -ja jopa päinvastaisten mielipiteiden esittäminen. Kansalaisten erilaisten mielipiteiden tulisi olla demokraattisesti valituille kansanvallan toimijoille apetta, joka pitää kansanvallan käynnissä. Julkisen vallan haltijoiden ruoka ei ole maataloudesta tulevaa sapuskaa, vaan julkisen vallan energian pitää olla mielipiteitä.

Jos julkinen valta väheksyy kansalaisten mielipiteitä, niin silloin demokratia kärsii aliravitsemuksesta. Jos julkisen vallan toimijat eivät halua kuulla erilaisia mielipiteitä, niin silloin he kärsivät jostakin sairaudesta, joka vaatii erityisruokavaliota, – mutta sellainen ei ole tervettä, koska demokratian pitää olla kaikkiruokainen, eikä mikään viherpiipertäjä.

 

Tässä blogikirjoituksessa esitetään eriävä mielipide alempana olevaan ”Susi on vaarallinen ihmiselle”-kirjoitukseen. Ja tämä eriävä mielipide kuuluu sanatarkasti ottaen näin:

 

Susia on vihattu niin kauan, kun ihmisellä on ollut tapana alistaa suden kesymuotoinen otus omaan pihapiiriinsä. Eläimen luontoon kuuluu evoluutio; Yksikään eläinlaji ei hyväksy sitä, että siitä lajista on joku nynnymuunnos olemassaolossa; Sudetkin ”vihaavat” koiria vain siksi, koska koirat ovat suden perimälle äärimmäisen vaarallisia.

Evoluutio on nostanut yhden eläimistä ihmisyyden tasolle vain siten, ettei proihmiset hyväksyneet yhdenkään esi-ihmislajin rotuihin pienintäkään nynnyyttä. Neandertalin ihminen ja muut vastaavat esi-ihmisen rotulinjat tuhottiin, koska ne eivät olleet kehityskelpoisia ihmisyyteen saakka.

Eikä ole mitään syytä itkeä tuollaista evoluution toimintaa, joka ajattelemattomasti, eli tunneälyllisesti ottaen tuntuu varmaan erittäin armottomalta, mutta joka oli välttämättömyys nykyihmisen emergenssiin. Ei siis ole mitään järkevää syytä vihata sutta siksi, että se pyrkii pitämään lajinsa puhtaana, koska ihmisen kehityshistoria on täynnään vastaavaa toimintaa.

Sudet haluavat vain, että koirat eivät olisi nynnyjä!

 

Olen aiemmin esittänyt, miten kaikki uskonnot perustuvat miesuskontoon; Mies on uskonto, johon jokainen ihminen alistetaan jo kohdusta lähtien. Miesuskonnon noudattajat tykkäävät nynnyistä; Miehet haluavat alistaa kaikki miehisyyden alle, koska miehisyys on pelkuruutta; Miehet eivät pysty elämään rohkeata elämää!

Esimerkiksi miehet eivät suvaitse erilaista ajattelua, ja juuri se on syynä jumaluskonnoille; Jumaluskonnossa ihmiset pakotetaan yhden totuuden alle vain siksi, että miehet pelkäävät suunnattomasti elämää. Joskus harvoin on sattunut syntymään ihmisiä, jotka eivät ole julistaneet miehuuskontoa. Jeesus Nasaretilainen oli semmoinen; hän esimerkiksi sanoi, että rohkea ihminen pystyy elämään tavallista elämää vaikka vihollistensa keskuudessa, koska rohkea ihminen ei härnää vihollisiaan. Ei ole kummoistakaan olla rohkea, kun ei pelkää.

 

Susista on tullut miehuuden vihollinen ja metsästyksen kohde vain siksi, että sudet eivät ole nynnyjä. Jos vain miehet jättäisivät tunneälynsä sivummalle ja käyttäisivät sitä älyään, jonka käyttäminen antaa ihmiselle energiaa, niin silloin miehet eivät opettaisi lapsille mitään uskontoa, eikä miehet julistaisi lapsille, että ihminen on muiden eläinten ruokaa.

 

Tunneäly lamaannuttaa ihmisen, kun taasen järjellinen käytös on sopusoinnussa ihmiskeholle luontaisesti kuuluvan uljauden kanssa. Muiden eläinten silmissä kaksijalkainen Homo Erectus on uljas ja pelottava näky. Muut eläimet uskaltavat ihmiseläimen kimppuun vain niissä tapauksissa, missä ihminen on opetettu pelkäämään muita eläimiä.

 

Jos halutaan opettaa ihmiarvoa, niin siihen arvoon kuuluu ehdottomasti oppi ihmisen uljuudesta. Se ei ole arvojen opettamista, jos ihmislapset opetetaan pelokkaiksi nynnyiksi, uskovaisiksi väärien mielipiteiden vihaajiksi. Ihminen ei edusta ihmisarvoa pelokkaana. Pelko ei kuulu ihmisarvoon.

Ihminen on nisäkkäistä kaikkein nopein eläin. Jos jou ei usko, niin katsokaa ja ihmetelkää:

World’s Fastest Everything

http://www.youtube.com/watch?v=k4oCrCwEIEA

Toivon, että demokratiassa otettaisiin huomioon ihmisen erinomaisuus,

eikä vain peloteltaisi ihmisiä toteuttamaan rikkaiden, eli pelkurien loiselämä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Propaganda

Ehdotan, että uskontojen sijaan kouluissa aletaan opettaa ihmisarvoa, eli ihmisen erinomaisuutta, koska jos arvo ei ole arvollinen, niin silloin se ei ole arvo lainkaan. Ihmisarvon opettamiseen kuuluisi kertoa lapsille myös se, että he ovat reaktioiltaan nopeampia kuin yksikään muu nisäkäs. Jos lapsille ei kerrota totuutta ihmisen reaktionopeudesta, niin mielestäni on silloin turha itkeä, jos ihminen joutuu kohtalokkaaseen suhteeseen jonkun toisen eläimen kanssa.

Suden vaarallisuus on kehäpäätelmä: Ensin miehet urputtavat, että sutta tulee pelätä. Kun sitten peloissaaan ihminen kääntää sudelle selkänsä, niin miehet urputtavat, että mitäs me sanottiin.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu