Joutuuko keskusta lähettämään SDP:n ryhmäkokoukseen kirjelappusen ?

Sdp:n eduskuntaryhmästä lähetetiin vuonna 2003 ryhmän puheenjohtaja Jouni Backmannin  käsikirjoitettu lappu, jossa luki:

–Sdp ei voi jäädä enää odottamaan ratkaisuja ensi viikkoon. Tänään tultava selvä ilmoitus pääministerin vaihtumisesta. Eduskunta voitava kutsua koolle jo nyt ensi tiistaiksi. Muuten kuten keskusteltu eli lyhyen kaavan mukaan vain pääministerivaihdos, ei muita muutoksia.

Tässä IS:n  uutisessa vuonna 2019 em. kirjelappu  uutisoitu.

*****

Onko nyt merkkejä vastaanlaiseen kirjelappuun, joka lähetetään vuorostaan keskustan ryhmäkokouksesta SDP:n ryhmäkokoukseeen. Jos joku uusi eilisen kaltainen kuva ilmestyy nettiin, saattaa kamelin selkä katketa keskustan ryhmäkokouksessa.  SDP:ssä alkaa olla  pelonsekainen tunne uusista kuvista.

***

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n verkkosivulla eilen uusi kuva  oli illalla BBC:n verkkosivuston luetuin.

Pääministeri on samalla tasavallan presidentin sijainen, jos presidentti on syystä tai toisesta estynyt hoitamaan tehtäviään.

+1
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu