Kokoomuksen Guggenheimkapitalismi

Ennen muinoin poliitikot rakennuttivat verovaroilla hiljaa hissun kissun laitoksia, jotka vasta sitten yksityistettiin, kun ne alkoivat tuottamaan kunnolla voittoja. Kuten Imatran Voima, jonka voimalaitokset ja verkot on tehty suomalaisten veronmaksajien rahoilla. – 

 

Kun nykyään kapitalisti haluaa jonkun rahasammon, niin hän vaatii, että hänen on saatava verotonta voittoa jo sen suunnittelusta lähtien. Guggenheim tienasi yli miljoona dollaria verovaroja verottomasti itselleen jo sillä, että se suttasi jonkun mainoksen itsestään. Ei siis puhettakaan enää, että kapitalistien pitää itse sijoittaa hankkeisiinsa yhtään mitään, koska kokoomuspoliitikot ovat kaappikommareita, joille on mennyt päähän….

 

Ajatelkaas sitä, että Guggengeimille ei tullut mieleenkään kysellä kapitalistisilta sijoitusyhtiöiltä varoja hankkeeseensa, vaan Guggenheim oikopäätä menee valitsemansa maan hallituksen puheille, että onkos teillä miten paljon asiantuntemusta sijoittamisesta, ja maksakaa tämä hanke, niin me saadaan siitä enemmän voittoja, koska meillä ei ole mitään riskejäkään!

 

Otetaan vaikka tuo Kokoomus ja sen poliitikot, jotka ovat täälläkin olleet kehumassa, miten hyvä sijoituskohde Guggis on! Esimerkiksi Jan Vapaavuoren mielestä poliitikoiden asiantuntemus sijoittamisessa on verratonta verrattuna mihin tahansa kapitalistiseen sijoitusyhtiöön — koska jos näin ei olisi, niin silloin Jan Vapaavuori kapitalistiystävineen olisi varmasti mennyt ensiksi vaikka Mandatum Lifeen esittelemään Guggenheim-hanketta ja pyytämään Mandatumia sijoittamaan siihen kapitalistien varoja.

Huomataan siis se, että Kokoomuksen ja muiden kapitalistien mielestä kapitalismi ei olekaan niin hyvä juttu kuin valtio verorahoineen. Kokoomus on tuhonnut kapitalismin, koska:

A) Kokoomus vaatii valtiota olemaan kapitalistien sijoittaja

B) Kokoomuksen mukaan kapitalistit eivät ole sijoittamisen asiantuntijoita.

Minusta Kokoomuksen pitäisi nyt tulla ulos kaapista ja tunnustaa olevansa kommunisti!

Fortumista guggenheim-kapitalismiin:

http://sinenmaa.blogspot.com/2012/02/fortumista-guggenheim-kapitalismiin.html

Olisi ihan kiva, jos poliitikot jättäisivät sijoitusasiantuntijuuden kapitalisteille, koska poliitikot ovat säätäneet lait sellaisiksi, että kapitalistiset sijoitusyhtiöt saavat verottomia pääomavoittoja sijoittamisesta asiantuntemuksella. Onhan se vallan hullua politiikkaa se semmonen, että kokoomuspoliitikot pitävät kapitalismin sijoitusyhtöitä pilkkanaan.

Saisimmeko nähdä jonkun sijoitusyhtiön mielipiteen, miten hyvä sijoituskohde Guggenheim on kapitalisteille — kun se toteutettaisiin kapitalistisesti? Vai eikö Kokoomukselle kapitalismi olekaan kaikki kaikessa?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu