Onnelliset suomalaiset kehuvat Suomea

On sanottu, että ihmisen pitäisi nähdä itsensä positiivisesti. Ihmisen pitää kehua itseään, koska muutoin ihminen ei voi olla onnellinen. Oikein onnellinen ihminen on sellainen, joka kehuu myös omaa maataan, ei ainoastaan omaa ulkokuortaan. Nyt tuli esille iloinen yllätys, jota harvemmin näinä suvaitsevaisuuden vuosina on saanut nähdä:

MTV3, 8.2. 2012: ”Itsenäinen ja sitkeä kansa kylmässä Pohjolassa – näin suomalaiset kehuvat Suomea!”

http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2012/02/1491186/itsenainen-ja-sitkea-kansa-kylmassa-pohjolassa–nain-suomalaiset-kehuvat-suomea

Suomalaiset kehuvat sydämensä kyllyydestä Suomea! Kyllä tuli itsellekin hyvä mieli, kun luin positiivisia mielipiteitä siitä maasta, jossa asun, elän ja toimin. Ehdotan, että suvaitsevaiset lukevat Suomesta positiivisia juttuja — ja vähitellen alkavat itsekin kehumaan Suomea, koska olen huomannut, miten hirmu negatiivisesti suvaitsevaisuus on vaikuttanut tiettyihin suomalaisiin.

Hei, sinä suvaitsevainen! Ei siis tarvitse heti kerralla alkaa ylistää Suomea. Riittää, että sanot yhden hyvän sanan Suomesta jo tänään, niin ehkäpä jo ensi viikolla suustasi tulee ihan luonnostaan ja pakottamatta mukavia kommentteja, miten kivoja me suomalaiset olemme, ja miten hienoa se on, kun Suomi on vielä niin yhtenäinen kulttuuriltaan, ettei se (vielä) aiheuta kovin pahoja (etu)ristiriitoja. Sillä tiedäthän, miten se on jo todistettu, että yhtenäiskulttuureissa asuvat kaikein onnellisimmat ihmiset.

 

Suvaitsevaisuus on himoriippuvuutta. Tiedämme, miten vaikeeta se on riippuvuudesta irtipääseminen, mutta positiivisuus auttaa siinäkin suuresti. Ei pidä luulla, että pääsisit heti eroon suvaitsevaisuudesta, mutta mitä nopeammin aloitat vieroituskuurin sitä nopeammin voit palata takaisin suomalaisuuteen. Suvaitsevaiseksi oppiminen on kestänyt tietyn ajan ja siitä poisoppiminen kestää saman ajan. Aloita jo tänään Suomen ja suomalaisuuden kehuminen, niin ehkäpä jo ensi kesänä Suomen taivaan aurinko hymyilee sinulle täydeltä terältä.

Eikä se mitään, jos tulee välillä takapakkia; Me suomalaiset kyllä ymmärrämme, jos silloin tällöin saat vastustamattoman halun puhua Suomesta rumasti, koska me tiedämme, että sisämmässä olet kuitenkin ehta suomalainen juntti, kuten me muutkin kivat suomalaiset. Sinun tulee vain hyväksyä se, mitä jo olet. Koe eheytymistä jo tänään; Pakota vaikka itsesi sanomaan, miten kaunis on maa nimeltä Suomi ja miten ihania suomalaiset ovat.

 

Älä ole enää vaikee, kuten ne, jotka tahallaan haluavat inhota omaa suomalaisuuttaan, koska sellainen saa ihmiselle aikaan turhaa tressiä, eikä se on ole lainkaan kivaa pitää omassa mielen taululla riippumassa rumia tauluja Suomesta. Ei kai kukaan järkevä pidä kotonakaan seinällä rumia tauluja, joten ajattele, miten tyhmää se olisi, jos ihmisen omassa mielessä roikkuisi rumia kuvia:

HS, 29.1. 2012: ”Ulkosuomalaiset: Rasismimaine pilaa Suomi-kuvaa”

http://www.hs.fi/kotimaa/Ulkosuomalaiset+Rasismimaine+pilaa+Suomi-kuvaa/a1305554423622

Aamulehti-blogi: ”Onnea Hesari, RKP ja SDP – Suomea pidetään nyt ulkomailla RASISTISENA maana epäisänmaallis toimintanne ansiosta!”

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/onnea-hesari-rkp-ja-sdp-suomea-pidet-n-nyt-ulkomailla-rasistisena

US-blogi: http://markoparkkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95951-helsingin-sanomat-ja-rasismi

 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu