Hallitus uudistaa aluehallintoa 

”Kansalaiset ja yritykset ansaitsevat mahdollisimman vaivatonta ja yhdenvertaista, toimivaa palvelua. Suomi tarvitsee elinvoiman edistämistä yhä vahvemmassa yhteistyössä, investointeja ja uutta liiketoimintaa esimerkiksi vihreän siirtymän edistämiseksi, siksi aluehallintouudistuksen yhtenä merkittävänä tavoitteena on tehostaa luvitusta.

Yhtä tärkeä tehtävä on varmistaa, että sosiaali- ja terveydenhuoltoa koskevia lakeja tulkitaan samalla tavalla eri puolilla Suomea ja että lupien myöntäminen ja valvonta ovat alalla yhdenmukaisia. Valtion aluehallinnossa korostuu jatkossakin monialaisuus ja alueellinen läsnäolo”, kunta- ja alueministeri  Anna-Kaisa Ikonen sanoo. 

Hallituksen esitys valtion aluehallinnon uudistuksesta on lähtenyt lausuntokierrokselle (Lausuntopyyntö).

Lipun lähde Wikipedia
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu