Katri Kulmuni voi pudottaa myös toisen demaripääministerin jalustaltaan

Pääministeri Sanna Marin alkaa tuskastua valtiovarainministeri Katri Kulmuniin, mikäli Suomen Kuvalehden  (SK) sisäpiirin tietoihin on luottamista.

SK:n mukaan pääministeri   Sanna Marinin kerrotaan valittaneen SDP:n eduskuntaryhmässä Katri  Kulmunin olevan ”maanvaiva”. Marinin kerrotaan SK:n mukaan  epäilleen Kulmunin kykyjä ja sanoneen keskustajohtajan olevan ”itsepäinen ja epävarma”.

Katri Kulmuni taas taustatukea JuhanaVartiaiselta, joka toteaa tuossa, että  jos nämä tiedot pitävät paikkansa,  Kulmuni toimii juuri niin kuin pitääkin ja toivottavasti jaksaa olla maanvaiva vastedeski.

Mitä tästä sanoisi kuin, että Katri Kulmuni voi pudottaa perätysten toisen demaripääministerin jalustaltaan.

Toistuuko tämä  myös Sanna Marinin kohdalla ?

Tätä kannattanee pian kommentissaan uskolliset “kepuveljet”  Simonen ja  Tammela. Eikö niin ?

****

P.s. Hallitusohjelman uusiminen vastaamaan tätä ja tulevaa aikaa  puhtaalta pöydältä tuntuu mahdottomalta nykyiseltä hallitukselta.

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu