Amerikkaislehti kehuu Suomen armeijan hybridiuhkien torjumisvalmistautumista

National Interest -lehti uutisoi  näyttävästi Suomen armeijan hybridiuhkien torjumisvalmistautumista.

Lehdessä viitataan Ruotsin asevoimien tutkimusraporttiin , jonka mukaan Suomen  puolustusvoimien valmistautuminen hybridiuhkien torjumiseen on Euroopan maiden kärkeä.

National Interest lehden mukaan  Suomen hybridisodankäynnin vastaiset toimet ovat vaikuttavia, että  Venäjän pitäisi   pelätä Suomen sotilaallisia innovaatioita.

Asiasta uutisoi Verkkouutiset

***

Oddia duoda, jospa sentään ei testattaisi  käytännössä eikä uhottaisi,  vaan kaiken varalta pidetään puolustusvalmiutta yllä kaikissa aselajeissa ml  hybridihyökkäyksen torjuminen  ilmansuuntaan katsomatta. Kun itse suoritin asevelvollisuutta 1970-luvulla (KarJP Ylämylly-KarJP AUK Kontioranta- RUK Hamina – Asekoulu Kokkola -KarJP Kontioranta), ei ollut internettiä eikä puhuttu  kybersodankäynnistä,  hybridisodasta.  Niin ne ajat muuttuu, mutta Suomen puolustusvalmiuden ylläpidon tarve säilyy.

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu