EU-jäsenyyden merkitys Suomelle tällä hetkellä  suurin jäsenyyden aikana

Motto: Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Elämme parhaillaan aikoja, jossa EU-jäsenyyden merkitys Suomelle on tällä hetkellä  ehkä tärkein  koko  jäsenyyden aikana tähän mennessä – voi hyvin  sanoa, että EU-jäsenyys on  Suomelle elintärkeä kaikilla elämänaloilla  (ulkopolitiikka ja turvallisuus, talous,  elintarvikehuolto, terveydenhuolto, koulutus, tutkimus ja tiede, ympäristö ja ilmasto, matkailu ja liikenne, tietoliikenne ja kyberturvallisuus jne) .

Suomen valtiojohto 1990-luvulla toimi isänmaallisesti johtaessaan Suomen EU-jäsenmaaksi.

Ei muuta.

*****

Kaavion  lähde  Wikipedia

Member state of the European Union
Finland Sweden Estonia Latvia Lithuania Poland Slovakia Hungary Romania Bulgaria Greece Cyprus Czech Republic Austria Slovenia Italy Malta Portugal Spain France Germany Luxembourg Belgium Netherlands Denmark Republic of Ireland

Map (clickable)

About this image
SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu