Eiliset Tukholman ja Helsingin julistukset saanevat jatkoa ensi viikolla

Eiliset Tukholman (SVT)  ja Helsingin (YLE)  julistukset saanevat jatkoa ensi viikolla. Kaikki merkit viittaa siihen, että Suomi ja Ruotsi jättävät Nato -jäsenhakemuksen .

   —     
****
Huomiota kiinnitti julistusten allekirjoitustilaisuudessa, että  Helsingissä  oli Sauli Niinistön ja Boris Johnsonin takana Suomen, EU:n ja Britannian liput. Tuli vaikutelma, että  Helsinkiin saapunut pääministeri Johnson on henkisesti vielä EU:sa.

****

Tänään klo 10 ilmestyy tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja pääministeri Sanna Marinin yhteinen tiedote Nato -jäsenyyden hakemisesta.

www.tpk.fi  –     www.vn.fi

****

Monet uutiskanavat CNN:n lisäksi  (mm.SKY News)  lähetti suorana eilen Tukholman ja Helsingin  yhteisen julistuksen allekirjoitukset ja sitä seuranneen tiedotustilaisuuden.

***

Näin Suomalaisuuden päivänä tänään koemme  historiallisia hetkiä.

****

Suomen ja Yhdistyneen kuningaskunnan julkilausuma

0
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu